Kaposváron a Tescoban lehet,hogy máshol is Milka akció:
370 Ft értékű Milka csoki vásárlás után Milka toll
950 Ft Milka termék vásárlás után Milka sál
Egy doboz Milka szaloncuki+400 Ft értékű Milka termék vásárlása esetén hógömb
1 db 187 grammos lóhere formájú Milka praliné vásárlása után egy 50 grammos praliné az ajándék vagy 1db 50 grammos praliné után szintén 50 grammos praliné az ajándék.
nemeths Hozzászólás - 2009. november 26. :: 22:26
Liszt- és tejcukorérzékeny embereket keresnek terméktesztelőnek:
www.hu.sparfreefrom.net/signup/index.php?page=1
november 26. és december 09. között disznótoros vásár és kóstoltatás a Cora áruházakban:
http://cora.hu/hirek/reszletek/95/disznotoros_vas
ar/
http://www.mivi.hu/webshop
Kailu!
Tudom, hogy az én tudatlanságom, de mi az a MIVI és mire utalsz a Cif és Baba dolgokkal???
Segítséged előre is köszönöm
Sziasztok!
Nem tudom,hogy volt-e?
A Béres Egészség Magazinból:
Iratkozzon fel hírlevelünkre weboldalunkon, és elsőként értesítjük akcióinkról, új termékeinkről és nyereményjátékainkról. www.beres.hu
Az első 1000 új regisztrálónak ajándék:hűtőmágnes jegyzettömb.
Nov. 26-dec. 9-ig a Metroban 3 db Nestlé papi (Beba, Junior Milk és/vagy tejpép) vásárlásakor a vevőszolgálatnál Nestlé macit kapsz ajándékba.
A MIVI-n Cif és Baba termékek.
nők lapjában 500 ft -os libri szelvény
Budapestiek előnyben.Ingyenes pamut pólot adnak ha feliratkozol a hírlevelükre.Átvétel személyesen ha bemondod az email címed.
http://www.mrsale.net/2-ajandek
sziasztok! a cote dor csokikhoz ahol épp a hostess van adnak vagy pénztárcát vagy pakli kártyát..a pénztárcától bűzlik a táskám...oltári milyen büdös..
Ez tegnap jött a Mini-Manó hírlevélben:
Kedves Krisztina!
Egy adventi meglepetéssel szeretnénk kedveskedni Neked! 2009. november 28-án 10-14 óráig a Mini-Manó bejárata előtti játszó helyén díjmentes fotózást tartunk, profi fotósokkal. Gyertek el! Hozzátok magatokkal kedvenc plüssállatkátokat, hogy a fotó mosolygósabbra sikeredjen. Ha nem hoztok, az sem gond, mert néhány kiegészítő lesz a fotóslányoknál . Azt ígérik mindent beleadnak, hogy remek felvételek sikeredjenek, mert egy jól sikerült kép éke lehet a fotóalbumnak, vagy jól mutat a lakás bármely pontján, de a nagyi ajándékát is megtoldhatjátok egy, a kisunokájáról készített szép fotóval, amit büszkén mutogathat mindenkinek! A fotót az Álomfotó csapata készíti, fotóháttér előtt, feldíszített fenyőfa társaságában, amit 10x15-ös méretben előhívunk és ajándékba adunk számodra! A fotózáson mindenkiről három képet készítünk, melyekből az általad legszebbnek ítéltet december 1-től át tudod venni a Mini-Manó pénztárában.
Várunk szeretettel!
Mini-Manó Babacentrum és az Álomfotó csapata!
Hátha érdekel Valakit

" alt="

">
McDonald'sMcCafé
Ha 4 alkalommal fogyasztasz a McCaféban kedvenc normál (0.3 l) vagy nagy (0.4 l) méretű forró kávéitalaid bármelyikéből, most választhatsz magadnak egyet a különböző színű, egyedi McCafé bögrékből.
http://www.mccafe.hu/Default.aspx
a McCafé-k listája is megtalálható rajta
Shell
1. Ferrarik tankolás után
2. Coca cola 2 db mellé 1 db pohár
3. Heineken 4 db mellé 1 pohár az ajándék.
Interspar-Milka promó.
2 táblás után - Milka toll (szerintem szupi, lila tintával)
Táblás+ praliné - baseball sapka
1000.-Ft értékű praliné - Milka sál.
Szívesen

" alt="

">
Hát, azt mondta az egyik ott dolgozó, h mindenhol lesz ilyen, csak jan 31ig nem tudni, h mikor kezdik

" alt="

">
Mondjuk a pénztárosnak lövése sem volt, amikor fizettem...
Viki!
Ez egy kis méretű gyűrűs dosszié. Van benne vagy 4 recept, de mostantól a coop majd tesz ki egy állványt, ahonnan el lehet majd venni ingyenesen a bele tehető RECEPTKÁRTYÁKAT. azokat lehet majd belfűzni

" alt="

">
Szerintem kis helyes darab

" alt="

">
Ha kérsz képet, írj@-t!
Coop- Knorr 2009. nov. 01- 2010 jan. 31
Vásároljon egyszerre két különböző Knorr terméket és most egy receptgyűjtő mappát kap ajándékba!
Az akcióban boltonként az első 300 vásásrló vesz részt.
Debrecenben az állomásnál lévő üzletben tegnap én voltam az első, aki kapott mappát....
Intersparban csak Sága hosztesz volt, meg Verbena és Cappy kóstoltatás. Se Zewa, se Vénusz, se Maestro.
Tesco Fogarasi - Completa hosstesz - ha bármilyen C.-t veszel, annak árával megfelelő pont, majd ajándék.. egy pont pl. alátét vagy kávédíszítő sablon, több forma.
Zewa is van, csoki is...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások