Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 133 / 319 oldal |
"Jó pillanatban egy jó ajándék: megnyerted a nyakpántot! Gratulálunk"
Igazad van sada!!!!!!!!!!!!!
sada: a3.-ik megállapításoddal 100%-ban egyetértek.
Mindenki ismeri ezt a viccet.
Itt inkább azon morgunk, hogy rosszul kalkuláltak:
1.)
Ha csak sorsolás lenne, bolt nem, akkor sem lenne senki sem morcos.
2.)
Ha már kitalálták a boltot, akkor legyen benne folyamatosan áru. Úgyis mindenkinek csak korlátozott számú pontja lehet.
3.)
Ha kevés az ilyen célra szánt ajándék, akkor inkább tegyék a széfbe és nyerje meg az, aki szerencsés.
Itt inkább azon morgunk, hogy rosszul kalkuláltak:
1.)
Ha csak sorsolás lenne, bolt nem, akkor sem lenne senki sem morcos.
2.)
Ha már kitalálták a boltot, akkor legyen benne folyamatosan áru. Úgyis mindenkinek csak korlátozott számú pontja lehet.
3.)
Ha kevés az ilyen célra szánt ajándék, akkor inkább tegyék a széfbe és nyerje meg az, aki szerencsés.
itt két rádió,mire szoltam volna már szoltak
aki nem érti a mint(a)magyarok-at:
Szent Péter látogatást tesz a pokolban, ahol nagy üstökben főnek az amerikaiak, az oroszok, meg a magyarok.
Elmegy az első üst mellett, ahol az amerikaiak főnek. Látja, hogy az üst mellett egy őr áll, és amint ki akar mászni egy, azonnal visszanyomja.
Továbbmegy a második üsthöz, ahol az oroszok főnek.Ott két őr, aki ki akar mászni, visszanyomják!
Odaér a harmadik üsthöz, ahol a magyarok főnek. Sehol az őr!
- Lucifer. Hát ez mi? Itt miért nincs őr?
- Ugyan már Szent Péter. Ezeknél ha valaki ki akar mászni, azt a többi úgyis visszahúzza!
aki nem érti a mint(a)magyarok-at:
Szent Péter látogatást tesz a pokolban, ahol nagy üstökben főnek az amerikaiak, az oroszok, meg a magyarok.
Elmegy az első üst mellett, ahol az amerikaiak főnek. Látja, hogy az üst mellett egy őr áll, és amint ki akar mászni egy, azonnal visszanyomja.
Továbbmegy a második üsthöz, ahol az oroszok főnek.Ott két őr, aki ki akar mászni, visszanyomják!
Odaér a harmadik üsthöz, ahol a magyarok főnek. Sehol az őr!
- Lucifer. Hát ez mi? Itt miért nincs őr?
- Ugyan már Szent Péter. Ezeknél ha valaki ki akar mászni, azt a többi úgyis visszahúzza!
Jaaaa!
A soft rádió az a puha rádió?
Na ná, magától nem frissül..
Én amikor csak tudok kattintok a boltra. Magától nem frissül, sajna!
Volt rádió? Én nem láttam... De ti hogy csináljátok? Mert nekem is ment a gépem, és néha rápislantok. Vagy mindig frissiteni kell az oldalt, hogy látszódjon?
ma volt megint rádió...???
tegnap is az volt akkor is lemaradtam róla...

tegnap is az volt akkor is lemaradtam róla...

Pedig én nem is vettem. Takarót szeretnék, mert hiába vágyom rá eddig nem jött össze egy sem. Mivel tegnap vettem egy rádiót, azt már nem veszek. Úgy gondoltam nem veszem el azok elől az esélyt azoktól, akik ezt szeretnék.
Már el is fogyott!
Rádió 4 pontért!
vagy küldj emailt, ha nyitva a bolt!
Morcos legyél olyan kedves és írj arról a progiról valamit.

Kiváló pacemacereket lehet kapni, hibátlanra programozza a szivét bárkinek. 

Na,még 1 kiskapus,progival figyelteti a pallmall oldalát,hát ez jó,mindjárt beájulok! 

Kicsit naivság lenne.