Coca-Cola nyiss a csodára játékos termékek kupakja milyen,van ráírva valami vagy milyen színű,miről ismerhető meg,mert még nem láttam sehol.
illetve az alu dobozosokat hogy ismerem fel,piros, vagy ezüst színű a nyitófül?
Sziasztok Nescafé játékkal nyert már valaki? Rögtön jön értesítés vagy később?
Azóta kapott valaki Tesco Mastercard -e utalványt?
Mert e-mailt kaptam arról, hogy a hibát elhárították, már beválthatók az utalványok, ami azért érdekes, mert én nem panaszkodtam miatta és állítólag nem kapott minden nyertes ilyen e-mailt.
milkát tudtok tölteni?
nálam "alszik , nem jelöli ki hol vettem, meg semmire nem reagál, de a legcikibb még az:
a leküldött kódok listája emailbe ezt írta:
Játssz velünk 2024-12-31 23:59:59-ig, és nyerj még több nyereményt új kódok feltöltésével!

" alt="

">
Marcsika58
Ne keverd a szezont a fazonnal!
Nem mindegy, hogy a Wonderducktól kapott nyereményértesítést, vagy a futár cégtől csomagértesítést.
Miután Csucsi nem a postán jött-be írt, hanem a nyertesekbe, valószínű az előzőről van szó.
Wonderduck mostanában küldte ki az őszi P&G játékok nyertes értesítéseit.
A csomagok -szvsz- jó, ha húsvétra megérkeznek.
Marcsika58
Én is kaptam emailt a Pantene csg nyereményről.
Lehet fél év múlva el is küldik.....
Csucsi
Pantene ajándékcsomag.
Csucsi
Szeretném megkérdezni, hogy az Everdayme

" alt="

">antene ajándékcsomag érkezése előtt kaptál-e értesítést ?
Köszönettel :
Még a Sport szelet témához. Én örülök, hogy a csomagolásban van a kód. Több ilyen játék kellene.
Egyszer nyertem már vele, úgy örültem. 😄
A Kinderrel is volt olyan játék, amikor a csomagolásban volt a kód, akkor is sikerült nyerni.
A Bravos-szal szintén csak így. Az ő blokkos játékaikkal például én eddig még képtelen voltam nyerni, de amikor olyan volt, hogy a csomagolásban kis kódos kártya, akkor bejött egyszer. Oké, ahhoz is kellett blokk, de kód is, ami ugye a csomagoláson belül volt, és nem kívül kis matrica...
Egyébként szoktak lenni Nyerj a kedvenceiddel blokkos játékok a különféle boltokban, és ott van, amikor a Sport szelet is játszik.

" alt="

">
Kaptam egy e-mailt a Brand Testing Clubtól, hogy tesztelést nyertem, de az oldalon sem derül ki, miről van szó. Kedvezményes vásárláshoz küldtek egy kódot, nem rendeltem, de azt jelzi, hogy már úton van a tesztelendő Philips termék. Kapott valaki hasonlót?
Sok szerencsét!
Nem játszom vele, de nekem ez úgy tűnik, olyan, mint a Penny csippantós játékai: Ha vásárolsz, automatikusan bekerülsz a kalapba, akármit is mond a humán erőforrás.
Bocs tévedtem és köszönöm,hogy vetted a fáradságot a segítséghez Én is megtaláltam ezt a leírást ennek ellenére Simple ügyfélszolgálat azt mondta ,h csak a pályamatrica vásárlók vesznek részt Na ez érdekes. Most vagy rosszul tudja vagy burkolt árukapcsolás, na mindegy , Tegnap direkt simplevel parkoltam Várom a telefont ,mint a Signálnál
.Játékunkban nem csak az e-matrica-vásárlások vesznek részt. Ha a promóció időtartama alatt a Simple appal fizeted bármely köztéri parkolásod; illetve ha autómentés-biztosítást kötsz az alkalmazásunkon keresztül, minden egyes vásárlással növeled esélyeid a nyereményre.
Jsz.:
https://simple.hu/simplecore/uploads/2025/01/Nyer
emenyjatek_Szabalyzat_Simple_Ematrica_Parkolas_Bizto
sitas_202501-1.pdf
Meghosszabbították.
"Hatványozd esélyeid: most minden autós
szolgáltatásunkkal nyerhetsz!
"Játékunkban nem csak az e-matrica-vásárlások vesznek részt. Ha a promóció időtartama alatt a Simple appal fizeted bármely köztéri parkolásod; illetve ha autómentés-biztosítást kötsz az alkalmazásunkon keresztül, minden egyes vásárlással növeled esélyeid a nyereményre."
Tudom ,hogy Appos játék A kérdés az volt,hogy minek van feltéve úgy mint ha a parkolással is lehetne nyerni-nem lehet mert az lejárt! Kizárólag az autópálya matrica vásárlás játszik. Nehogy leírjátok " már,hogy "bocs tévedtünk"
appos játék.
Az eredeti meghosszabbítva.
https://simple.hu/autopalya-matrica-2025-nyerj-4x
-egymilliot/
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások