Átadó 2 főre szóló belépő a Hamupipőke című mesefilmre. A két belépő a következő előadásra érvényes:
időpont: 2015. március 17-én 19:00 kezdettel
helyszín: Budapest, Cinema City Westend (Westend bevásárló központ)
Tesco Angry Birds matricák
Tesco babás és egyéb kuponok
válaszborítékért
TESCO/AngryBird matricák
válaszborítékért
Már mind2 családi jegy gazdára talált

" alt="

">
Nekem is lenne holnapra:
családi, azaz négy személyre szóló mozijegy a Nicolas az iskolában című film premier előtti vetítésére
Időpont: 2015. március 10., kedd 18:00
Helyszín: Uránia Filmszínház (1088 Budapest, Rákóczi út 21.)
családi, azaz négy személyre szóló mozijegy a Nicolas az iskolában című film premier előtti vetítésére
Időpont: 2015. március 10., kedd 18:00
Helyszín: Uránia Filmszínház (1088 Budapest, Rákóczi út 21.)
http://www.port.hu/nicolas_az_iskolaban_le_petit_
nicolas/pls/w/films.film_page?i_film_id=106899
Tesco/AngryBirds matricák válaszborítékért
Balatonos kodokat adok szivesen, ha ker valaki! Garage store, don pepe, bookline, aycm, natgeo, noklapja konyha
Ajándékba: pihi-pak-hoz 5000 kedvezménykupon.
Elkelt.

" alt="

">
1000 Ft-os Ulpius-ház kupon, amit febr. 28-ig lehet felhasználni az Ulpius-ház könyvesboltokban. (Sióval nyertem most.)
két személyre szóló belépőjegy a Shaun, a bárány - a film című vígjáték premier előtti vetítésére.A vetítés helyszíne, időpontja:
Cinema City WestEnd mozi 2. terem
2015. február 21. (szombat) 10:00
Postaköltségért felajánlok régebbi kis tescos stb. pontgyűjtős matricákat
15 000 forint kedvezmény bármely általad választott nyelvtanfolyamunkból (Pontkom Nyelviskola)
- a kupon nem névre szóló, tehát átruházható bármely ismerősöd számára.
- a kupon beváltásának határideje: 2015. július 1.
Vannak üres fém tápszeres dobozaim (lesz is még folyamatosan), műanyag tetővel. Nincs szívem kidobni őket. Egyik karácsonyra szép papírral vontunk be ilyen dobozokat és sk kekszet tettünk bele, ez volt az általános, mindenkinek adott ajándék. Most nem készülünk ilyesmire, viszont már a pince is tele van ilyen dobozokkal. Ha valaki szeretne ilyet, akkor kérem e-mailben jelezze. Személyesen Budakeszin lehet átvenni őket.
Aki ma (szerda) este ráér és szívesen elmenne a Liza, a rókatündér (színes, magyar romantikus vígjáték, 98 perc, 2014) című film premier előtti vetítésére jelezze (a kért jegyek számával) részemre.
Felajánlott belépők: 3 db páros jegy (összesen: 6 db jegy)
http://www.port.hu/liza,_a_rokatunder_liza,_the_f
ox-fairy/pls/w/films.film_page?i_film_id=152275
Időpont: 2015. február 18. szerda, 20 óra
Helyszín: Cinema City Aréna Plaza
Nekem is van Balatonnal nyert kupon, több is Garage, Bookline, Don pepe
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások