Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 132 / 249 oldal |
köszi
760313573
de igen csak annyira felmérgesített, nem találom egyiket sem, már nem látok annyira keresem
" alt="
">
" alt="
">
a motoros:
774342705
Az utolsót nem találom én sem
774342705
Az utolsót nem találom én sem
kesztyűs is meg van. látom,senki sem játszik
" alt="
">
" alt="
">a gumis aukciót tudom,többit nem. segítsetek,köszi
767300242
767300242
Sziasztok! Egy gyönyörű hó fehér Nike férfi 43-as cipő keresi gazdáját. (nem nevetni
" alt="
">) lúdtalpasoknak nem jó. Oldalt "kidudorodik" nekik a cipő. Fiamnak is ez a baj vele. Csak felpróbálva lett,az is szőnyegen.
a bolti ára 16000.- volt 10000-ért elvihető. kérésre fotót lövök
" alt="
">) lúdtalpasoknak nem jó. Oldalt "kidudorodik" nekik a cipő. Fiamnak is ez a baj vele. Csak felpróbálva lett,az is szőnyegen.
a bolti ára 16000.- volt 10000-ért elvihető. kérésre fotót lövök
Rendben! Ermi1982 név alatt még pár napig találtok 1Ft-os aukciókat, azokra kellene licit amire már van, vagy mindegy! De aki csak a játék kedvéért licitál, és véletlen küldenék neki nyertes vásárlói értesítést, küldje vissza a következő jelszót ( "ingyenélő vagyok
" alt="
">") és akkor tudom hogy Ők csak a játék kedvéért licitáltak! Több licittel nincs több nyerési esély ez a szabály!
" alt="
">") és akkor tudom hogy Ők csak a játék kedvéért licitáltak! Több licittel nincs több nyerési esély ez a szabály!én is licitáltam I.M.R.E. ...theni_1975
I.M.R.E én is licitáltam az egyik 1 ft aukciódra
én vagyok!
ki a manócska131?
Mi csak kezdő löketet adunk!
" alt="
">
" alt="
">köszi! De ne verjétek fel az árakat! Mert nem tudom ki a komoly vevő!
bernie72 Nagyon köszönöm!
gabi22! Nézd meg törpi számát lejjebb!
I.M.R.E.
A sztotyinkádra ment licit!
" alt="
">
A sztotyinkádra ment licit!
" alt="
">I.M.R.E.: köszi
sajnos nem találom a másodikat! Segitene valaki? Előre is köszönöm!
I.M.R.E. licitálok az akciódon!
I.M.R.E. licitálok az akciódon!
Ermi1982-teszvesz