szalika
Bocs, köszönöm, de engem nem kell "befogadni" egy kirekesztős klubba.
És nyugodtan használd azokat az infókat is, amit tőlem erednek, nem kérek cserébe semmit.
Valaki végiggondolta már közületek, mi lett volna, ha Dani továbbra is csak a családjának rendszerezné az infókat (mint ahogy az egész indult) és nem teszi közkinccsé azokat?
Vagy arra gondolt már valamelyikőtök, mennyire ferr az, ha egy vki megoldja és pár tucatnyi beküldi? Joggal moroghat az is, aki önállóan dolgozik és ti rontjátok az esélyeit.
Szerintem az emberi kaocsolatok halála, amikor patikamérleggel kezdik méregetni az adok-kapokot....

Én Queene álláspontjával értek egyet, bár titeket, Sada és Fecsi is megtudlak érteni. Különbözőek vagyunk, egyes dolgokról más a véleményünk. Lehet, hogy az oldalt ezren olvassák, míg hozzászólók csak kevesen, talán 30-40 vagyunk. Nem tartom irigységnek, hogy egyes információk későb kerülnek nyilvánosságra, miért segítsek olyan embereknek, akik nekem sem segítenek. Mivel Ti rendszeres fórumosok vagytok, Titeket szívesen beavatnánk, de Ti ezt nem akarjátok. Ez a Ti döntésetek, az információ fogadása elöl Ti zárkóztatok el.
sada
Munka miatt csak röviden: veled vagyok, én is így gondolom
robogok dolgozni
Kösz, fecsi.
Lehet, hogy én nagyon beteg vagyok, de nekem már az is sikerélmény, ha vmelyik játékot elsőnek tudom bedobni a fórumon. Nem szeretném gladiátornak érezni magam az arénában, inkább olyan majálisi hangulatra vágyom itt a fórumon. Nagyon nagy baj?
Részemről azért örülök, hogy sada így gondolokodik (és csak remélni tudom, vannak még többen is), mert én sem vagyok VIP-es tag (habár voltam, egy néhány napig, bevettetek, de nem bírtam a töménytelen levelet megoldani, meg amint "leiratkozási kérelmemmel" is jeleztem én leggyakrabban inkább a vonalkód beküldős játékokat részesítem előnyben) szóval így én is "csak" a fórumon értesülök pl. a gyorsaságiakról, és többi játékról. DE én is azok közé tartozónak érzem magam, akik mint queene említette:
- rengeteg időt töltenek el új játékokra való vadászással
- kiröhögtetik magukat a gyógyszertárban, amikor szórólapot kérek olyan termékről, amiről azt se tudják, micsoda, de játszani lehet vele
- jegyzetelve álldogállnak a boltokban, hogy egy-egy játékinfót pontosan tudjanak átadni.
Tehát én nem vagyok NÉMA de akkor ha ragaszkodunk queene a Te elképzelésedhez mégsem nyeri el erőfeszítésem a megérdemelt jutalmát. És a más hozzám hasonlóét sem...
Sada!
akkor jónak kell lennie...én minden esetre külön köszönöm neked én tőled tudtam ezt meg!!!
Jerry Lee
Az van a fogyasztói levélben, hogy "bármley Knorr Delikát termék" vonalkódja jó!
sada!
én is csak holnap előbb még be kell azonosítani őket!
bármelyik jó? delikát extra tengerisóval?,az is jó??
Jerry Lee
5.000 az nagyon sok, a részletek csak most lettek nyílvánosak. Startolj rá! Legfeljebb lekörözöl engem, mert én csak holnap fogom feladni.

queene
Mindenki maga dönti el, mit csinál. Én senkit sem akarok meggyőzni semmiről. Csak azt mondtam el, én mit gondolok és én mit csinálok.
Én mindenestre ezután is itt fogom közzé tenni, amit megtudok, ahogy eddig is, késleltetés nélkül.
S mivel sem eddig nem voltam VIP-es, sem ezután nem akarok az lenni. kénytelen vagyopk itt elmondani, amit gondolok, mégha ez nem is "fórum" téma egyesek szerint, bár szerintem az.
És bizom benne, hogy a sok néma is megszólal elöbb vagy utóbb.
Így aztán egyre többen játszunk egyre több játékkal.
Országos elsőnek lenni jobb, mint háziversenyen győzni.

Sada!
ez komoly?? ha a héten feladom szerinted sikerülhet??? te már küldtél?? és köszönöm!!
Jerry Lee
Ápr. 15-óta fenn van a főoldalon a jelzés, csak a pontosítás került föl most.
sada
Bár ez nem fórum-téma, azért hadd igazítsalak ki: nem az infok visszatartásáról van szó.
Mivel kialakult ez a szűkebb kör, ahol jönnek.mennek az infok és megfejtések, azt gondoltuk, hogy az ilyen gyorsaságis és egyéb kurrens infok hadd maradjanak egy kicsit körön belül, pusztán azért, hogy növeljük saját esélyeinket. És nem örökre, csak néhány nap késéssel dobjuk fel fórumra.
A Carte Dor-Magnum játék idején a fórumon kívül más hely nem volt az infok közlésére, a szűk kör az maga a fórum volt. Most viszont van olyan hely, ahova a "némák" nem tekinthetnek be.
sada, ezek nem titkos információk, ezeket bárki megtalálja, ha odafigyel, utánajár, felhív egy infovonalat, rákeres a neten. Mi rengeteg időt töltünk el új játékokra való vadászással. Kiröhögtetjük magunkat a gyógyszertárban, amikor szórólapot kérünk olyan termékről, amiről azt se tudjuk, micsoda, de játszani lehet vele. Jegyzetelve álldogálunk a boltokban, hogy egy-egy játékinfót pontosan tudjunk átadni.
Azt gondolom, ennyi erőfeszítés megérdemel annyit, hogy az, aki CSAK a fórumra támaszkodik, nem szól hozzánk, nem közöl információt, ne tudja meg AZONNAL, ha valami elő-információt sikerül szereznünk, vagy ha a neten nagyon elbújva, két órás keresgélés után találunk meg egy játékot.
Hidd el, nem irigység ez, de az önzetlenséget sem lehet túlzásba vinni.
sada!
mikor kezdődőtt a Knorr Delikát akció???
légyszi...légyszi...
Több helyről hallom, hogy milyen viharok kavarognak a lelkekben az infók közreadásával kapcsolatban.
Én erről így gondolkodom:
Ha én is úgy gondolkodtam volna, akkor pl. nem tarolt volna a fórum a Magnum-cartedor játékkal. A Darlingos, Frieskises játékokat is rendre én (is) küldöm Daninak és a fórumnak, meg még rengeteget játékot.
Lehet, hogy sokan járnak föl potyázni. De
1.) rontom a saját esélyeimet, mert más is tud arról, amiről én
2.) javítom a saját esélyeimet, mert én is több játékról tudok.
Az a lényege az oldalnak, hogy bár sokan játszunk, de sokkal több játékról is tudunk. Ha mindenki csak magának és szűk környezetének kapar, akár meg is szünhet a Webnyeremény...........
Akkor most én is tartsam meg magamnak, hogy a Delikáttal gyorsasági díj is van?
sada
Remélem bejön a tipped!
A történethez még hozzátartozik,hogy nem volt zsebem és semmilyen táska nem volt nálam,ezért kénytelen voltam a zoknim szárába belerakni az álompontokat. A párom este nézett hülyének,amikor vettem le a zoknimat és potyogtak ki a pontok....
Én meg azért vagyok boldog,mert nem szeretem az Apentát,nem szoktunk inni,de így játszhatok velük is

Remélem értékelik majd
moreno
A szorgalmas munkának meglesz az eredménye, figyeld meg!

Olyan boldog vagyok,ha hülyének is néztek tegnap egy csomóan. Voltam egy rendezvényen,ahol sört csapoltam és üdítőket köztük akciós Apentat töltögettem a vendégeknek

Tépegettem le az Apenta pontokat ezerrel
Eredmény: 1500 Apenta pont

Sada: Jó kis gyűjtemény, még időben odaér!
Én a Kraft pályázatára szedtem össze vagy 1,5 kg-nak megfelelő vonalkódot az útmenti árokból, mikor boltba mentem. Na nem egyszerre. Egy kör: 15-30 dkg!!!!
Kicsit bosszant, de azért jól jöttek a Sport szeletes , Mogyis stb. papírok.
Egy bocira való is összejött, sőt a héten egy teljes beküldendő chipses zacsit is "elhelyeztek" nekem a buszmegállóban. Két napig figyelgettem, hogy tudnám megkaparintani feltűnés nélkül. A végén sikerült, és a fiam is begyűjtötte az osztálykiránduláson a megfelelő emblémákat, mehetek borítékolni!
Mennyit szemetelnek azek a gyerekek.

A sulitól a buszmegállóig (kb. 200m), több, mint 20 bocis papírt szedtem össze, pedig csak az egyik oldalon mentem végig.

Nyílván a menzán kapták.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások