én nem tudom arra felétek milyenek az emberek de én akárhányszor kérem a különblokkot,sorsjegyet,bármit,kedvesen és mosolyogva szolgálnak ki...
lehet azért mert eleve ilyen a kisugárzásom?

" alt="

">
na mindegy lehet közben magában elküld melegebb éghajlatra, de nem érdekel, ezért ül ott szegényke, hogy engem ki szolgáljon hisz ebből kapja a fizut...
másrészről meg soha nem türelmetlenül hanem kedvesen kérem mgeg erre...
amugy meg akcios motyo erre nem igazán szokott kifogyni max nem jön mg időben,de meg azabad őket kérdezni és szépen válaszolnak is...
meg nem értek itt sok nyafogó-panaszkodó embert...
a nyeREMÉNYjáték szavában is benne van REMÉNY egy olyan dolgra amire lehet esélyed sincs...
és ez a kulcs a remény
nem kötelező és nem garantált(bár néha a gaarantált aji sincs)
észre kéne már venni ezeket is emberek csinálják, és amit csinálnak, ott esély van arra hogy kissebb-nagyobb hibák problémák előfordulhatnak...
de azért találták ki évezredekkel ezlőtt a fejlett kommunikációnkat, a szép szavakat és mondaokat for,máló MAGYAR NYELVET, hogy egymás közötti eszmecsere folytán megoldjuk ezeket( na ezt gyönyörűen megfogalmaztam..)

" alt="

">
amekkora energiát ráfordítunk a nyafogásra sőt fikázásra, és ezek magyarázására megoldására, ha tized annyi energiát fordítanánk valamilyen értelmes és hasznos dolgra hazánk kb Dubai szintjén lenne...
na most sok embert mgamra haragítottam...