Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 132 / 135 oldal |
Megvan a 4. öngyújtóm!
Tegnap este összejött végre egy vezeték nélküli, optikai egér a Marlboróval! 

Na jó, azt még megvárom! 

Sada, lehet, hogy innen egyenesen oda rohan
Akkor már csak órák kérdése 
Akkor már csak órák kérdése 
Hát ide még nem jött se a múlt keddi, se a múlt szerdai zsákbamacska (pendrive v. optikai egér).
Egy hét, múlt pénteken nyertem.
Mennyi idő után küldik a nyereményeket? Én csak 1 öngyújtót várok,sajnos eddig más nem jött össze. 

Igen.
Vagyis azt kaptad, ami az sms-ben volt és nem azt, ami a honlapon?
Megjött 10 perce a múlt heti optikai egerem, ami közben átalakult penrive-vá. Útközben meg ismét alakot váltott, és ismét optikai egérként üzemel 

Múlt hét kedden adtam fel barátnőm regisztrálását, egy hetet garantáltak...péntek van és sehol semmi...
Aki most regisztrált a játékra, az az adategyeztető lap visszaküldése után mennyivel kapta meg a kódjait és egyáltalán hogyan?
Még ilyen oldallal nem találkoztam egyébként. Melegszik tőle a procim.
Mi a fenét tettek bele, hogy ennyire igénybe veszi? Belépek az oldalra és 2 perc múlva 4-5 fokkal melegebb. Ez egy normálisan működő oldallal nem fordul elő. Ha játszom az oké, ott tudom miért melegszik. De itt?
Reménykedjünk, hogy fejlődnek majd az idők folyamán...
Mi a fenét tettek bele, hogy ennyire igénybe veszi? Belépek az oldalra és 2 perc múlva 4-5 fokkal melegebb. Ez egy normálisan működő oldallal nem fordul elő. Ha játszom az oké, ott tudom miért melegszik. De itt?
Reménykedjünk, hogy fejlődnek majd az idők folyamán...
Én pedig azt nehezményezem, hogy tegnapelőtt nekem tegnap meg a páromnak nem jött SEMMILYEN visszajelzés sem 

Aki sokat markol, keveset fog:
Nagyon látványosat, izgalmasat akartak a sok izgő-mozgó oldallal. Helyette sikerült tökéletesen lelassítani az egészet.
Én személy szerint azt is nehezményezem, hogy az oldalon nem kapok azonnali visszajelzést arról, hogy nyertem-e, vagy sem.
Nagyon látványosat, izgalmasat akartak a sok izgő-mozgó oldallal. Helyette sikerült tökéletesen lelassítani az egészet.
Én személy szerint azt is nehezményezem, hogy az oldalon nem kapok azonnali visszajelzést arról, hogy nyertem-e, vagy sem.
Attól függ mire akarod használni az optikai egeret. Netezésre tökéletes, játékra pláné ahol kell gyorsaság nagyon gagyi, nem úgy megy ahogy kéne.
Pendrive kicsi, az enyém 256-os és néha az sem elég ha tényleg használod, de nyilván ezt embere válogatja.
Ez a marlboro oldal....A programozás csúcsa. A csigánál is lassúbb. Elég nevetséges a mai körülmények között ilyen oldalt csinálni. Szinte mindenki arra törekszik, hogy jobb, szebb, gyorsabb oldala legyen. Ezek a lassúságra specializálták magukat.
Pendrive kicsi, az enyém 256-os és néha az sem elég ha tényleg használod, de nyilván ezt embere válogatja.
Ez a marlboro oldal....A programozás csúcsa. A csigánál is lassúbb. Elég nevetséges a mai körülmények között ilyen oldalt csinálni. Szinte mindenki arra törekszik, hogy jobb, szebb, gyorsabb oldala legyen. Ezek a lassúságra specializálták magukat.

sajnos?!?? egér helyett pendrive-t nyertem, de nem tudom, hogy akkor minek írták tegnap, hogy egeret nyertem...
amúgy nem tudom, hogy ennek örüljek vagy ne, ugyanis egérből 1500db van, míg pendrive-ból csak 460db. szerintetek?
amúgy nem tudom, hogy ennek örüljek vagy ne, ugyanis egérből 1500db van, míg pendrive-ból csak 460db. szerintetek?
Sada, Gabi
Egy kattintással egyet gördít, ezért ha nagyjából belőtted, melyik időpont érdekel, és mondjuk este 10-hez akarsz eljutni, kattints rá egy csomót az alsó nyílra! Így se túl gyors, de legalább ballagósan halad. Óránként tíz nyerő időpont van (6 percenként), vagyis nagyjából ki lehet kalkulálni, hányat kell rákattintanod a kívánt időpontig.
Ha viszont minden időpont (és a hozzá tartozó nyeremény) érdekel, akkor vegyél be előtte Andaxint
Egy kattintással egyet gördít, ezért ha nagyjából belőtted, melyik időpont érdekel, és mondjuk este 10-hez akarsz eljutni, kattints rá egy csomót az alsó nyílra! Így se túl gyors, de legalább ballagósan halad. Óránként tíz nyerő időpont van (6 percenként), vagyis nagyjából ki lehet kalkulálni, hányat kell rákattintanod a kívánt időpontig.
Ha viszont minden időpont (és a hozzá tartozó nyeremény) érdekel, akkor vegyél be előtte Andaxint

Én két napja egeret nyertem, de most pendrivot mutat.
Hát majd meglátjuk mit nyertem...
Sada!
Én semmit nem tudok tenni
Lassú!
Hát majd meglátjuk mit nyertem...
Sada!
Én semmit nem tudok tenni
Lassú!én ma egy egeret nyertem, pedig egész héten játszottam. kiderül, holnap, hogy vajon egér-e az egér, vagy pendrive...ez legyen a legnagyobb gondom