Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 131 / 138 oldal |
Szeretnék megkérni mindenkit akinek van felesleges Mol tappancsa,sulipontja, tesco pontja, Telepecsételt Tescos füzete "zöld a sulink" szívesen fogadnám. Köszi
irj rám priviben és küldök
Szeretnék 1 bueno kódot,sajna nem fogadott el egyet és már nem tudok hol venni.Légyszi!!!!!
mary
válaszoltam
válaszoltam
csengetyu,írtam.
esetleg nem szánna meg valaki egy Buenó koddal, 4 szűz kodból egyet sem fogad el.
Jár valaki nov. 6 és 8 között Budapesten a Hungexpo Hó-Show és SPA Wellness kiállításon, az A pavilonban, a Gulliver standnál? Ha igen, kérem jelentkezzen, mert szeretnék kérni egy szívességet, természetesen "meghálálnám" valamivel.../Blokkok, vonalkódok, illetve amit gyűjtessz ...stb/
1 Bueno kódot kérnék én is
" alt="
">

Dm kupon:Ha valaki tudja, hogy nem fogja felhasználni, én viszont levásárolnám: Dm- Loreal re age perfekt kupon! Kérem jelezze. Köszi!
Illetve BUENOT
Én is szeretnék 1 db. burnot.
A cserepartnerem nem küldi, és mégcsak nem is válaszol. 1 db. hiányzik
A cserepartnerem nem küldi, és mégcsak nem is válaszol. 1 db. hiányzik
1db
db buenó kodot kalapoznék
" alt="
">előre is köszi
" alt="
">

Az iskolánknak szívesen fogadnánk a "Zöld a sulitok?" TELI PECSÉTGYÜJTŐFÜZETET, SULIPONTOT, AZ OVINAK PEDIG TCHIBO VK. csere is érdekel. Köszi
nagyon-nagyon köszönjük az eddigi felajánlásokat
" alt="
">
továbbra is gyűjtjük a coopos logókat
" alt="
">
előre is köszönök minden felajánlást
" alt="
">

továbbra is gyűjtjük a coopos logókat

előre is köszönök minden felajánlást

Ha lenne valakinek 2 db felesleges jegye a Vakító Fehérség c. filmre, nagyon szépen megköszönném
" alt="
">

válaszoltam de nem néztem,melyikre
" alt="
">
köszönjük a felajánlást
" alt="
">

köszönjük a felajánlást

küldtem gmailről, mert a free rosszalkodik
nem jön a mélke?
mamocika írok neked mélt a részletek miatt