A MIVI-n Cif és Baba termékek.
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 132 / 394 oldal |
nők lapjában 500 ft -os libri szelvény
Budapestiek előnyben.Ingyenes pamut pólot adnak ha feliratkozol a hírlevelükre.Átvétel személyesen ha bemondod az email címed.
http://www.mrsale.net/2-ajandek
http://www.mrsale.net/2-ajandek
sziasztok! a cote dor csokikhoz ahol épp a hostess van adnak vagy pénztárcát vagy pakli kártyát..a pénztárcától bűzlik a táskám...oltári milyen büdös..
Ez tegnap jött a Mini-Manó hírlevélben:
Kedves Krisztina!
Egy adventi meglepetéssel szeretnénk kedveskedni Neked! 2009. november 28-án 10-14 óráig a Mini-Manó bejárata előtti játszó helyén díjmentes fotózást tartunk, profi fotósokkal. Gyertek el! Hozzátok magatokkal kedvenc plüssállatkátokat, hogy a fotó mosolygósabbra sikeredjen. Ha nem hoztok, az sem gond, mert néhány kiegészítő lesz a fotóslányoknál . Azt ígérik mindent beleadnak, hogy remek felvételek sikeredjenek, mert egy jól sikerült kép éke lehet a fotóalbumnak, vagy jól mutat a lakás bármely pontján, de a nagyi ajándékát is megtoldhatjátok egy, a kisunokájáról készített szép fotóval, amit büszkén mutogathat mindenkinek! A fotót az Álomfotó csapata készíti, fotóháttér előtt, feldíszített fenyőfa társaságában, amit 10x15-ös méretben előhívunk és ajándékba adunk számodra! A fotózáson mindenkiről három képet készítünk, melyekből az általad legszebbnek ítéltet december 1-től át tudod venni a Mini-Manó pénztárában.
Várunk szeretettel!
Mini-Manó Babacentrum és az Álomfotó csapata!
Hátha érdekel Valakit
" alt="
">
Kedves Krisztina!
Egy adventi meglepetéssel szeretnénk kedveskedni Neked! 2009. november 28-án 10-14 óráig a Mini-Manó bejárata előtti játszó helyén díjmentes fotózást tartunk, profi fotósokkal. Gyertek el! Hozzátok magatokkal kedvenc plüssállatkátokat, hogy a fotó mosolygósabbra sikeredjen. Ha nem hoztok, az sem gond, mert néhány kiegészítő lesz a fotóslányoknál . Azt ígérik mindent beleadnak, hogy remek felvételek sikeredjenek, mert egy jól sikerült kép éke lehet a fotóalbumnak, vagy jól mutat a lakás bármely pontján, de a nagyi ajándékát is megtoldhatjátok egy, a kisunokájáról készített szép fotóval, amit büszkén mutogathat mindenkinek! A fotót az Álomfotó csapata készíti, fotóháttér előtt, feldíszített fenyőfa társaságában, amit 10x15-ös méretben előhívunk és ajándékba adunk számodra! A fotózáson mindenkiről három képet készítünk, melyekből az általad legszebbnek ítéltet december 1-től át tudod venni a Mini-Manó pénztárában.
Várunk szeretettel!
Mini-Manó Babacentrum és az Álomfotó csapata!
Hátha érdekel Valakit
" alt="
">McDonald'sMcCafé
Ha 4 alkalommal fogyasztasz a McCaféban kedvenc normál (0.3 l) vagy nagy (0.4 l) méretű forró kávéitalaid bármelyikéből, most választhatsz magadnak egyet a különböző színű, egyedi McCafé bögrékből.
http://www.mccafe.hu/Default.aspx
a McCafé-k listája is megtalálható rajta
Ha 4 alkalommal fogyasztasz a McCaféban kedvenc normál (0.3 l) vagy nagy (0.4 l) méretű forró kávéitalaid bármelyikéből, most választhatsz magadnak egyet a különböző színű, egyedi McCafé bögrékből.
http://www.mccafe.hu/Default.aspx
a McCafé-k listája is megtalálható rajta
Shell
1. Ferrarik tankolás után
2. Coca cola 2 db mellé 1 db pohár
3. Heineken 4 db mellé 1 pohár az ajándék.
1. Ferrarik tankolás után
2. Coca cola 2 db mellé 1 db pohár
3. Heineken 4 db mellé 1 pohár az ajándék.
Interspar-Milka promó.
2 táblás után - Milka toll (szerintem szupi, lila tintával)
Táblás+ praliné - baseball sapka
1000.-Ft értékű praliné - Milka sál.
2 táblás után - Milka toll (szerintem szupi, lila tintával)
Táblás+ praliné - baseball sapka
1000.-Ft értékű praliné - Milka sál.
Szívesen
" alt="
">
Hát, azt mondta az egyik ott dolgozó, h mindenhol lesz ilyen, csak jan 31ig nem tudni, h mikor kezdik
" alt="
">
Mondjuk a pénztárosnak lövése sem volt, amikor fizettem...
" alt="
">
Hát, azt mondta az egyik ott dolgozó, h mindenhol lesz ilyen, csak jan 31ig nem tudni, h mikor kezdik
" alt="
">
Mondjuk a pénztárosnak lövése sem volt, amikor fizettem...
Viki!
Ez egy kis méretű gyűrűs dosszié. Van benne vagy 4 recept, de mostantól a coop majd tesz ki egy állványt, ahonnan el lehet majd venni ingyenesen a bele tehető RECEPTKÁRTYÁKAT. azokat lehet majd belfűzni
" alt="
">
Szerintem kis helyes darab
" alt="
">
Ha kérsz képet, írj@-t!
Ez egy kis méretű gyűrűs dosszié. Van benne vagy 4 recept, de mostantól a coop majd tesz ki egy állványt, ahonnan el lehet majd venni ingyenesen a bele tehető RECEPTKÁRTYÁKAT. azokat lehet majd belfűzni
" alt="
">
Szerintem kis helyes darab
" alt="
">
Ha kérsz képet, írj@-t!
Coop- Knorr 2009. nov. 01- 2010 jan. 31
Vásároljon egyszerre két különböző Knorr terméket és most egy receptgyűjtő mappát kap ajándékba!
Az akcióban boltonként az első 300 vásásrló vesz részt.
Debrecenben az állomásnál lévő üzletben tegnap én voltam az első, aki kapott mappát....
Vásároljon egyszerre két különböző Knorr terméket és most egy receptgyűjtő mappát kap ajándékba!
Az akcióban boltonként az első 300 vásásrló vesz részt.
Debrecenben az állomásnál lévő üzletben tegnap én voltam az első, aki kapott mappát....
Intersparban csak Sága hosztesz volt, meg Verbena és Cappy kóstoltatás. Se Zewa, se Vénusz, se Maestro.
Tesco Fogarasi - Completa hosstesz - ha bármilyen C.-t veszel, annak árával megfelelő pont, majd ajándék.. egy pont pl. alátét vagy kávédíszítő sablon, több forma.
Zewa is van, csoki is...
Zewa is van, csoki is...
húsvéti???
" alt="
">
" alt="
">Debreceni corában:
-Téli kikapcsolodás a milkával
370 Ft értékű milka vásárlásnál toll
300 gr.-os táblás milka + 300 Ft értékű egyéb milkánál húsvéti dizájnos tolltartó
300 gr.-os táblás milka + 900 Ft. értékű egyéb milkánál alpesi havazó gömb az ajándék.
-Cote'dor hosztesz ( pénztárca, törölköző, franciakártya)
-Téli kikapcsolodás a milkával
370 Ft értékű milka vásárlásnál toll
300 gr.-os táblás milka + 300 Ft értékű egyéb milkánál húsvéti dizájnos tolltartó
300 gr.-os táblás milka + 900 Ft. értékű egyéb milkánál alpesi havazó gömb az ajándék.
Gyógyszertárakban ingyenes Gyógyhír magazin mellé Verbena cukorka (2 szem) és egy picike (3x5cm) hűtőmágnes van csomagolva.
Székesfehérvár Tesco Flórián:
-Cote D'or csoki 150 gr vásárlása után ajándék kártya és .... (Holnap is)
-Maestro kártyával történő vásárlás esetén 1000 ft feletti összegnél ajándék svájci csokoládé (Alprose) vagy füstölő.
-Vénusz 2 liter vásárlás után választható ajándékok: naptár, jegyzettömb, húsklopfoló.
-Zewa hostess állatos papírzsebkendős dobozokkal.
-Cote D'or csoki 150 gr vásárlása után ajándék kártya és .... (Holnap is)
-Maestro kártyával történő vásárlás esetén 1000 ft feletti összegnél ajándék svájci csokoládé (Alprose) vagy füstölő.
-Vénusz 2 liter vásárlás után választható ajándékok: naptár, jegyzettömb, húsklopfoló.
-Zewa hostess állatos papírzsebkendős dobozokkal.
Bp. Pesti úti Tesco:
-Dörmi hosztesz
-Zewa hosztesz
-Dörmi hosztesz
-Zewa hosztesz
Pécsett Tescoban Vénusz hostessek. 2,3 és 5 liter Vénusz vásárlása után adnak ajándékokat. Pontosan nem emlékszem, hogy milyen mennyiségért mi járt, de volt húsklopfoló, jegyzettömb, a többire nem emlékszem, bocsi....
A Reál üzleteiben 2x4 db.-os Monte vásárlásakor Monte-mintás hűtőtáska az ajándék!