Pom-Bar roller hívtak a Chio-tól menjünk be a
Coop-ba ahol nyertünk, ott vehetjük át.
Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 132 / 1759 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Nivea törcsi
Futárral macskabútor. Spar játékon nyert(pótnyertesként) Eszméletlen gyönyörű,nagy masszív,kíváncsi leszek a macskám mennyire fogja szeretni.nekem tetszik nagyon
Everydaymen rendelt Ariel termékminta
Volt a héten, hogy valamilyen dpd-s csomagról az átvétel után is érkezett sms. Talán a palmolive nyeremény. Kérdéseknék olvass vissza.
Sziasztok,
Jött egy sms a dpd-től, hogy csomagom érkezik 10-11 között (az nem hogy kitől és mi) nagymamám várta egész nap, de sehol senki és semmi... Ilyenkor fel is hív előtte a futár de nem hívott senki... A dpd csomagkövető honlapján nem fogadja be a csomagszámot és az sms kódot... elég furcsa.
A cerbonától várok fülhallgatót, lehet hogy benyúlta a futár?
" alt="
"> Nem tudom mi történhetett, volt már Veletek ilyen? Hívjam a dpd vevőszolit hétfőn? vagy a Cerbonának írjak?
Jött egy sms a dpd-től, hogy csomagom érkezik 10-11 között (az nem hogy kitől és mi) nagymamám várta egész nap, de sehol senki és semmi... Ilyenkor fel is hív előtte a futár de nem hívott senki... A dpd csomagkövető honlapján nem fogadja be a csomagszámot és az sms kódot... elég furcsa.
A cerbonától várok fülhallgatót, lehet hogy benyúlta a futár?
" alt="
"> Nem tudom mi történhetett, volt már Veletek ilyen? Hívjam a dpd vevőszolit hétfőn? vagy a Cerbonának írjak?Spár - Regnum játék - 2500Ft-os uti
Tefal Intuition edény készlet
" alt="
"> nagyon szép
" alt="
">
Tefal Intuition edény készlet
" alt="
"> nagyon szép
" alt="
">Coca-Cola labda és pumpa
Barnangen napi nyeremény. Még az elején nyertem.
Dörmi társasjáték, Baba tusfürdő (egyedi címkés), JBL Flip 3 Bluetooth hangszóró és páros Cinema City mozijegyek!
" alt="
">
" alt="
">Postás hozta tértivevénnyel Lidl kérdőív utalványt, kettő borítékban volt. Mind meg volt.
Gondoltam magamban minden nap hozhatna.........
Gondoltam magamban minden nap hozhatna.........
Meghozták a Piroska nyereményt (GLS) Hétfő este adtam fel a blokkot, elég gyorsak voltak. Akkora, hogy az emeletnek főzhetek benne.
" alt="
">
" alt="
">Dörmi társasjátékok
" alt="
">
" alt="
">Spar - grillkocsi
Nivea testápoló hab
GLS - DanOn Piknikszett.
Gyermelyi -Decathlon uti Sony vezeték nélküli hangszóró /szuper
Nekem is gyermelyi csomi és tényleg jó
Pénteken 5.000 Ft-os Herz - Spar uti, postai értéklevélben.
Gyermelyi csomi. Nagyon tetszik.Van a tésztákon kívül benne bögre. firskars konzervbontó.kesztyű.kötény..még nem is tudom, h még mi..