Keresem az Egerszalóki Gyógy-és Wellnessfürdő 2013.01.24-én vásárolt 000001.es nyugtaszámú, (13 óra körül kiadott) blokkját.
(tűt a szénakazalban)
zshajni!
Szerintem tégy bele két tojást, attól összeáll, és persze annyi lisztet még, amennyit felvesz.
Kedves Fórumosok !
Szeretném tudni, Gyulai Ferenc nick , vagy a valódi nevét.
Köszönöm .
Valaki csinált már mézes krémes tésztát hasonló recept alapján?
3 ev.langyos méz
3 dkg zsír
15 dkg porcukor
3 ev. tej
1 csapott teásk. szódabikarbóna
és annyi liszt amennyivel összeáll
Szóval az a gondom, hogy bár összeállt, de nyújtani sztem nem lehet, mert úgy nem tudom hogyan lehet leírni - málik, hasad.. ilyesmi.
Tudnátok segíteni?
Van 2db bkv számlám amit el lehet számolni cafetériában... van 2 vevőm is aki olcsóbban megvenni a bérletet... (éves)
2 ember visszamondta, így 2 embert keresek...
vásárolt már vki ebay-en? online vásárláshoz használt e már vki OTP-s webkártyát? mik a tapasztalatok? köszi
Nyereményautót ki se hoztam a szalonból ahol átadták, hanem olcsóbban otthagytam kp-ért. Tudja-e valaki, hogy kell-e ezután adót fizetnem az APEH-nek? Előre is köszönöm
Szia Heni! DM-ben voltam, Müllerben nem.
Írtam e-mailt.
Sziasztok!
Kettő kérésem lenne, ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném. Mindkét gyermekem folyamatosan beteg, aki cserélget velem, az már tapasztalta a folyamatos lemaradások miatt, ezért örülök, ha olyan bevásárlásokat el tudok intézni, amik a környékemen vannak, de két infóra most lenne a napokban szükségem, ha valaki megy és ott jár megnézné nekem, valahová szavazással tudnám viszonozni.
1. Müllerben szeretném megtudni, hogy milyen árban vannak a Predasaurs börtön-szett DNS dínó játék és a meglepetés csomagos, a másik pedig a Carrera Go Hungaroring pálya.
2. Dm-ben mennyibe kerül a Kitekat 1,8 kg-os - mindegy milyen ízű - száraz macskaeledel eredeti áron?
Köszönettel.
FB-on nem jön be a chat illetve nem jelennek meg a bal felső sarokban lévő kis ikonok (új ismerős, hozzászólás, üzi), illetve jobb oldalon sem kezdőlap, sem beállítások, sem kezdőlap.
Már kiléptem, visszaléptem, és a gépet is újraindítottam...
Ötlet?
Köszi!
Elhiszem, hogy mindenki borzasztóan szeretné saját gyermekét viszontlátni a Kinder dobozokon, de ez a topic akkor sem a
szavazós v.
kalapozó topic.
Sajnálom.
Kedves mindenki!
Beneveztem kisfiamat a Kinder arca versenyre hogy ő mosolyoghasson vissza a csomagolásról!Szeretném segitségeteket kérni,hogy ha valaki vesz 8db-os kinder csokit és a doboz belsejében lévő kódra nincs szüksége,az privát üzenetben juttassa el hozzám.Előre is köszönöm mindenkinek aki segit

" alt="

">
Pandur,segítek,ha tudok! Miben segíthetek,írj!
Szeretném a segítségeteket kérni az actimel feltöltő videós nyereményjátékhoz.
Szerenék egy egy videót kérni .
Mit szeretnél érte cserében ?
Sziasztok !
Egyetlen kinder kódot szeretnék a nevezéshez!!!!
Mit szeretnél

" alt="

">
Már kaptam kinder kódokat. Itt is nagyon szépen köszönöm kedves fórumos társunknak.
Segítsen valaki! Szükségem lenne 2 kinder kódra (nevezéshez) Sajnos nálunk sehol nincs, ma 7 helyen jártam (tesco, 2 spar, 2 reál, 2 coop).
Ha megveszed, akkor az árát utalom, a csokit megtarthatod. Vagy 4 kódot adok vissza, amikor már nálunk is kapható lesz. Minden megoldás érdekel!
Tud valaki Nők Lapja előfizetési kedvezményről valahol?
Sziasztok!
Megvan valakinek a REJTVÉNYFALVA 2012/2 SZÁM?? Sörgős lenne, mert a beküldési határidő január 10.!!!!!!! Köszi előre is!Edus
pityesz,sajnos már próbáltam mindent de nem megy
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások