Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 132 / 143 oldal |
A IV. kerületben még semmi.
Ateszka!
Hívd fel az infót és megmondják.Bár lehet,hogy kevernek,mert nekem is olyan kódot is mondott,ami nálunk itthon tuti nem fellelhető.
Hívd fel az infót és megmondják.Bár lehet,hogy kevernek,mert nekem is olyan kódot is mondott,ami nálunk itthon tuti nem fellelhető.
Ateszka köszi a segítséget.A knorrt pedig kérdezd meg,hogy mi a helyzet.
Megtaláltam a nevem a nyertesek között, de csak 1db tányért nyertem a 10 vonalkóddal. Pedig az összeset leellenőriztem! Vajon hol hibázhattam??? 

Budapestieknek kiadták már az összes címet a múlthéten, a futároktól függ, hogy mikor érnek rá kivinni; a többi városba és községbe a héten adják ki. Itt , Bp. XX. ker-ben, magánszemélyek fuvarozzák, nem futár szolgálat.
Én Bp., XIII. ker. -ben az áprilisi tányért megkaptam múlt szombaton.
Még nekem sem érkezett meg az áprilisi sem, pedig hamarosan elköltözünk 

Nekem még az áprilisi sem érkezett meg, + a barátnőm nevére beküldött sem
Ditke, köszönöm, akkor várok türelemmel 

knépi
Én debreceni vagyok, 3 címre is várok tányérokat de sehol semmi
Én debreceni vagyok, 3 címre is várok tányérokat de sehol semmi
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy már mindenki megkapta a tányérokat, vagy még én is reménykedhetek, hogy egyszer ideér hozzám is?
Szeretném megkérdezni, hogy már mindenki megkapta a tányérokat, vagy még én is reménykedhetek, hogy egyszer ideér hozzám is?
Sbetty, köszi akkor megnyugodtam

Galeria!
Én is csak egy lapra írtam rá, és rajta vagyok a nyertesek listáján. Tehát elfogadják.
Én is csak egy lapra írtam rá, és rajta vagyok a nyertesek listáján. Tehát elfogadják.
Hát, azt nem tudom, hogy elfogadják-e, vagy sem, de mindenesetre adatlap létezik. A legtöbb közértben van a knorr termékek mellett, van egy recept rajta, ami letéphető, megtartható, és egy kétoldalas "izé", amire ráragasztod a vk-kat, kiválasztod, mit szeretnél és megadsz pár adatot...
Ildicc adatlapot?? én olyat nem mellékeltem, hanem egy papírra ragasztottam (név cím stb.) és ott írtam rá, akkor szted el sem fogadják??
Lehet fel is hívom őket.
Lehet fel is hívom őket.
pinterpe, egy adatlapot is mellékelni kell a vonalkódokhoz (amire ráragasztod), és ott kell beikszelni a megfelelő kockát a tányérválasztáshoz.
Sziasztok!
Tényleg egy cím egy hónapban csak két tányérért játszhat? Van valakinek tapasztalata?
És mikor kell megmondani, hogy milyen tányért szeretnék, mert a leírásban csak az van, hogy a nyertes dönti el, milyen tányért kér.
Köszi: Petra
Tényleg egy cím egy hónapban csak két tányérért játszhat? Van valakinek tapasztalata?
És mikor kell megmondani, hogy milyen tányért szeretnék, mert a leírásban csak az van, hogy a nyertes dönti el, milyen tányért kér.
Köszi: Petra
Hahó!
Elkeltek a gyorsan finomat leveskódok is és a leveskocka kódok is.
Már csak 3 van! Igyekezz! :-)
lásd: lejjebb....
Elkeltek a gyorsan finomat leveskódok is és a leveskocka kódok is.
Már csak 3 van! Igyekezz! :-)
lásd: lejjebb....
Szia!áprilisi beküldésből.A májusit csak juniusban kezdik kiküldeni.
Akik már megkapták a tányérokat, azok a május 1 utáni beküldésből vagy az április 1 utáni beküldésből származnak?