Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 133 / 246 oldal |
Találkoztam Reácskával, türelmesen várt az esőben, én meg botorkáltam hozzá.
lizyke
1. az alábbi beírásodért én is küldök Neked sulipontokat
" alt="
">
2. remélem mielőbbTe is nyerni fogsz vmelyik játékban, Fortuna Rád talál!
1. az alábbi beírásodért én is küldök Neked sulipontokat
" alt="
">
2. remélem mielőbbTe is nyerni fogsz vmelyik játékban, Fortuna Rád talál!
Én ugyan soha semmit nem nyerek,
de nagy örömmel tölt el,hogy vannak emberek,
akik sulipont gyűjtésünkben önzetlenül segítenek!
Köszönet Nekik!!!
Nekem ez a pozitív.
de nagy örömmel tölt el,hogy vannak emberek,
akik sulipont gyűjtésünkben önzetlenül segítenek!
Köszönet Nekik!!!
Nekem ez a pozitív.
Kubu uzsonnástáska nekem pozitív, mert sokkal kisebbnek képzeltem.
" alt="
">
" alt="
">sikerült a supershop oldalra belépnem és kódot is beküldenem
" alt="
">
" alt="
">mivi mikulás 1 db domestost ígért, erre hozott hozzá egy cif-et is
" alt="
">
" alt="
">
Világasztal receptkönyv abszolút pozitív csalódás, gyönyörű, tartalmas kiadvány. Mehet a karácsonyfa alá
" alt="
">
Ja, és tényleg egy sms-sel sikerült a gyorsasági előfizetés és a sorsolt könyv is, megérte játszani!
" alt="
">
Ja, és tényleg egy sms-sel sikerült a gyorsasági előfizetés és a sorsolt könyv is, megérte játszani!
Mindenki szívesebben panaszkodik, mint jót mondana...
" alt="
">
" alt="
">Samidala elfogadta tőlem az idei ajándékutalványomat, pedig jjövő évi ultúra volt megbeszélve.
Úgy halásztam elő ezt a topicot, 18.- án írtunk bele utoljára...
Úgy halásztam elő ezt a topicot, 18.- án írtunk bele utoljára...
TENTO-nak egy pozitív.
Nehezn, de sikerült ma felhívnom, hogy megtudjam a postán nyúlták le a csomimat, vagy még fel sem adták.
Kis idő múlva visszahívott a hölgy, azt mondta az adatok lettek hibásan rögzítve, hamarosan küldik!
" alt="
">
Nehezn, de sikerült ma felhívnom, hogy megtudjam a postán nyúlták le a csomimat, vagy még fel sem adták.
Kis idő múlva visszahívott a hölgy, azt mondta az adatok lettek hibásan rögzítve, hamarosan küldik!
" alt="
">Egy hete reklamáltam, hogy nem kaptam meg a durex nyereményem. Azonnal reagáltak a levelemre, állítólag nem regisztrálta a címem a rendszer. Gyorsan intézkedtek, és ma meg is érkezett a csomagom
" alt="
">
" alt="
">Mango!
Ezeket még mind fel tudod használni?
Úgy értem nem járt le a határidejük?
Ezeket még mind fel tudod használni?
Úgy értem nem járt le a határidejük?
Ma találtam 12.000ft ajándékutalványt sodexho, anyukám kapta tavaly februárban, nyugdíj -nyugdíjba vonulása alkalmából. És ott volt mellette az erste utalvány is, amit hűségemért kaptam szintén tavaly februárban. :-)
Az Ajax továbbra sem reagál se mail-re, se telefonra. Felhívtam a telefonkönyvben megadott számot. Kapcsoltak egy nagyon kedves hölgyet, aki minden kérdésemre válaszolt.
Első fórumos nyereménytárgy cserém nagyon pozitív. Ezúton köszönöm Vercsinek, hogy ilyen kedves volt és egészen a munkahelyemig jött, hogy le tudjuk bonyolítani a cserét. Mindenkinek ilyen kedves, együttműködő cserepartnert kívánok!
Akkor még várom,hátha ideér.
Egyet nyertem, az megjött, még beszéltük is anyummal, hogy küldhettek volna egy tisztelet példányt azoknak, akik benne vannak.
" alt="
">
Egyet nyertem, az megjött, még beszéltük is anyummal, hogy küldhettek volna egy tisztelet példányt azoknak, akik benne vannak.
" alt="
">cappucci, úgy gondolom igen. de simalevélként jön, és tuti nem fér be a postaládába. Az enyém is a szekrények tetején volt.
Én a Bakony receptkönyvből kaptam ilyen "tisztelet példányt"
De anno benne is volt a játékszabályban, hogy akinek a receptjét felhasználják a kiadványban, annak küldenek egyet belőle.
Szerintem a Ráma is ugyan így működik.
De anno benne is volt a játékszabályban, hogy akinek a receptjét felhasználják a kiadványban, annak küldenek egyet belőle.
Szerintem a Ráma is ugyan így működik.
Ilyen meglepi példányt mindenki kap, akinek bekerült a receptje?
Mert én eddig még nem kaptam, bár még kaphatok.
" alt="
">
Mert én eddig még nem kaptam, bár még kaphatok.
" alt="
">ráma nagyon pozitív.
" alt="
"> küldött tiszteletpéldányt a bekerülő receptért (meglepi volt, bár a véletlenen múlt, hogy megkaptam - posta). Megcsinálták a receptet, és nagyon guszta képeket csináltak róla. Bónuszként pedig a névnapom hetére tették be.
" alt="
">
" alt="
"> küldött tiszteletpéldányt a bekerülő receptért (meglepi volt, bár a véletlenen múlt, hogy megkaptam - posta). Megcsinálták a receptet, és nagyon guszta képeket csináltak róla. Bónuszként pedig a névnapom hetére tették be.
" alt="
">