Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 133 / 135 oldal |
Hogy csináljátok, hogy a nyerteslista gyorsan pörögjön?
Nórika
06-40-200.200
06-40-200.200
Változtattak, de ez várható is volt. Ha nézted a naponkénti nyerteseket, több volt a Pendrive nyertes, mint az egér. Miközben pendrive-ból 460 db van, egér meg 1500. Rájöttek, javították: aki pendrive-t nyert, az tulajdonképp egeret, aki egeret az meg pendrive-t.
Te speciel jól jártál, a párom nem.
Te speciel jól jártál, a párom nem.
Az oldalukon az adatlapon találsz tel. számot.
Szerintetek kihez forduljak, ha nem tudok belépni az oldalukra? Személyes kódom van, de jelszó nem jött sms-ben...
Úgy tűnik nálam a Marlboro mindig érdekes dolgokat művel
Pénteken nyertem egy optikai egeret, tegnap mikor néztem a pénteki nyerteseket, ki is írta a valós nyereményemet. Most kíváncsiságból megnéztem, hogy a nyertes kódot tényleg egészben kiírja-e, és az egész kódom mellett nagy csodát látok: egy pendrive-ot nyertem. Szerintük legalábbis. Most akkor mi van??? 

Meg miért változott meg egy nap alatt a nyereményem??? Vagy ha megváltozott, kakor miért nem a laptopra??? 
Pénteken nyertem egy optikai egeret, tegnap mikor néztem a pénteki nyerteseket, ki is írta a valós nyereményemet. Most kíváncsiságból megnéztem, hogy a nyertes kódot tényleg egészben kiírja-e, és az egész kódom mellett nagy csodát látok: egy pendrive-ot nyertem. Szerintük legalábbis. Most akkor mi van??? 

Meg miért változott meg egy nap alatt a nyereményem??? Vagy ha megváltozott, kakor miért nem a laptopra??? 
köszi......köszi...köszi....

Paint!
06209962633 A szám.
06209962633 A szám.
Mi is a szám ahová kell küldeni mert noncs nálam a levél.....
Erka70!
Ha nyertél a Marlboroval akkor a te kódod teljes egészében ki lesz írva. Így könnyebben "magadra" találsz. Az első három számjegy a nyertes kód eleje. Ugyan nem tudom miért nem írják ki az egész kódot. Tán lehet vele csalni? Vagy csak lusták beírni az egész számsort.
Ha nyertél a Marlboroval akkor a te kódod teljes egészében ki lesz írva. Így könnyebben "magadra" találsz. Az első három számjegy a nyertes kód eleje. Ugyan nem tudom miért nem írják ki az egész kódot. Tán lehet vele csalni? Vagy csak lusták beírni az egész számsort.

Erka70
Szerintem a belépőkód első három számjegye
Szerintem a belépőkód első három számjegye

már napok óta azon gondolkodom, hogy mi az a 3jegyű szám a napok/nyertesek fül alatt, a nyerő időpontok előtt. Rájött esetleg már valaki? 

sada
Köszi,megbocsájtjuk a kimenődet
Köszi,megbocsájtjuk a kimenődet

mel6, mia
Nekem is lehet kimenőm..
Szerintem lehet többet is, csak ne egy ember írja alá mindet!
Nekem is lehet kimenőm..
Szerintem lehet többet is, csak ne egy ember írja alá mindet!
Megérkezett
Kicsit türelmetlen voltam 
Kicsit türelmetlen voltam 
Ha beküldtem a kódot mennyi idő telik el a válasz SMS-ig?
Fáreó! Küldtem.
Lécci vki küldje már el nekem is a Marbi cigis infót,meg a telefonos regizős számot,1 ismerősömnek kéne,én meg azt már kitöröltem. Köszi!
sada
Várunk a válasszal!te mindig tudod a választ mindenre!
Várunk a válasszal!te mindig tudod a választ mindenre!
én is ezen gondolkozom,h kettő jelentkezést elküldjek-e egy borítékban.