hahó,
III.ker Csillagvár gyógyszertárban a neugranormon törlőkendő 350 Ft decemberben!!
magnes
nem fogsz találni kicsomagolt fenyőt, nem kell ettől tartanod.
Akit érdekel elmegy és megnézi és nem 10 000 Ft-ért, hanem 2000 Ft-ért megveszi.Nem kötelező, ez egy akció.
amíg kicsik voltak a gyerkőcök,addig mindig nagy-nagy fa volt,nagy tüskékkel.Most 5éve kb. töves ezüstfenyőket gyűjtök:-) fele itthon.másik fele pedig sógoromék tanyáján növekszik szépen.Tavaly bábokhoz igényelt valaki egy 3db-os 30cm-es fenyőcsaládot,ahhoz kellett műfenyőt vennem és átalakítani,de szerintem borzalmas.
Nekem is elegem volt h. még márciusban is a szőnyegben tűlevelekbe lépkedtem, ezért kb. 8-9 éve műfánk van, tavaly vettem egy fehéret, idén szemezek a rózsaszínnel, ill. feketével...

" alt="

">
Hát ez az! Mit szól a két kicsi, milyen fát vettek a szülők! Elég nagy zsákbamacska, ha nem lehet kicsomagolni, de ennek ellenére el tudom képzelni, mi is lesz ott. Szanaszét heverő kibontott fenyők...
A visszavitellel az a baj hogy akkor már iszonyúan hullik és tele lesz a kocsi a tűivel és ember legyen a talpán aki azt kitakarítja, én már most rosszul vagyok. Inkább nem viszem vissza.
Azt lehet 24-én este derül ki hogy görbe és féloldalas. Mi már jártunk így. De ha fal mellé állítjuk akkor nem baj ha féloldalas.

" alt="

">
De azért bele kell számítani, hogy el kell menni érte autóval, meg vissza is kell vinni, azért nem annyira olcsó.
Rengeteg fenyőt eladnak, mert 2000 Ft-ért ingyen van...
szildi
Igen egyszerűbb lenne, de akkor nem ennyi lenne az ára... így nem kell vele vesződniük,mert ember is alig van rá.
magnes
Biztos, hogy Nordmann,mert a tesóm az IKEA-ban dolgozik és ők is kapnak egyet
Én olyan módszert láttam, hogy csak madzagozva van, megnézhetem, és amit kiválasztottam, azt hálózzák be.
Csövön keresztül, mint a hurkatöltő, úgy működik.
Csak gyorsabban!

" alt="

">
Biztos, hogy nordmann fenyő, mert én ezt sehol nem olvastam!

" alt="

">
24-én szabad csak kibontani

" alt="

">

" alt="

">
Szóval vásárláskor nem szabad kibontani (megnézni) ! ?
De én azt hittem először, hogy megveszed, hazaviszed és otthon nem bonthatod ki.

" alt="

"> De most már értem

" alt="

">
lindababa, szerintem jól értetted

" alt="

"> Gondolom a könnyebb szállíthatóság miatt be van csomizva, és ott helyben nem tudják újra bekötni, ezért nem engedik kibontani.
mel6
Olló??

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások