Világasztal receptkönyv abszolút pozitív csalódás, gyönyörű, tartalmas kiadvány. Mehet a karácsonyfa alá

" alt="

">
Ja, és tényleg egy sms-sel sikerült a gyorsasági előfizetés és a sorsolt könyv is, megérte játszani!
Mindenki szívesebben panaszkodik, mint jót mondana...

" alt="

">
Samidala elfogadta tőlem az idei ajándékutalványomat, pedig jjövő évi ultúra volt megbeszélve.
Úgy halásztam elő ezt a topicot, 18.- án írtunk bele utoljára...
TENTO-nak egy pozitív.
Nehezn, de sikerült ma felhívnom, hogy megtudjam a postán nyúlták le a csomimat, vagy még fel sem adták.
Kis idő múlva visszahívott a hölgy, azt mondta az adatok lettek hibásan rögzítve, hamarosan küldik!

" alt="

">
Egy hete reklamáltam, hogy nem kaptam meg a durex nyereményem. Azonnal reagáltak a levelemre, állítólag nem regisztrálta a címem a rendszer. Gyorsan intézkedtek, és ma meg is érkezett a csomagom

" alt="

">
Mango!
Ezeket még mind fel tudod használni?
Úgy értem nem járt le a határidejük?
Ma találtam 12.000ft ajándékutalványt sodexho, anyukám kapta tavaly februárban, nyugdíj -nyugdíjba vonulása alkalmából. És ott volt mellette az erste utalvány is, amit hűségemért kaptam szintén tavaly februárban. :-)
Az Ajax továbbra sem reagál se mail-re, se telefonra. Felhívtam a telefonkönyvben megadott számot. Kapcsoltak egy nagyon kedves hölgyet, aki minden kérdésemre válaszolt.
Első fórumos nyereménytárgy cserém nagyon pozitív. Ezúton köszönöm Vercsinek, hogy ilyen kedves volt és egészen a munkahelyemig jött, hogy le tudjuk bonyolítani a cserét. Mindenkinek ilyen kedves, együttműködő cserepartnert kívánok!
Akkor még várom,hátha ideér.
Egyet nyertem, az megjött, még beszéltük is anyummal, hogy küldhettek volna egy tisztelet példányt azoknak, akik benne vannak.

" alt="

">
cappucci, úgy gondolom igen. de simalevélként jön, és tuti nem fér be a postaládába. Az enyém is a szekrények tetején volt.
Én a Bakony receptkönyvből kaptam ilyen "tisztelet példányt"
De anno benne is volt a játékszabályban, hogy akinek a receptjét felhasználják a kiadványban, annak küldenek egyet belőle.
Szerintem a Ráma is ugyan így működik.
Ilyen meglepi példányt mindenki kap, akinek bekerült a receptje?
Mert én eddig még nem kaptam, bár még kaphatok.

" alt="

">
ráma nagyon pozitív.

" alt="

"> küldött tiszteletpéldányt a bekerülő receptért (meglepi volt, bár a véletlenen múlt, hogy megkaptam - posta). Megcsinálták a receptet, és nagyon guszta képeket csináltak róla. Bónuszként pedig a névnapom hetére tették be.

" alt="

">
Mango fórumosnak nagyon-nagyon köszönöm a segítségét, óriási szívességet tett nekem, igazán kedves-rendes önzetlen fórumost ismertem meg személyében! Köszi mindent!
sada
De a Latte azért valamilyen szinten felelős a szponzorai miatt.
Ráadásul a reklamáló levelekre nem is válaszol, az pedig megint csak nem pozitív.
Krónika Nova nagyon pozitív.
Rákerestem a múlt héten magamra a google-ban, volt már olyan, hogy így tudtam meg, hogy nyertem, de nem kaptam meg. Az ő csomagjuk a postán tűnt el, de azonnal küldtek egy másikat!!!
A férjemnek tegnap érkezett csomagja Kínából, feladási dátum: 2009.11.06. Friday
Úgy látszik a postában is jobb a kínai .....
Nem mondok semmit, mert ti ezt mondjátok én meg azt.
Én is nagyon gyorsan megkaptam a latte-n nyert cd-t.
Szerintem is a felajánlókkal van a gond.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások