Annyiban érintett a fórum, hogy sokan olvassák...ha tisztességtelen versenyről olvasnak itt, akkor legközelebb sokan nem fognak játszani...és nem szeretné sem a Kraft, sem a Wunderman, hogy csorba essen a nevükön. Ezért már beírtam, hogy jóvá tették a hibájukat.
Rákérdeztem, hogy mivel kárpótolják a korábban 1. helyezettnek kiírtat, de nem kaptam választ még rá

" alt="

">
Szerintem semmi köze a fórumnak a megoldáshoz.
A szívós nyaggatásnak annál inkább.
De mi lett a másodikkal, engem az is érdekelne?!
Ha elsőre jól hirdetnek eredményt, akkor úgy járt, de így...
Bmikor eshet más is ilyen verembe...
Bennem felmerül egy kérdés- de csak a rossz hangulatom miatt- :
Ha TH és Paintuci nem nyilatkozik negatívan a fórumon, akkor is ilyen olajozottan ment volna- e a dolog?
Így van. Örülök, hogy rátaláltam a WEBNYEREMÉNY-re 2 éve

" alt="

">
TH: Azért van ennek a fórumnak haszna...

" alt="

"> Jó lenne, ha több játékot lebonyolító cég olvasna bele....
Éljen!!

" alt="

">
Nem tetszett nekik a negatív kritika

" alt="

">

" alt="

">
Milka-val kapcsolatban kaptam a Kraft-tól:
"Tisztelt Tanyi Henrietta,
Tájékoztatjuk, hogy az Ön által beküldött tejeskannák újraszámolása megtörtént, amely során a 99db, rendszerünkben külön játékosként regisztrált és elszámolt kancsóval az Ön eredménye megnövelésre került, így Ön vált a nyereményjáték 3. periódusának fődíj-nyertesévé.
Tájékoztató levelünket a hivatalos Játékszabályzatnak megfelelően postai úton is meg fogja kapni. Kérem, levelünk postai kézhezvételétől számított 10 napon belül –személyazonosságának igazolásával postai úton a 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E címre, vagy fax útján a 06-1-382-4249 számra küldött nyilatkozattal jelezni szíveskedjen annak vállalását, hogy a vizsgálat eredményét és ennek tényét közzéteszi mindazon internetes fórumon, ahol a vizsgálat ideje alatt a nyereményjátékról, a nyereményjáték szervezőjéről, illetve annak lebonyolítójáról negatív megjegyzésekkel élt.
A fentiektől függetlenül az Xbox360 játékgép és a 29 db Milka hosszú ujjú póló az Ön részére a Játékszabályban foglalt szabályok szerint megfelelően kézbesítésre kerül.
A személyazonosságának igazolására azért van szükség, mert az elmúlt hetekben az Ön nevében mind telefonon, mind pedig írásban különböző személyek jelentkeztek a nyereményjáték szervezőjének megbízottjánál, illetve tettek nyilatkozatokat."

" alt="

">
NESCAFÉ játék: Mol kúton nem nyerő poharat adott az automata. Betelefonáltam, hogy szóljak nekik. Postán küldtek nekem egy nyerő poharat, néhány nescafé tollat és termékmintákat

" alt="

">
2008-as fa nyereményemet(400000ft) januárban költöm el.Irány Tenerife.
Paintuci Hozzászólás - 2009. december 29. :: 12:05
Vodafonnál ha nov. 16-és dec. 31ig beregized a kártyád, és feltöltöd 3000el, akkor választhatsz úgye 100sms, ill. hétvége közt, ezt idáig tudtuk...de most jött egy sms ha elküldöd a KARÁCSONY szót a 06707009718ra jan 5től 31 napig 10 000ft bónuszt kapsz.
Szerintem aki még nem regizte be magát az hajrá....
De feltétel 3000ft feltöltés!
...és lőn, fel is töltötték a 10 000bónuszt, 31ig lebeszélhető, hálozaton belül!!!

" alt="

"> Vmi jó hír is van...
Szintén picuri.hu., szintén 28-án adtam fel.
Annyi különbséggel, hogy a blokk mellé tettem egy levelet is, hogy az előzőleg beküldött blokkokat, nem mindet írták jóvá, és ha tudnak nézzenek után. Mellé tettem az ajánlott szelvényt is.
És jóváírták a hiányzó pontokat is. Nem is gondoltam volna

" alt="

">
picurira dec. 28-án most ajánlott elsőbbségivel feladott blokkjaimat ma jóváírták, már ki is választottam az ajándékokat

" alt="

">
Én akkor az aznapi káoszt úgy vettem észre a céges mobilok T-mobilosak, egymást közt ingyen, és senkit nem tudtam elérni, gondoltam mindenki tárgyal....

" alt="

">
sada: értem, de most jól jött, ahoz képest 10 perc meg elég szerény....
Valószínű, pár nappal később nyitották a pf-ot. Nem pont 14én...
Ami gáz is lehet nagyobb mennyiségnél...
A Milka most egy kicsit meglepett ,
nem csak azért mert most nyertem előszőr velük
hanem mert dec 15.én adtam fel az első pályázatot
amikor a 4. periódus kezdődött .
A 3.forduló nyertesei között viszont ott vagyunk

" alt="

">
Úgy látszik időutazó volt a borítékom .
Dec . 15.-én feladtam és célba ért 14.-én

" alt="

">
Nem ajándékba adja, hanem kárpótlásként a multkori egésznapos gubanc miatt.
Ha választhatok, akkor inkább zavartalan szolgáltatást szeretnék, nem ajándék alamizsnát...
T-mobil tényleg ad 10 percet ajiba dec. 31ig. Hálozaton belül...
Most már Pannon is adhatna.... vmit... voda is nyomulgat.... rendületlen....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások