Olyan erős a háló? Először azt hittem, hogy nem szabad kivenni.

" alt="

">
Már mit nem lehet kibontani?
IKEA fenyőfavásár
Normand fenyő ÁTLAG MÉRET kb 160 cm-es 5000 Ft
Ebből januárban visszakapsz 3000 Ft-ot vásárlási utalvány formájában, így a fenyő 2000 Ft
Viszont: NEM LEHET KIBONTANI!!!
Láttátok az intersparban, mennyire megéri a Nescafé gold csomag? 200 g-os üveges van benne és egy 10 db-os 3in1 kávé.
Újra 100 km-enként 100Ft-os kupon az elővételi jegyekre:
mav-start.hu/ajanlatok/utazasi_ajanlat.php?mid=14
b14eddca22eb
Libri könyvesboltban a hangot adó nagy Verda mesekönyv le van árazva 1500 Ft-ra!
Jó reggelt! Egyik bnőm hajnalok hajnálán felkelt, hogy Interspar Pesterzsébet (Bp) Milka promó: 1500ért párna, aztán van kulcstartó az a plüss, és volt toll.
Nincs kizárva h. az Europarkban is vannak.... v. más Intersparokban...
Újra 1+1 nap!
2009. december 14-én, HÉTFŐN 1 csomag Tchibo Exclusive Origins pörkölt kávé vásárlása esetén +1 csomag a mi ajándékunk!*
Az ajánlat kizárólag 2009. december 14-én a Tchibo üzletekben érvényes
http://www.tchibo.hu/
A WestEnd Retroban 1+1=3
www.westend.hu/hu/vasarlas/aktualitasok/unnepelj-
a-retroval
A Rossmannban az Ambi Pur utántöltők akciósak: 849 ft..!! Egyik szemem sír, a másik nevet...
2009.12.02.-án szerdán Olympus és Dust Aid bemutató napot tartunk budapesti üzletünkben (DIGITCAM)
2009 december 2.-án látogasson el budapesti üzletünkbe, ahol kipróbálhatja az Olympus fényképezőgép-választékát.
Jó alkalom arra, hogy kipróbálja az Olympus E-30 és Olympus E-620 tükörreflexes fényképezőgépeket, amelyekhez most akció keretében vakut akár markolatot is kaphat ajándékba.
A bemutató napon az Olympus fényképezőgép, objektív vagy vaku vásárlók Olympus ajándékot kapnak!
Jöjjön el, és a legjobbtól, az Olympus Hungary képviselőjétől kaphat választ kérdéseire!
December 2.-án 15-18 óráig Dust-Aid termékbemutatót is tartunk.
Ismerje meg a Dust-Aid termékeket! Jöjjön el, és tisztíttassa meg fényképezőgépét a Dust-Aid képviselőjével!
A nyitvatartás ideje alatt üzleteinkben 10% kedvezményt biztosítunk minden Dust-Aid termékre.
Dec. 1-jétől 18-ig a DM-ben 75 pont beváltásakor jár már a -15%-os bónusz.
Segíthetne valaki:
Hol lehet a legolcsóbb az univer majonéz?
Írj mailt légyszi!
Az alábbi kóddal 20% kedvezményt kapsz december 1 előtt megrendelt egyedi fényképes naptárakból és képeslapokból. Továbbá képeslap rendelés esetén +1-et ajándékba!
Kód: JIT2010P4U
Weblap: www.print4u.hu
A kosárnál a megrendelés véglegesítésekor kell beírni a kódot.
Csütörtöktől a kókuszos és zselés Bonbonetti szalon a Metroban csak 578 Ft.
Plakáton láttam: Utazzon kedvezményesen gyermekével!
Máv-Start Zrt, 18 év alatti gyermekkel utazáskor a szülő 33 %-os kedvezményt vehet igénybe, az akció érvényes 2010. január 10-ig.
Esztergomi tescoban Sága hosstesz. 500 ft értékben kellett bármilyen sága terméket vásárolni és 2 db hűtőmágnest adtak. 1 jegyzettömbost és egy képkeretest.
http://www.c-and-a.hu/offer/index.php/3937
Most jött SMS-en:
Ünnepeljen velünk!
Születésnapunk alkalmából 20% kedvezmény Önnek! Az akciót keresse november 20-21-én a kirakatmatricával jelölt üzleteinkben.
Triumpf
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások