Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 133 / 143 oldal |
Mindegyik a tetszőleges kategóriába tartozik.
A következő Knorr vonalkódokért kérnék cserébe Balaton szelet ÉRVÉNYES kódot!
5996358002115 Bolognai mártás üveges
2db : 5997257310158 Gyorsan finomat őszibari leves, 20gr-os
2DB: 5997257310264 Gyorsan finomat Sárgadinnye, 20gr-os
5997257397036 Villámpác, 40gr-os
5996358014132 Nagy gyümi leves? Meg kellene nézni a honlapjukon, mert már korábban vágtam ki, nem emlékszem...
5996358002115 Bolognai mártás üveges
2db : 5997257310158 Gyorsan finomat őszibari leves, 20gr-os
2DB: 5997257310264 Gyorsan finomat Sárgadinnye, 20gr-os
5997257397036 Villámpác, 40gr-os
5996358014132 Nagy gyümi leves? Meg kellene nézni a honlapjukon, mert már korábban vágtam ki, nem emlékszem...
Sziasztok.Átveheti más is,de anyuéknál nem volt otthon senki és az ablakba volt letéve.Barátnőm akkor vette észre a futárt mikor már az autónál volt és akkor azt mondta a futár,ja maga itthon van?akkor írja alá,hogy átvette.de ott is le volt téve a teraszra.
Odaadják bárkinek,én pont anyuéknál voltam mikor jött,hozta a hugomnak,elkértem az enyémet is,mondja,hogy de így is elk kell oda mennie,mert van még egy.Rákérdeztem,hogy XY-é?Igen,Ja a barátnőm és már adta is oda nekem.
Csak nem tudom, kinek a nevére kérjem, ki lesz akkor otthon..
na, mindegy, majd kigondolok vmit..
na, mindegy, majd kigondolok vmit..Játékszabály 6. pontja:
"A nyeremény kézbesítését az Informax Kft-nek a 06-1-402-43-23 vagy a 06-1-402-43-24-es fax számra írt nyilatkozattal munkahelyének címére vagy egy másik címre is kérheti, és amennyiben meghatalmazottja veszi át a nyereményt, akkor faxon megküldheti a Meghatalmazást is (Meghatalmazó (pl. szomszéd, rokon), Meghatalmazott és 2 tanu neve, címe és személyi igazolvány számmal ellátva). A kézbesítéssel kapcsolatos kérdésekkel a 06-20-583-4384 telefonszámon és az informax@informax.hu email címen kaphat felvilágosítást. "
"A nyeremény kézbesítését az Informax Kft-nek a 06-1-402-43-23 vagy a 06-1-402-43-24-es fax számra írt nyilatkozattal munkahelyének címére vagy egy másik címre is kérheti, és amennyiben meghatalmazottja veszi át a nyereményt, akkor faxon megküldheti a Meghatalmazást is (Meghatalmazó (pl. szomszéd, rokon), Meghatalmazott és 2 tanu neve, címe és személyi igazolvány számmal ellátva). A kézbesítéssel kapcsolatos kérdésekkel a 06-20-583-4384 telefonszámon és az informax@informax.hu email címen kaphat felvilágosítást. "
Szerintetek ha nem vagyunk otthon, a futár odaadja másnak a tányérokat, (úgy, ahogy tavaly is tette?) Mert rémlik, hogy most van vmi meghatalmazásos dolog..
Keresnék 2 darab Knorr levesestányért, 1 levesestálat és 1 kínálótálat! Ha valaki véletlenül megválna tőle, kérem e-mailben jelentkezzen! 

8 Knorr lapostányér szintén eladó vagy más nyereménytárgyra cserélendő értékegyeztetéssel. 

eladó egy lapos tányér 1200 forintért úgy hogy a postaköltséget is a vevő fizeti és a szállítási díjat is. akit érdekel írjon mailt.
A múlt heti listán 2szer szerepel a nevem, pedig 4 kis borítékot küldtem egy nagyban......
laszlo: nem így van az teljesen. Én nyertem hármat, a férjem kettőt, az összesen öt. Mégis a nevünk 1-1x szerepel a listában. Máris azt gondolhatod hogy három tányér minusz, pedig nem. Miért sumákolnák el?
az utolsót majd még sak hétfőn fogják összeszámolni... felrakni majd jövőhét vége fele...
A lauritzennél ha megszámoljátok nem minden héten gyűlt ki a 100 leggyorsabb. vagy el sumákolnak nem tudom. vagy nincs elég tányér. Na mindegy remélem én nyertem. de ez a 7 heti ez még nem az utólsó hét vagy igen?
fenn vannak a 43. 44. heti nyertesek, és a lauritzenen is a 7. hetiek
Knorr mélytányérokat és levesestálat keresek! 

bereirobi, írtam!
Nóra, csak személyesen lehetne? Engem érdekelne!
Csak sajnos miskolciak vagyunk.
R.
Csak sajnos miskolciak vagyunk.
R.
Van egy rakás Knorr vonalkódom, Norbi I-es könyvét keresem cserébe.
3 db Knorr lapostányért cserélnék mélyre. (Győri vagy Győr környéki személyes cserével)