Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 132 / 319 oldal |
Morcos mi a progid neve? Netről le lehet tölteni?
4 pont volt
Hány pontot vontak le a puha rádióért? Köszi.
törpi !
háhá!
Na,minden jót,sziasztok!
háhá!
Na,minden jót,sziasztok!
Fáreó:így ahogy mondod,eljátszottam a ˇ"félkarú" rablón,mert a széfet én már csak így hívom
akinek kell PM. puharádió,szívesen elcserélem vmire,keress meg magánban! pl. mágneses tollra, + még vmire,vagy teáscsésze készletre,takaróra stb. De apró tárgyak,amik a széfben vannak,nem kell csak a mágnestoll!
Valaki nem érdeklődi meg, hogy tesznek-e még ma valamit a boltba?
nekem is egyet sikerült
Nem csak 1 rádió volt, én 1 db -t vettem magamnak, és utána a hugom nevében is bejelentkeztem, és neki is sikerült vennem egyet!
törpi!
mert,te meg kifosztottad a széfet!
mert,te meg kifosztottad a széfet!

HA nem 2 percig tart mire beenged a Webnyeremény oldal,akkor hamarabb elért volna hozzátok az infó. sajnos,így sok értékes idő elment. nekem most nincs csak két pontom,így nem volt mit elkölteni
na,akkor lehet azt az 1 szemet sikerült elcsípnem?!
pont nem műxizett a webnyeremény, azért néztem át oda,hogy az megy e,nagy szerencse volt!
pont nem műxizett a webnyeremény, azért néztem át oda,hogy az megy e,nagy szerencse volt!
most volt 1 rádió a boltban,mire megvettem,már ki is írta,hogy kiürült a bót! 

pont most volt rádió
de mire ideértem
már üres
de mire ideértem
már üres
nyitva a bolt
nem
nem.nem
ma még nem volt semmi a boltban, igaz??
morcos, a progit jelzett már?
azt nem tudja megmondani, hogy mikor lesz vmi????

morcos, a progit jelzett már?
azt nem tudja megmondani, hogy mikor lesz vmi????

Hofi
Én is az elején nyertem,nyakbaakasztót,dugóhúzót,mágneses tollat,de nekem megjött már minden.Kérdezz rá az infovonalon.
Én is az elején nyertem,nyakbaakasztót,dugóhúzót,mágneses tollat,de nekem megjött már minden.Kérdezz rá az infovonalon.
A széfnyitogatással már három nyakpántot nyertem az elején , de még nem jött meg. Azóta semmit. Mikor küdik a nyereményt?