Viki, a kártya már a tegnap is ott volt, ritkán szoktam megnézni az ajándékokat, mert minden bubzot lekötöttem, s az új ajándékra valóra még gyűjtenem kell, így a kártyára sem tudtam beállni a sorba.
Azt hittem, hogy már régebb betették a kártyát. Ha tudom, hogy a tegnapi lehetett az első nap, akkor írtam volna ide, hogy legyetek gyorsak.
Hogy lehet sorba állni egy ajándékért?????
Nagyon kevés Bubzom van, és lehet én nem csinálom jól, de a packbarre se sikerült, beregisztráltam és amikor beléptem, kiírt valami hibát.....
Esetleg tudna valaki segíteni??? Elmagyarázni, hogyan lehet?
Viki melyik kategóriában található a kártya? Nem találom.
Nagyon jó kis plasztik franciakártyát raktak be, ugye ma került be a sorba? Én gyorsan be is álltam.
nadina: a kódot már felhasználták, mindenkinek ilyen levelet küldtek és az elsőé, a leggyorsabbé lett

" alt="

">
Ezt a levelet kaptam:
Reward! The quickest of all players gets a free MaxPack! Confirm one of the following codes on your Prizee account: the faster, the better!
Utána megadták a kódot, amit nem tudok aktiválni, túl hosszú a beírható mezőbe. Mit csináljak? Segítsen valaki.....
editesztan
én ma úgy jártam hogy megnéztem a békásnál mit lehet venni és nem is akartam semmit és levont 2.00 bubzt hát nekem ez a nehezen megszerzett bubzom volt és azóta még az életkedvem is elment
nagyon felhúztam magam
Még gyűjtögetek egy kicsit és megveszem.
Ezt a levelet kaptam. Mit jelenthet?
Chère joueuse,
Cher joueur,
Vous avez été nombreux à manifester votre regret quant à l’apparition des bannières de publicité sur Prizee. Dans une volonté de préserver votre plaisir de jeu, de détente, et de renforcer la qualité de l’offre Prizee.com, j’ai le plaisir de vous annoncer leur très prochaine disparition totale du site.
Un travail plus subtil sera réalisé afin d’associer à vos jeux et à votre détente quotidienne sur Prizee.com les partenaires qui financent vos cadeaux et vos parties gratuites.
D’une manière générale, soyez assurés, que nous allons poursuivre le travail entrepris pour être à votre écoute et répondre toujours mieux à vos attentes. N’hésitez pas à venir partager votre opinion et vos idées sur le forum.
Cordialement,
Tristan Colombet
PDG
Lehet venni madárijesztőt

" alt="

"> Az örökre szól és 2bubz. Így már csak a leesés illetve a félreugrás veszélye fenyeget

" alt="

">
Köszi, akkor szerintem soha az életben nem fogom tudni megcsinálni.
A sas mindig felkap, ha nem vagyok elég gyors.
16 pályás

" alt="

">
Sziasztok!
A prizee-n az ugrálós békásnál hány pálya van. A kilencediknél olyat pörgettem, amelyik átugordja a következő pályát és azt írta ki, hogy mentsem meg a 11. pályán az emut vagy valami ilyesmit.
Eddig amit végig tudtam játszani csak 10 pályás volt?
nagyon jó
köszi a beírást
mamocika, valamilyen segítséget vettél: madárijesztőt, vagy kötelet, ilyesmit
sziasztok a békás játéknál a shop ra kattintottam és minden nélkül levont 2.00 bubzt az nagyon sok és semmit nem kaptam érte
ez hogy lehet?
mire vonta le?
nagyon mérges vagyok mert nehéz volt megszerezni azt a sok bubzt
Az ingyenes játékoknál kiírt valami Jack potot, ráklikkeltem, hogy később és azóta eltűnt. Nem tudom sehol sem megkeresni, hogy most mi volt ez.
Valami játéklehetőséget nyertem? Tud valaki segíteni?
Ma jött egy email tőlük, az új játékra való felhívás. De a Pack+ alatt ott egy hosszú kód, az jelent valamit?
Biztos hülyeséget kérdezek, de még sok mindent nem értek.
mamocika köszönöm!
ez jó módszer.
jobbra fönt vannak zászlók
a második az angol
remélem jót mondok
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások