Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 132 / 9334 oldal |
Timotka! Nekem is volt ilyen, végül rájöttem hogy az O betű és a nulla szinte teljesen ugyanúgy néz ki. Az én kódomban mindkettő volt, úgyhogy játszottam vele kicsit, de végül sikerült feltölteni.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Rossmann sorsjegynél nem fogadja el a kódot több verzióban sem. Magam kapartam le. Volt másnál is probléma?
20 % kupon
anyóka
Spárban,Interspárban vettem -205 kuponnal ,de láttam az EcoFamilyben ia.
Spárban,Interspárban vettem -205 kuponnal ,de láttam az EcoFamilyben ia.
Nekem is a teloszámot nem akarja elfogadni, pedig több alakzatban is be írtam
" alt="
">
Köszönöm a válaszodat Samidala )
" alt="
">
" alt="
">
Köszönöm a válaszodat Samidala )
" alt="
">Nekem tegnap a telefonszámot nem akarta elfogadni, de végül az általuk mintaként mutatottal ellentétben +36 kezdéssel elfogadta.
Sziasztok.
A NÍVEA feltöltés nektek műxik ?
A NÍVEA feltöltés nektek műxik ?
anyoka èn Tescoban tudtam venni.
Fit Krémkása hol kapható ?
Nem
A Persil játékokba jó a 2999 Ft-os vásárlás?
Az Orlennél mikor indul a 3. játék a zöld autóért?
Egyik cég sem válaszol egyik platformon sem
" alt="
">
Az Orlennél mikor indul a 3. játék a zöld autóért?
Egyik cég sem válaszol egyik platformon sem
" alt="
">BOBHERCEG
nagyon köszi
" alt="
">
nagyon köszi
" alt="
">jojónak:
8595054908966 Vaníliás
8595054908966 Vaníliás
Fit Zab krémkása vonalkodjait beírná, aki vásárolt már ? Köszönöm szépen
" alt="
">
" alt="
">Gondolom azért játszik, mert most nem a "vegyél 2 db-ot" téma van, hanem összeghatár. Abból meg édesmindegy nekik, mit veszel.
Jól látom, hogy azt látom... hogy a spar babánál a szilárd szappan is játszik???
sziasztok!
Ha valaki megy a FeHoVa kiállításra írna nekem privátban? Kérnék egy apró szívességet.
Ha valaki megy a FeHoVa kiállításra írna nekem privátban? Kérnék egy apró szívességet.
sada
Köszönöm
Köszönöm
ZORRO
Köszi
Köszi
Jsz. 5.1. PROMÓCIÓS CSOMAGOLÁS
A Nyereményjátékban kizárólag azon termékek Kódjai vesznek részt, amelyek promóciós csomagolással és promóciós fehér színű Kupakkal rendelkeznek. A promóciós csomagolások termékenként és ízvariációnként eltérőek lehetnek. A csomagolások az alábbi információkat kötelezően tartalmazzák:
- Fehér promóciós kupak (PET csomagolású termékek esetén)
- „Játssz és Nyerj!” felirat a kupakon és/vagy csomagoláson,
- „Játssz és Nyerj! 2x-es esély” felirat a kupakon és/vagy a csomagoláson Zéró termék esetén
- Promóciós csomagolás (5.1-es pont alapján)
- Az Applikáció QR kódja
A Nyereményjátékban kizárólag azon termékek Kódjai vesznek részt, amelyek promóciós csomagolással és promóciós fehér színű Kupakkal rendelkeznek. A promóciós csomagolások termékenként és ízvariációnként eltérőek lehetnek. A csomagolások az alábbi információkat kötelezően tartalmazzák:
- Fehér promóciós kupak (PET csomagolású termékek esetén)
- „Játssz és Nyerj!” felirat a kupakon és/vagy csomagoláson,
- „Játssz és Nyerj! 2x-es esély” felirat a kupakon és/vagy a csomagoláson Zéró termék esetén
- Promóciós csomagolás (5.1-es pont alapján)
- Az Applikáció QR kódja