Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 133 / 175 oldal |
Szerintem is a sok telfonálgatást unták meg.
Hát én emlékszem rá, hogy minden sorsolás után páran beírták, hogy hívogatták őket, de még nem tudnak semmit mondani... stb...stb...
fozo.gabi
" alt="
"> Lehet, erre nem is gondoltam, hogy ilyen is van.
" alt="
"> Azért a játékszervezőknek sem könnyű
" alt="
">
" alt="
"> Lehet, erre nem is gondoltam, hogy ilyen is van.
" alt="
"> Azért a játékszervezőknek sem könnyű
" alt="
">ani-ha! A coop oldalán a szöveg szerintem nem a sok pályázatot beküldők miatt van, hanem azok miatt, akik a sorsolás másnapján már verik az asztalt, hogy hol a nyerteslista...
gratu az ongaiaknak! nagy meló lehet...
gratu az ongaiaknak! nagy meló lehet...
Hát, töbszáz pályázatnyit beszerezni elég macerás lehet.
Pl. a Coca-Colásnál min. utánfutó kellett hozzá
" alt="
">
Pl. a Coca-Colásnál min. utánfutó kellett hozzá
" alt="
">Vissza a témához: sada, lehet, hogy megéri 100 pályázatot küldeni egy játékra, de valószínűleg az ilyen játékosok miatt olvasható a coop oldalán az a bizonyos mentálhigiéniás szöveg. Semmiképpen nem nevezném életszerűnek több tízezres tételben Sága terméket vásárolni, ráadásul egyesével-kettesével blokkoltatni, ami persze nem tilos, ezt én is tudom.
Talán az sem véletlen, hogy most már nem autót, nem is milliós bankkártyát lehet nyerni az új játékban, az utalványok száma is 20-ra csökkent...
Azt eddig is tudtuk - a többi játékban is így van -, hogy aki többet vásárol, az többet is nyer, a nagy számok törvénye alapján.
Mi többiek pedig a kevesebb pályázatunkkal a szerencsénkben bízunk.
" alt="
">
Talán az sem véletlen, hogy most már nem autót, nem is milliós bankkártyát lehet nyerni az új játékban, az utalványok száma is 20-ra csökkent...
Azt eddig is tudtuk - a többi játékban is így van -, hogy aki többet vásárol, az többet is nyer, a nagy számok törvénye alapján.
Mi többiek pedig a kevesebb pályázatunkkal a szerencsénkben bízunk.
" alt="
">Viki, a Princessnél legalább a nyeremény utalvány volt és nem termék!
" alt="
">
A Garniernél az a bajom, hogy terméket kell venni és még a nyeremény is termék. Most a bicaj az jó, de az ajándékcsomag helyett ott is lehetne utalvány.
" alt="
">
A Garniernél az a bajom, hogy terméket kell venni és még a nyeremény is termék. Most a bicaj az jó, de az ajándékcsomag helyett ott is lehetne utalvány.
Viki! Süssél, megyünk enni! :-)
VárszegiViki:
" alt="
">
" alt="
">Nem bánnám ha néhány játékra magát a terméket kellene beküldeni akkor legalább nem állna itt hegyekben a Princess, azt még nem is nyertem vele.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Rizsaska
100*(400+70)=47.000
És nem a terméket küldi be, hanem a blokkot: a terméket felhasználhatja, eladhatja, elajándékozhatja.
Látod, megéri: 1.000.000 Ft tiszta haszon!
100*(400+70)=47.000
És nem a terméket küldi be, hanem a blokkot: a terméket felhasználhatja, eladhatja, elajándékozhatja.
Látod, megéri: 1.000.000 Ft tiszta haszon!
most jöttem egyetemről....lefáraztottak...nah de ennyire
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Ettől azért kevesebb, "csak" 47.000 FT!!!
" alt="
">
" alt="
">jah igaz egy nullával több
" alt="
"> bocsi. mondjuk nekem az is sok lenne. Főleg mikor csak 20X10e utavány van meg nondjuk 1 db 100ezres...
" alt="
"> bocsi. mondjuk nekem az is sok lenne. Főleg mikor csak 20X10e utavány van meg nondjuk 1 db 100ezres...ha példáddal élve egy pályázat 400ft,akkor 100 pályázat:40000ft
feladása70ft ,akkor 100:7000ft,ez összességében 50000f sincs
" alt="
">
feladása70ft ,akkor 100:7000ft,ez összességében 50000f sincs
" alt="
">Rizsacska: matekból megbuktál
" alt="
">
" alt="
">megéri 100 pályázat ha tényleg megveszi az ember úgy hogy ált. egy pályázat összege 400ft... tehát 40.000x70 posta =2.800.000.
Én inkább nem irigykednék...
Én inkább nem irigykednék...
rubin,
ettől nagyobb problémád sose legyen. Ha már muszáj választani, inkább irigyei legyenek az embernek, mint sajnálói.
" alt="
">
ettől nagyobb problémád sose legyen. Ha már muszáj választani, inkább irigyei legyenek az embernek, mint sajnálói.
" alt="
">Sziasztok !Üdvözlök mindenkit.
Kedves egynéhány fórumos!
Aki nyereményjátékon játszik és nyer- az nem követ el büncselekményt, ezért felesleges utána nyomozni , így utánunk is felesleges.
A Ti verziótok szerint minden Coop játéknál bemászunk a Coop szemetesébe kikukázunk 120 db blokkot aztán az utcán keresgélünk hozzá 120 db logót.........vagy : a kiírós pénztárgép pénztárosai nem adnak a vásárlóknak blokkot, mert csak nekünk gyűjtik.....ez humornak jó!!!
Valójában: fogom a pénztárcámat és a Coop utalványaimat, megkérem a fiaimat vigyenek el egy kiírós pénztárgépű Coop boltba pl.:Felsőzsolcára, mert ott több ilyen van.
Az akció első napján bevásárolok, mindet árut KIFIZETEK..
Aztán borítékolom és az akció ideje alatt -kivétel az első és az utolsó nap-feladok minden nap 5-15 pályázatot Miskolc egyik nagy postáján.
Ez nem tilos és nem titkos.
Mindenki előtt ott van a lehetőség , hogy tegye ugyanúgy mint mi.
A mostani Coop húzásnál 96 db nyeremény volt.
A mi pályázatunkkal min.cca. 100/3 alapon nyertünk.
Maradt még 93 db nyeremény amiben volt még 5 db milliós. Kedves hitetlenkedő egypár fórumos , miért nem pályáztátok és miért nem nyertétek meg ?
Nagyon sokszor pályáztunk úgy, hogy semmit sem nyertünk- ezt viszont nem látja és nem irigyli senki ,csak mi tudjuk.
Volt ez így a Coopnál is mikor pl a 200 gyorsaságiba sem sikerült bejutni -
nem baj !!
Újra kezdtük és SIKERÜLT !!
sadának igaza volt : a Coop a legtisztább játékok egyike, valamint amit rólunk írt az is igaz volt minden szava.
Ha nem nyerünk csendben vagyunk , hiszen nem nyerhetünk mindenhol , viszont nem sértegetjük és gyalázzuk a nyerteseket -aki ezt teszi az csak saját magát minősíti.
Ami pedig itt van a fórumon -már nem első alkalommal- a Coop húzás után az nem igazán szép dolog, "sportszerűtlen " a nyeretlen fórumosoktól.
Ha valaki ezután is a családom dolgaiban nyomoz -köszönjük nem kérjük ,nálunk rendben van minden.
Javaslom(ha elfogadja) a saját boldogulásán "agyaljon " akkor sokkal hamarabb fog neki is sikerülni amit szeretne.
Ui: pityesz76
Vannak eladó telkek Ongán, szeretettel várnak az ongaiak ,
költözhetsz.
Elköszönök
További szép napot nektek !
Ináncsiné Máté Ibolya
Kedves egynéhány fórumos!
Aki nyereményjátékon játszik és nyer- az nem követ el büncselekményt, ezért felesleges utána nyomozni , így utánunk is felesleges.
A Ti verziótok szerint minden Coop játéknál bemászunk a Coop szemetesébe kikukázunk 120 db blokkot aztán az utcán keresgélünk hozzá 120 db logót.........vagy : a kiírós pénztárgép pénztárosai nem adnak a vásárlóknak blokkot, mert csak nekünk gyűjtik.....ez humornak jó!!!
Valójában: fogom a pénztárcámat és a Coop utalványaimat, megkérem a fiaimat vigyenek el egy kiírós pénztárgépű Coop boltba pl.:Felsőzsolcára, mert ott több ilyen van.
Az akció első napján bevásárolok, mindet árut KIFIZETEK..
Aztán borítékolom és az akció ideje alatt -kivétel az első és az utolsó nap-feladok minden nap 5-15 pályázatot Miskolc egyik nagy postáján.
Ez nem tilos és nem titkos.
Mindenki előtt ott van a lehetőség , hogy tegye ugyanúgy mint mi.
A mostani Coop húzásnál 96 db nyeremény volt.
A mi pályázatunkkal min.cca. 100/3 alapon nyertünk.
Maradt még 93 db nyeremény amiben volt még 5 db milliós. Kedves hitetlenkedő egypár fórumos , miért nem pályáztátok és miért nem nyertétek meg ?
Nagyon sokszor pályáztunk úgy, hogy semmit sem nyertünk- ezt viszont nem látja és nem irigyli senki ,csak mi tudjuk.
Volt ez így a Coopnál is mikor pl a 200 gyorsaságiba sem sikerült bejutni -
nem baj !!
Újra kezdtük és SIKERÜLT !!
sadának igaza volt : a Coop a legtisztább játékok egyike, valamint amit rólunk írt az is igaz volt minden szava.
Ha nem nyerünk csendben vagyunk , hiszen nem nyerhetünk mindenhol , viszont nem sértegetjük és gyalázzuk a nyerteseket -aki ezt teszi az csak saját magát minősíti.
Ami pedig itt van a fórumon -már nem első alkalommal- a Coop húzás után az nem igazán szép dolog, "sportszerűtlen " a nyeretlen fórumosoktól.
Ha valaki ezután is a családom dolgaiban nyomoz -köszönjük nem kérjük ,nálunk rendben van minden.
Javaslom(ha elfogadja) a saját boldogulásán "agyaljon " akkor sokkal hamarabb fog neki is sikerülni amit szeretne.
Ui: pityesz76
Vannak eladó telkek Ongán, szeretettel várnak az ongaiak ,
költözhetsz.
Elköszönök
További szép napot nektek !
Ináncsiné Máté Ibolya
mert az ok hogy blokkot tud szerezni...