Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 132 / 182 oldal |
Nekem a CD-k megjöttek, valaki írta, hogy a Bricostore nyereményeket át kellett venni az üzletben, de a Cerbonáról, és a parfümről sehol egy szó sem. Ennyire utolsó napra hagyják?! Jan 31- a határidő. Na kiváncsi leszek az előfizetésekre is, most, hogy ez az új cég csinálja, remélem nem márciusban kapom meg az első februári számot...
Sziasztok.
Kíváncsiságom határtalan..
Mikor kapm már meg a fehérnemü készletet.) Vagy elfelejtkeztek róluunk.
Kíváncsiságom határtalan..
Mikor kapm már meg a fehérnemü készletet.) Vagy elfelejtkeztek róluunk.
Mi is várunk még 2 cd-t, remélem azok is ideérnek

Tegnap és ma 5 CD ajánlottan - alá is iratták mindegyiket , várom a többi nyereményt is !
Én 3-ból 2 CD-t kaptam. Nem egyszerre adták fel?
Nicika!
Rákérdeztem a postán,hogy mennyinek kellett jönnie,mert hátha kiesett a ládámból.Elég rossz a ládánk. Azt mondta,hogy ő nem talált a füzetben egyet sem. Na ehhez képest tegnap jött kettő.Ugyanis nemcsak kettőt várok.Gondoltam elteszem a borítékot hátha reklamálnom kell. A múlt hónapban ugyanis a knorr termoszaimból (kettő) csak egy érkezett. Persze a posta nem tud semmit.
Rákérdeztem a postán,hogy mennyinek kellett jönnie,mert hátha kiesett a ládámból.Elég rossz a ládánk. Azt mondta,hogy ő nem talált a füzetben egyet sem. Na ehhez képest tegnap jött kettő.Ugyanis nemcsak kettőt várok.Gondoltam elteszem a borítékot hátha reklamálnom kell. A múlt hónapban ugyanis a knorr termoszaimból (kettő) csak egy érkezett. Persze a posta nem tud semmit.

ildicc: 5 Cerbona csomagot várok és még egy sem érkezett meg.
Ma megérkezett az Advent.hu-n nyert Minisztár-Minidiszkó CD. Ajánlottként adták fel és nekem is bedobta volna a ládábaa postás, de sajnos nem fért be. Semmit nem kellett aláírni sem.
várják a hamit. Bocsi
Én még nem kaptam cerbonát, de még CD-t sem,de már a gyerkőcök tök varjál a hamit!
hofi! Azért durva hogy a postás az ajánlott levelet csak úgy bedobja...
Én is most kaptam meg a 2 db cd-t.
Nicika!
Az én cd-im be voltak dobva a postaládámba!
Az én cd-im be voltak dobva a postaládámba!

Cerbonát kapott már valaki??
Nicika, köszi!
Pedri! A CD ajánlottan jött a Sonytól!
Pedri, köszi 

Sziaztok.
A fernemü méreteket kérték már.
Remélem hamar megkapjuk már.
A fernemü méreteket kérték már.
Remélem hamar megkapjuk már.
mia!
Siennalingerie fekete és fehér színekben, 70B, 75B, 80B, 85B közül választható.
Siennalingerie fekete és fehér színekben, 70B, 75B, 80B, 85B közül választható.
Aki fehérneműt nyert, az meg tudja nekem mondani,h ezek milyen márkájúak?Mi közül lehet választani? Milyen méretek vannak? Én S-es méretet hordok, így lehet,h érdekelne,ha vki nyert