Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 132 / 174 oldal |
pityesz én itt Pesten ha bemegyek egy üzletbe, és tudom, hogy 2nél több blokk kell, akkor már remeg a gyomrom... megoldom, mert muszáj... de nekem munka után nem kell a közelharc x blokkért, hogy játszani tudjak... van én nekem kikkel harcolnom napi szinten. A coopban a pénztárosok már, már hajlanak, az együttmüködésre, de a húspultban még nem... és még ami kiborító nem akciós áron adják a dolgokat.... azért is mindig szólni kell... de már mondtam nekik, ha ők behúznak, mindennap ellopok majd egy túrórudit, vagy jobb ott eszem meg... az éremnek két oldala van... de megoldom... nincs gond, csak a vásárlást utána ki kell pihennem... szó szerint meg kell nyugodni...
" alt="
">
törpi miért haragudnék??
de az is lhet én is találkoztam már morcos eladóval csak szelektív a memóriám??
" alt="
">az egyik Dm-ben anyuék szomszédja a boltvezető -helyettes,naná,hogy kedves hozzánk az 50.-ik blokk után is.... így minden ott dolgozó ismer minket,nincs is gond.Na de ha máshová megyek véletlenül,mert nincs náluk cucc,akkor érzékelem a különbséget
" alt="
">
" alt="
">Nem értem miért kéne haragudni...
bár lehet, hogy csak reggel van...
Örülök, hogy vannak olyan coop boltok, ahol mosolygósak az eladók
" alt="
">
bár lehet, hogy csak reggel van...
Örülök, hogy vannak olyan coop boltok, ahol mosolygósak az eladók
" alt="
">
pityesz76:lehet azért van ez a fene nagy elégedettséged,mert neked nem vágtak képeket,nem szóltak be blokkoltatásért,de lehet szerencsés vagy és a közeledben van olyan bolt,amelyik játékában részt veszel. Így nem kell egy alkalomkor többet blokkoltatnod,persze,hogy "nem unnak rád". Lehet,nincs köze a személyes varázserődhöz. Mindenesetre ha így járnál véletlenül majd jussanak az elégedetlenkedők eszedbe.Most már rám is lehet haragudni
" alt="
">
" alt="
">"Az ég döntése ellen, erőd bármily mérhetetlen, gyarló ember nem győzhetsz soha!!"
én nem tudom arra felétek milyenek az emberek de én akárhányszor kérem a különblokkot,sorsjegyet,bármit,kedvesen és mosolyogva szolgálnak ki...
lehet azért mert eleve ilyen a kisugárzásom?
" alt="
">
na mindegy lehet közben magában elküld melegebb éghajlatra, de nem érdekel, ezért ül ott szegényke, hogy engem ki szolgáljon hisz ebből kapja a fizut...
másrészről meg soha nem türelmetlenül hanem kedvesen kérem mgeg erre...
amugy meg akcios motyo erre nem igazán szokott kifogyni max nem jön mg időben,de meg azabad őket kérdezni és szépen válaszolnak is...
meg nem értek itt sok nyafogó-panaszkodó embert...
a nyeREMÉNYjáték szavában is benne van REMÉNY egy olyan dolgra amire lehet esélyed sincs...
és ez a kulcs a remény
nem kötelező és nem garantált(bár néha a gaarantált aji sincs)
észre kéne már venni ezeket is emberek csinálják, és amit csinálnak, ott esély van arra hogy kissebb-nagyobb hibák problémák előfordulhatnak...
de azért találták ki évezredekkel ezlőtt a fejlett kommunikációnkat, a szép szavakat és mondaokat for,máló MAGYAR NYELVET, hogy egymás közötti eszmecsere folytán megoldjuk ezeket( na ezt gyönyörűen megfogalmaztam..)
" alt="
">
amekkora energiát ráfordítunk a nyafogásra sőt fikázásra, és ezek magyarázására megoldására, ha tized annyi energiát fordítanánk valamilyen értelmes és hasznos dolgra hazánk kb Dubai szintjén lenne...
na most sok embert mgamra haragítottam...
lehet azért mert eleve ilyen a kisugárzásom?
" alt="
">
na mindegy lehet közben magában elküld melegebb éghajlatra, de nem érdekel, ezért ül ott szegényke, hogy engem ki szolgáljon hisz ebből kapja a fizut...
másrészről meg soha nem türelmetlenül hanem kedvesen kérem mgeg erre...
amugy meg akcios motyo erre nem igazán szokott kifogyni max nem jön mg időben,de meg azabad őket kérdezni és szépen válaszolnak is...
meg nem értek itt sok nyafogó-panaszkodó embert...
a nyeREMÉNYjáték szavában is benne van REMÉNY egy olyan dolgra amire lehet esélyed sincs...
és ez a kulcs a remény
nem kötelező és nem garantált(bár néha a gaarantált aji sincs)
észre kéne már venni ezeket is emberek csinálják, és amit csinálnak, ott esély van arra hogy kissebb-nagyobb hibák problémák előfordulhatnak...
de azért találták ki évezredekkel ezlőtt a fejlett kommunikációnkat, a szép szavakat és mondaokat for,máló MAGYAR NYELVET, hogy egymás közötti eszmecsere folytán megoldjuk ezeket( na ezt gyönyörűen megfogalmaztam..)
" alt="
">
amekkora energiát ráfordítunk a nyafogásra sőt fikázásra, és ezek magyarázására megoldására, ha tized annyi energiát fordítanánk valamilyen értelmes és hasznos dolgra hazánk kb Dubai szintjén lenne...
na most sok embert mgamra haragítottam...
Ha hosszú a sor, akkor nem szoktam játékos blokkokat gyártatni, mert tudom, hogy mindenki siet.
De a pénztáros lelki világa nem érdekel. Ez a dolga. Akkor sem mehet hamarabb haza, ha én nem játszom. Szóval, tudom, hogy nem tetszik neki, de én tök közönyösen a szemébe nézek és mondom, mit akarok.
S a mufurc is teszi a dolgát. Nem kell, hogy szeressen.
De én is jobban szeretek oda menni, ahol nem utálják a vevőt, hanem van 1-2 kedves szavuk hozzám és viszont.
De a pénztáros lelki világa nem érdekel. Ez a dolga. Akkor sem mehet hamarabb haza, ha én nem játszom. Szóval, tudom, hogy nem tetszik neki, de én tök közönyösen a szemébe nézek és mondom, mit akarok.
S a mufurc is teszi a dolgát. Nem kell, hogy szeressen.
De én is jobban szeretek oda menni, ahol nem utálják a vevőt, hanem van 1-2 kedves szavuk hozzám és viszont.
Paintuci!
Szerintem, ha meg is fogják szüntetni a coopos játékokat valamikor az korántsem az miatt lesz, hogy vannak visszatérő játékosok a nyerteslistákon, hanem azok miatt az emberek miatt akik rögtön csalást kiabálnak és telefonálgatnak nekik...
Én azért maradok a havi max 5 pályázatomnál... majd ha lesz miből beleinvesztálnom... de a mostani játéknál is egyedül amit használunk az a ketchup, majonéz. Mert levesporokat és alapokat nem... a ketchupből és majonézből viszont még van a múltkori univeres játékból...
Nálunk Érden két coop is van, mindkettőben megnevezéses blokk, szóval ez szuper de a közelebbinél pl múltkor 4 felé blokkoltattam. Nem voltak sokan, de a pénztáros tök mufurc volt. Én elhiszem, hogy keveset keresnek, de az embernek elmegy az életkedve ha bemegy oda, mert a felvágottaspulttól kezdve mindenhol mufurc, mosolytalan emberek vannak
" alt="
">
Szerintem, ha meg is fogják szüntetni a coopos játékokat valamikor az korántsem az miatt lesz, hogy vannak visszatérő játékosok a nyerteslistákon, hanem azok miatt az emberek miatt akik rögtön csalást kiabálnak és telefonálgatnak nekik...
Én azért maradok a havi max 5 pályázatomnál... majd ha lesz miből beleinvesztálnom... de a mostani játéknál is egyedül amit használunk az a ketchup, majonéz. Mert levesporokat és alapokat nem... a ketchupből és majonézből viszont még van a múltkori univeres játékból...
Nálunk Érden két coop is van, mindkettőben megnevezéses blokk, szóval ez szuper de a közelebbinél pl múltkor 4 felé blokkoltattam. Nem voltak sokan, de a pénztáros tök mufurc volt. Én elhiszem, hogy keveset keresnek, de az embernek elmegy az életkedve ha bemegy oda, mert a felvágottaspulttól kezdve mindenhol mufurc, mosolytalan emberek vannak
" alt="
">Hát ez a történet kicsit megbukott számomra, hogy napi 5-15 pályázat feladás az napi 5-15 blokkoltatás... én ha 3-t blokkoltatok már rángatozik a pénztáros... ÉS!!!!! Nincs is annyi termék, szóval max. itt Bp-en a Klinikák környékén lévő Coopban pl. a saga selyemsonkából, ill. füstliből ami álltalában játszos, egy héten max. 10-20 csomaggal rendelnek,és péntekenként jön áru. Azt meg el kell osztani 2vel, mert 2 logó 1pályázat.
ÉS!!!! Itt felejtős a szalámis megoldás, hogy úgy vágja, hogy legyen rajta logó...
Colás játéknál Cola van bőven az igaz...
De hajrá.... hajrá coop, meg mindenki... meg Onga...
Majd aztán coop játék sem lesz...
ÉS!!!! Itt felejtős a szalámis megoldás, hogy úgy vágja, hogy legyen rajta logó...
Colás játéknál Cola van bőven az igaz...
De hajrá.... hajrá coop, meg mindenki... meg Onga...
Majd aztán coop játék sem lesz...
A válság tesz sem jót a játékoknak!
A munkahelyilégkör is sokkal feszültebb!
A munkahelyilégkör is sokkal feszültebb!
Szia Rubin!
Gratula Neked, kedvelem aki sokat vásárol a játékért!
Meg a felsőzsolcai coopnak, és pénztárosnak is.
Én bp első nap, ketten voltunk az anyukámmal vásárolni sikerült 10 blokknyit blokkoltatni, már akkor sem volt minden, a péntáros pedig belefáradt pedig nem kigyózott a sor!
Másnap a féjemmel már csak 4 játékos blokknyi terméket vásároltunk, sok mást is vettünk, játékos cucc, amit mi elfogyasztunk alig volt. Ketten blokkoltatunk összesen négy felé, ezt is sikerült elrontniuk! Pedig ketten vásároltunk a legalább 1000 vagy sokkal több m"2-en, de szegény péntáros a 7 napján hetet dolgozik 12 órában. Hol mernék 100 felé blokkoltatni ezek után?
Gratula Neked, kedvelem aki sokat vásárol a játékért!
Meg a felsőzsolcai coopnak, és pénztárosnak is.
Én bp első nap, ketten voltunk az anyukámmal vásárolni sikerült 10 blokknyit blokkoltatni, már akkor sem volt minden, a péntáros pedig belefáradt pedig nem kigyózott a sor!
Másnap a féjemmel már csak 4 játékos blokknyi terméket vásároltunk, sok mást is vettünk, játékos cucc, amit mi elfogyasztunk alig volt. Ketten blokkoltatunk összesen négy felé, ezt is sikerült elrontniuk! Pedig ketten vásároltunk a legalább 1000 vagy sokkal több m"2-en, de szegény péntáros a 7 napján hetet dolgozik 12 órában. Hol mernék 100 felé blokkoltatni ezek után?
köszi a meghívást
" alt="
">
de tényleg igaza van rubin-nak
le kéne erről szállni....
" alt="
">
de tényleg igaza van rubin-nak
le kéne erről szállni....
ani-ha
Tavaly uezzel a játékkal
5 db 200.000 Ft-os Coop utalványt és
50 db 10.000 Ft-os Coop utalvány-t lehetett nyerni
( http://webnyeremeny.hu/nyjatek.php?id=6680 )
most:
2 db 500.000 Ft-os bankkártyát és
20 db 10.000 Ft-os Coop utalványt.
Vagyis 1.500.000 helyett 1.200.000 a nyereményalap.
De szerintem a csökkenés a vásárlások visszaesése miatt van.
Tavaly uezzel a játékkal
5 db 200.000 Ft-os Coop utalványt és
50 db 10.000 Ft-os Coop utalvány-t lehetett nyerni
( http://webnyeremeny.hu/nyjatek.php?id=6680 )
most:
2 db 500.000 Ft-os bankkártyát és
20 db 10.000 Ft-os Coop utalványt.
Vagyis 1.500.000 helyett 1.200.000 a nyereményalap.
De szerintem a csökkenés a vásárlások visszaesése miatt van.
Szerintem is a sok telfonálgatást unták meg.
Hát én emlékszem rá, hogy minden sorsolás után páran beírták, hogy hívogatták őket, de még nem tudnak semmit mondani... stb...stb...
fozo.gabi
" alt="
"> Lehet, erre nem is gondoltam, hogy ilyen is van.
" alt="
"> Azért a játékszervezőknek sem könnyű
" alt="
">
" alt="
"> Lehet, erre nem is gondoltam, hogy ilyen is van.
" alt="
"> Azért a játékszervezőknek sem könnyű
" alt="
">ani-ha! A coop oldalán a szöveg szerintem nem a sok pályázatot beküldők miatt van, hanem azok miatt, akik a sorsolás másnapján már verik az asztalt, hogy hol a nyerteslista...
gratu az ongaiaknak! nagy meló lehet...
gratu az ongaiaknak! nagy meló lehet...
Hát, töbszáz pályázatnyit beszerezni elég macerás lehet.
Pl. a Coca-Colásnál min. utánfutó kellett hozzá
" alt="
">
Pl. a Coca-Colásnál min. utánfutó kellett hozzá
" alt="
">Vissza a témához: sada, lehet, hogy megéri 100 pályázatot küldeni egy játékra, de valószínűleg az ilyen játékosok miatt olvasható a coop oldalán az a bizonyos mentálhigiéniás szöveg. Semmiképpen nem nevezném életszerűnek több tízezres tételben Sága terméket vásárolni, ráadásul egyesével-kettesével blokkoltatni, ami persze nem tilos, ezt én is tudom.
Talán az sem véletlen, hogy most már nem autót, nem is milliós bankkártyát lehet nyerni az új játékban, az utalványok száma is 20-ra csökkent...
Azt eddig is tudtuk - a többi játékban is így van -, hogy aki többet vásárol, az többet is nyer, a nagy számok törvénye alapján.
Mi többiek pedig a kevesebb pályázatunkkal a szerencsénkben bízunk.
" alt="
">
Talán az sem véletlen, hogy most már nem autót, nem is milliós bankkártyát lehet nyerni az új játékban, az utalványok száma is 20-ra csökkent...
Azt eddig is tudtuk - a többi játékban is így van -, hogy aki többet vásárol, az többet is nyer, a nagy számok törvénye alapján.
Mi többiek pedig a kevesebb pályázatunkkal a szerencsénkben bízunk.
" alt="
">