Viki, a Princessnél legalább a nyeremény utalvány volt és nem termék!

" alt="

">
A Garniernél az a bajom, hogy terméket kell venni és még a nyeremény is termék. Most a bicaj az jó, de az ajándékcsomag helyett ott is lehetne utalvány.
Viki! Süssél, megyünk enni! :-)
VárszegiViki:

" alt="

">
Nem bánnám ha néhány játékra magát a terméket kellene beküldeni akkor legalább nem állna itt hegyekben a Princess, azt még nem is nyertem vele.

" alt="

">

" alt="

">
Rizsaska
100*(400+70)=47.000
És nem a terméket küldi be, hanem a blokkot: a terméket felhasználhatja, eladhatja, elajándékozhatja.
Látod, megéri: 1.000.000 Ft tiszta haszon!
most jöttem egyetemről....lefáraztottak...nah de ennyire

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Ettől azért kevesebb, "csak" 47.000 FT!!!

" alt="

">
jah igaz egy nullával több

" alt="

"> bocsi. mondjuk nekem az is sok lenne. Főleg mikor csak 20X10e utavány van meg nondjuk 1 db 100ezres...
ha példáddal élve egy pályázat 400ft,akkor 100 pályázat:40000ft
feladása70ft ,akkor 100:7000ft,ez összességében 50000f sincs

" alt="

">
Rizsacska: matekból megbuktál

" alt="

">
megéri 100 pályázat ha tényleg megveszi az ember úgy hogy ált. egy pályázat összege 400ft... tehát 40.000x70 posta =2.800.000.
Én inkább nem irigykednék...
rubin,
ettől nagyobb problémád sose legyen. Ha már muszáj választani, inkább irigyei legyenek az embernek, mint sajnálói.

" alt="

">
Sziasztok !Üdvözlök mindenkit.
Kedves egynéhány fórumos!
Aki nyereményjátékon játszik és nyer- az nem követ el büncselekményt, ezért felesleges utána nyomozni , így utánunk is felesleges.
A Ti verziótok szerint minden Coop játéknál bemászunk a Coop szemetesébe kikukázunk 120 db blokkot aztán az utcán keresgélünk hozzá 120 db logót.........vagy : a kiírós pénztárgép pénztárosai nem adnak a vásárlóknak blokkot, mert csak nekünk gyűjtik.....ez humornak jó!!!
Valójában: fogom a pénztárcámat és a Coop utalványaimat, megkérem a fiaimat vigyenek el egy kiírós pénztárgépű Coop boltba pl.:Felsőzsolcára, mert ott több ilyen van.
Az akció első napján bevásárolok, mindet árut KIFIZETEK..
Aztán borítékolom és az akció ideje alatt -kivétel az első és az utolsó nap-feladok minden nap 5-15 pályázatot Miskolc egyik nagy postáján.
Ez nem tilos és nem titkos.
Mindenki előtt ott van a lehetőség , hogy tegye ugyanúgy mint mi.
A mostani Coop húzásnál 96 db nyeremény volt.
A mi pályázatunkkal min.cca. 100/3 alapon nyertünk.
Maradt még 93 db nyeremény amiben volt még 5 db milliós. Kedves hitetlenkedő egypár fórumos , miért nem pályáztátok és miért nem nyertétek meg ?
Nagyon sokszor pályáztunk úgy, hogy semmit sem nyertünk- ezt viszont nem látja és nem irigyli senki ,csak mi tudjuk.
Volt ez így a Coopnál is mikor pl a 200 gyorsaságiba sem sikerült bejutni -
nem baj !!
Újra kezdtük és SIKERÜLT !!
sadának igaza volt : a Coop a legtisztább játékok egyike, valamint amit rólunk írt az is igaz volt minden szava.
Ha nem nyerünk csendben vagyunk , hiszen nem nyerhetünk mindenhol , viszont nem sértegetjük és gyalázzuk a nyerteseket -aki ezt teszi az csak saját magát minősíti.
Ami pedig itt van a fórumon -már nem első alkalommal- a Coop húzás után az nem igazán szép dolog, "sportszerűtlen " a nyeretlen fórumosoktól.
Ha valaki ezután is a családom dolgaiban nyomoz -köszönjük nem kérjük ,nálunk rendben van minden.
Javaslom(ha elfogadja) a saját boldogulásán "agyaljon " akkor sokkal hamarabb fog neki is sikerülni amit szeretne.
Ui: pityesz76
Vannak eladó telkek Ongán, szeretettel várnak az ongaiak ,
költözhetsz.
Elköszönök
További szép napot nektek !
Ináncsiné Máté Ibolya
mert az ok hogy blokkot tud szerezni...
Arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy hogy lehet össze szedni annyi logót.... Mindjárt megérdeklődöm hogy Ongán milyen blokk van.
glücklich
Nem a gyűjtős blokk a kulcs. Több száz pályázathoz akkor is össze kel szedni az akár ezres nagyságrendű logókat.
http://www.toplak.hu/ingatlan/hirdetes/Borsod-Abauj-Z
emplen/Onga/
:-)
Szerintem már az is elég, ha csak az utalványokat vissza forgatják.
Nekem meg mindegy, nem játszom a coop-pal, ezt meghagyom Ongáéknak, bár egy értékesebb bankkártyának nagyon tudnák örülni

" alt="

">
Bár ha azt számolom mennyit nyertek és jó indulatú vagyok azt is mondanám, hogy telik a 3 számjegyű pályázatra, végülis ha nyernék 1 millát az adósságok kifizetése után tuti nagyobb összeget fordítanék a játékokra........................
Az újságban meghirdetett ár nem szentírás. Akkor is játszhatsz a termékkel, ha nálatok eltér az ár.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások