engem érdekel pancsabi

Sziasztok!
Egy magyar oldalra, ahol koncertjegyeket pólókat, stb lehet nyerni és egy nemzetközi oldalra, ahol Moszkvai utazást lehet nyerni az UEFA döntőre és más nyereményeket, tudnék meghívót küldeni. Aki gondolja, írjon.

Már csak 1 regisztráló kellene a winive-re!
Küldhetnék valakinek meghívót???
Egy nemzetközi és egy magyar játékra tudok meghívót küldeni. A nemzetközi az rendes játék nem olyan bigyuszus.

reklám, pénz, jó csapt! Akit érdekel írjon a wesealbert@freemail.hu email címre, és küldök meghívót.
Sziasztok!
Ki kér a a Honey-ra meghívót?
Még pár ember jó lenne, ha beregizne.
Szia!
Ha akarsz ingyen iPod-ot,ps3-at,x-box-ot vagy a legújabb telefonokat akkor olvasd el!!!!!!!
Van egy oldal, ott kell regisztrálni és ha te ezzel támogatod az oldalt, akkor az oldal honorálja ezt termékek sokasága közül 1 db-ot elküld neked postán(igaz).
Én is regisztráltam!!!
Leírom hogyan kell: te is regisztrálj mindenképpen, nagyon megéri!!
Pontosan ezt írd be mindenestől!! ez fontos!!!
http://www.xpango.com/?ref=91254110
Itt kattints azon termékfajtára, amit szeretnél!(mobil vagy játékkonzol vagy Ipod)
bejövő oldalon ki lesz írva zöld betűkkel hogy SIGN UP! erre katt!!!
FIRST NAME: keresztneved
LAST NAME: vezetékneved
EMAIL: e-mail cím
PASSWORD: jelszavad
CONFIRM PASWORD: jelszó mégegyszer!
ADRESS 1: utca, házszám
ADRESS 2 -3: ide nem kell írnod semmit (csak több lakáscím esetén töltsd ki)
TOWN/city: város
CONUTY/state: megye
COUNTRY: ország
POST CODE: irányítószám
CONTACT NUMBER: telefon szám (nem fontos)
HOW DID YOU HEAR: mindenképp ez legyen ott: friend or refferal!!!
FREE GIFT: itt tod kiválasztani, hogy milyen cuccot kérsz, cserébe hogy reklámozod az oldalt!!! válassz valamit!
REFERRAL ID: 91254110 Ez legyen mindenképp!!! másképp nem működik!!!
TERMS AND CONDITIONS: a "View" legyen kipipálva!!!
ha mindent kitöltöttél kattints a Register gombra!!!utána e-mail-ben megkapod a REFERAL számodat ezt írd le és ne felejsd el!!!
és küld el e-mailbe mindenkinek ezt a linket (amit te is kaptál),
csak írd át a referal id-t a sajátodra! A kütyük mellé oda van írva, hány kreditért kapod meg. Példának okáért ha rendelsz egy NOKIA N95 8GB telefont, ami 44 kredit, akkor kapod meg, ha 44 ismerősöd regisztrált, miután megkapták a mailedet. Szerintem a mai világban ez már nem ördöngősség!
Minél többen regisztrálnak, annál hamarabb kapod meg a cuccot!!!
Érdekes ,csak egyszer foglalkozol vele aztán várni kell a postásra!Aki szkeptikus az vegye meg!SZERINTEM 1 PRÓBÁT MEGÉR!!!!5 percet elhülyül az ember mással is! Előre is köszi!
Szia.
Köszi.

Ezt már ismerem.

Nekem küldhetsz meghívót szilvi777@gmail.com Köszi.
Egy oldalra tudnék meghívót küldeni, csomó nyeremény van. Lehet, hogy ismeritek, de nem biztos. Több nyereményjáték is fut. Nem tagadom, a toborzás is az egyik játék lényege. De még nem nagyon elterjedt. Név+e-mail cím.
Eventára küldök meghívüt,ha kell vkinek
Van iwiw meghívóm

Mailba írjon aki szeretné

Egy oldalra tudnék meghívót küldeni, csomó nyeremény van. Lehet, hogy ismeritek, de nem biztos. Több nyereményjáték is fut. Nem tagadom, a toborzás is az egyik játék lényege. De még nem nagyon elterjedt. Erre az e-mail címre írjatok: kataics@citromail.hu Név+e-mail cím.
Van egy iwiw meghívóm, ha valaki szeretné.
Van egy iwiw-meghívóm!

Telcsi és vacsora nyereményért tudok küldeni meghívókat, aki kér írjjon a mailomra!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások