Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 132 / 284 oldal |
Én még ezt a játékot végigjátszom, de soha többet nem fogok Pepsi játékokon játszani ! Ezért miért játszak, ha ugyis ez lesz a vége mint most !

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Én biztos nem küldök
Most is cocát iszok. Beindult a bosszú hadjáratom 
Most is cocát iszok. Beindult a bosszú hadjáratom 
Hogy-hogy a többség 8-10 között küld be?
Ha kérhetnélek titeket , akkor 23-án 02-04 között ne küldjetek be kódokat, mert nagy adaggal próbálkozunk. Előre is kösz mindenkinek.
Az elsőnél 3 darabot 8-10 között hétfőn. A másodiknál 14-et 6-8 között hétfőn. A többit egyesével.
Pedig összesen 21 db kódot küldtem be. Májusban 3 telóm lett volna (a Davincin is nyertem egyet, egy beküldésből)
Pont ezért engem az erkölcsi oldala érdekel jobban 
Pont ezért engem az erkölcsi oldala érdekel jobban 
Hányat küldtél be akkor amikor nyertél, és mikor küldted (hány órakor) ??
Gratulálok hozzá, nekem is nyerhetnél egyet !!!
Júniusba is nyertem egyet 

Ha nem, nem. Ha hazajöttem (elutazom focizni külföldre
) én valószínűleg írok egy levelt a vezérnek (habár nem tudom a nevét) A kódnaplóm másolatával, leírva mi történt. De nem sok reményt fűzök hozzá.
) én valószínűleg írok egy levelt a vezérnek (habár nem tudom a nevét) A kódnaplóm másolatával, leírva mi történt. De nem sok reményt fűzök hozzá.Különben minden a Pepsitől függ, hogy ér e nekik valamit a hírnév, milyen rendesek stb...
Milyen másikat?
Azt nem szeretném elárulni. Van pár ötletem.
Én is gondolkodtam rajta, hogy írok a vezérnek jogorvoslatért, de megvárom amíg meghozzák a másikat. Még képesek elvenni.
És mit csinálsz?
Engem nem érdekel semmi amit mond a Pepsi , de én harcolni fogok a telefonomért !!!
Igazából nem a telefon volt fontos, hanem az ,hogy így azt éreztették velem, hogy "csaltam" (elnézést azoktól akik kihasználták a biztonsági rést), pedig soha nem szoktam. Ha elnézést kértek volna, én már másnap nem háborogtam volna.
Majd bosszút állok! Nem iszok pepsit 

A hölgy azt mondta, hogy internetről (ez igaz) lett beküldve a kód több telefonszámról (ez nem igaz). Mondtam neki, hogy az lehet, hogy többször lett elküldve a kód egy telefonszámról (rossz az internet kapcsolat, nem mindig érzékel) de ezt a rendszernek ki kellett volna zárnia (második beküldéstől érvénytelen). És még most is érvényes a kódnaplómban. Erre nem tudott mit mondani. Én se. Abban maradtunk, hogy szorít hogy nyerjek.
Én nem
Mivel nem játszom azóta. Amúgy kedves volt a hölgy, nem haragszom rá. Éreztem a hangjából, hogy tudja jogtalan volt az elvétel, de nem tud semmit tenni. Én meg beleuntam az egészbe. És pont.
Én nem
Mivel nem játszom azóta. Amúgy kedves volt a hölgy, nem haragszom rá. Éreztem a hangjából, hogy tudja jogtalan volt az elvétel, de nem tud semmit tenni. Én meg beleuntam az egészbe. És pont.Pancsabi miért úszott el a telefon?