Mondom hogy össze fog omlani!

" alt="

">
Éppen frissítgettem előbb a galériát, és erre egyszercsak kiírta, hogy vége a versenynek, összesítik a szavazatokat, és kihirdetik a 80 legtöbbet kapottat, az összes kép is eltűnt csak ez volt, frissítettem és aztán ez eltűnt. furi
Én is most regiztem a Kinderre. És nem adott szavazási lehetőséget.
Kb.1 órával ezelőttig nem volt gond,de most van,legalábbis nagyon úgy néz ki.Írni gondolom már hiába is írnék,ma vége lesz.Lehet a rendszer is összeomlik éjfélig a sok feltöltéstől!

" alt="

">
trendy, o.O
Nekem több ismerősöm is ma regisztrált, de náluk nem volt ilyen probléma, írjatok nekik
A Kinder édesarcon egy ismerősöm szeretett volna szavazni ránk,de regisztrálás után nem adott neki a rendszer szavazati lehetőséget.Más is tapasztalt ilyet?
valaki tudna nekem segíteni? egy könyvet kellene átvenni a duna plaza környékén
Sziasztok! Keresem a Best Magazin vagy Story Magazin azon számát, amelyikben benne volt a következő cikk: Sírba vitte a titkát . Elhunyt Szécsi Pál nővére, Katalin. A Best magazin 1., 2., illetve 3. száma. a 4. már meg van. Köszi
Botóka! Nagyon köszönöm!!! Edus
Holnap jelentkezem.

" alt="

">
Sziasztok! Szeretnék ma kérni kölcsönbe egy Kinder kódot, holnap visszaadom.
Előre is köszönöm, ha valaki kisegít! Edus
juditzita
Köszönöm! Igen már értesültem róla. Silan a Tescoban olcsóbb, Rossmann
akciója 22-én lejárt.
Kinder csoki a pennyben most 249.-
Segítsetek légyszí!!!! Szeretnék szavazással segíteni, a Kinder csoki most hol
a legolcsóbb? Érdekelne a Silan is, melyik áruházláncnál a legolcsóbb? Privben is jöhet.
Köszi előre is

" alt="

">
Keresem azt a kedves fórumost, aki a kinder játék indulásakor 2 kóddal kisegített. Szeretném viszonozni, de nem találom a mail címét. Légyszi írj!
sziasztok.
ha valaki jár mostanság a duna plaza felé segítene nekem? egy könyvet kellene átvenni és postázni. többit privibe megbeszéljük.
nem ilyen jellegű lenne a kérdésem.
http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20130131-nehogy-
szabadsagra-menjen-februarban.html
Bérszámfejtő segítségét kérném priviben szabadsággal kapcsolatban. Köszönöm.
Senki?

" alt="

"> Jövő hétvégén? Vagy hétközben? Valamikor?
Ja, nem írtam: Budapest-Szeged-Budapest "fuvar" kéne.
Köszi!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások