Egy apró kitételt elfelejtettem:
az összes Snickers pontodat be kell dobnod - az én nevemre
(röhög, röhög, fetreng, fetreng, visít, visít....)
Megbocsátottam
Ezek után én mivel tudlak kiengesztelni

örök hála a megbocsátásért.

Szerencséd, hogy megbocsátó kedvemben vagyok! Jöhet!

a lyukas kettes bedobása szóba jöhet.

Magadra vonod, leányom Siva haragját
Nem bánom, akkor némi lóvét dobj be, és el van boronálva

De nehogy gomb legyen, mint a Matulában

Évi mivel nem vagyok katolikus juszt se csókolok kezet.

Reacska, egy kézcsók, és megbocsátok
Az előbbi szövegből lemaradt egy mondat vége:
"amelyek viszont előbb-utóbb (Dani döntése szerint, hiszen ezt az oldalt ő működteti, akár előbb is) kikerülnek a fórumra.
Évi mire odaértem már röhögtem azért írtam, hogy az nagyon tetszett.
Szepi nem ért ide, már amiatt is idegeskedem.
Krisztáé és queene-é sem ért ide. szerintem valaki nagyon lopkod a postán.

Reacska, csak az?
(fejvakar, fejvakar...) Jaj, elmozdult a süvegem

Reácska,
odaért a levelem?
Évi az utolsó mondatod szuper.

Sada, én annyit szeretnék hozzátenni, hogy a jószándék vezérelt. A "kirekesztés" ennek szellemében éppen hogy nem a fórum megszólaló tagjainak szólt, hiszen a felvetés szerint minden sokat hozzászóló kapta volna (valamivel előbb) az infókat, amelyek viszont előbb-utóbb (Dani döntése szerint, hiszen ezt az oldalt ő működteti, akár előbb is).
A rejtvények megfejtésének közreadása pedig egy kicsit hasonlít a csokipapírok felszedéséhez, hiszen azt is valaki más fizette ki, mi mégis játszani tudunk vele, örülünk, ha nyerünk vele. Igaz, itt a szemetelőnek nincs meg az a sikerélménye, hogy együtt örüljön a nyertessel, mert nem is tud róla. Mi viszont örülünk egymás sikerének is, itt, a fórumon is!!!!
Ezzel kapcsolatban számtalan klassz sztori született, sikertörténetek, ill. "félresiker"-edett történetek is. Azt javaslom, soroljuk ezt a vitát most az utóbbi kategóriába. Arról pedig, hogy a fórum hangulata ne változzon meg, csakis MI tehetünk, mindenféle besorolás nélkül (hogy úgy mondjam, párttagságtól függetlenül
Ezennel megbékélésre szólítok fel mindenkit!
Ámen: II. János Pál Évi

Látom, nem érted. Nem akarok kivételezett lenni, szerintem az a normális, ha nincs kőr a körben.
Hidd el, nem szoktam olyanról nyilatkozni, amiről fogalmam sincs.
Pontosan tudom, miről szól a vita.
Az a lényege az oldalnak, hogy bár sokan játszunk, de sokkal több játékról is tudunk. Ha mindenki csak magának és szűk környezetének kapar, akár meg is szünhet a Webnyeremény...........
És elég sokat "kaparok" ahhoz, hogy akár véleményem is lehessen .
Ja, és hadd tegyem hozzá, és részemről ezzel le is zárom ezt a beszélgetést, hogy tulajdonképpen a görcsölést sada kezdte, aki kidobta ide a fórumra a VIP-klub vitáját, amihez pedig - miként többször is hangsúlyozta - nem szeretne tartozni.
Tudjátok, az a legnagyobb baj, hogy fogalmatok sincs, hogy miről is szólt a lista vitája (ami nem is volt igazi vita, mert a lista tagjaiak 90%-a egyetértett).
Láthatjátok, hogy a nyereményjátékok infoit ma is rögtön beírtam ide, amint megtudtam.
A késedelmes kiírás azokra a "belső" információkra vonatkozik, amiket valóban úgy tudunk meg, hogy azt elméletileg még senki nem tudhatná, vagy annyira nehezen hozzáférhető dolog, hogy nem is lenne hihető, ha ezer ember rástartolna.
És sada, fecsi, Bubus, veletek ezeket eddig is megosztottuk tudtommal.
Úgy állítotok be itt bennünket, mint valami gonosz bandát, akik titkolóznak
Pedig Dani is a lista tagja, és ha olyan dolgot lát, úgyis kirakja rögtön a főlapra, akkor meg miről beszélünk????
Nekem is ez hiányzik (könnyedség).
A jópofa könnyedséget veszítjük el a görcsöléstől.
queene
"Olyanok vagyunk, mint az óvóda udvarán veszekedő gyerekek! "
Pont ilyesmit mondtam tegnap én is magánban.
Nem veszekszünk, csak elmondjuk a gondolatainkat. És engedd meg. hogy véleménye, gondolata ne csak az elitt klubnak legyen.
Mellesleg én örülök itt jó néhány hozzászólásnak, mert vmi olyasmiről írnak, amiért itt a fórum valamikor elindult. Amiért jó ide benézni.
"Én novemberben találtam a fórumra és akkor még ... több volt az eszmecsere, legalábbis én akkor ezt láttam."
"Én szeretem ezt a fórumot és a hozzászólókat is nagyon, és hálás vagyok minden hasznos információért, amit itt találtam, remélem továbbra is örömmel nézhetek be hozzátok."
"Részemről azért örülök, hogy ... így gondolokodik (és csak remélni tudom, vannak még többen is)."
Jaj, hagyjátok már abba a vitatkozást, a fórum él, senki nem titkol semmit, egyébként is mi a túrónak kellett a VIP lista magánvitáját kirakni ide a fórumra?????
Remélem, arra legalább jó lesz, hogy a nézelődők is megszólaljanak, de könyörgöm hagyjuk abba ezt a méltatlan vitát!
Olyanok vagyunk, mint az óvóda udvarán veszekedő gyerekek!
Mindjárt hozom a homokozólapátot és mindenkit jól fejbeverek, na!
Sziasztok, nagyon ritkán szoktam ide benézni, és persze ritkán szólok hozzá a játékokhoz, mivel elfoglalt vagyok, hobbi szinten szoktam beküldeni egy-két játékra a vonalkódokat, na és persze a sok aktív embert nem lehet megelőzni az információk beszerzésében. Én novemberben találtam a fórumra és akkor még lelkesen mindenki mindent bedobott, amit tudott, több volt az eszmecsere, legalábbis én akkor ezt láttam.
Sajnos sokat beszéltek az úgynevezett némákról is, lehet, hogy én is többször tartozom hozzájuk, mert mint már írtam, nem lehet megelőzni az aktív nyereményjáték keresőket, de ha nagy ritkán észreveszek valamit, akkor bedobom a fórumba. És higgyétek el, sokan vagyunk, akik NEM tartoznak azok közé, akik
- rengeteg időt töltenek el új játékokra való vadászással
- kiröhögtetik magukat a gyógyszertárban, amikor szórólapot kérek olyan termékről, amiről azt se tudják, micsoda, de játszani lehet vele
- jegyzetelve álldogálnak a boltokban, hogy egy-egy játékinfót pontosan tudjanak átadni,
de szívesen küldik be azoknak a termékeknek a vonalkódjait, amiket használnak, és örülnek, hogy ezen az oldalon rendszerezve van az infó és a fórum is szuper.
Persze, meg kell hogy jegyezzem, megértem azokat, akik sokat áldoznak az idejükből az internetes játékok megfejtésének felkutatására. De elgondolkoztatok-e már azon, hogy a VIP-esek között majd szintén lesz olyan is, aki bekerült, és aztán vagy nem lesz ideje aktívan részt venni a munkában, vagy ellustul, és néma lesz, de mivel már bekerült ugyanúgy meg fogja kapni a megfejtéseket?
Régebben nem volt VIP –lista, és csak úgy megfejtéseket sem tett közzé senki, csak, ha valaki rákérdezett valamire, akkor a többiek segítettek a válaszadással, és ez nagyon jól működött.
Én szeretem ezt a fórumot és a hozzászólókat is nagyon, és hálás vagyok minden hasznos információért, amit itt találtam, remélem továbbra is örömmel nézhetek be hozzátok.