Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 134 / 892 oldal |
vásárolt már vki ebay-en? online vásárláshoz használt e már vki OTP-s webkártyát? mik a tapasztalatok? köszi
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Nyereményautót ki se hoztam a szalonból ahol átadták, hanem olcsóbban otthagytam kp-ért. Tudja-e valaki, hogy kell-e ezután adót fizetnem az APEH-nek? Előre is köszönöm
Szia Heni! DM-ben voltam, Müllerben nem.
Írtam e-mailt.
Írtam e-mailt.
Sziasztok!
Kettő kérésem lenne, ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném. Mindkét gyermekem folyamatosan beteg, aki cserélget velem, az már tapasztalta a folyamatos lemaradások miatt, ezért örülök, ha olyan bevásárlásokat el tudok intézni, amik a környékemen vannak, de két infóra most lenne a napokban szükségem, ha valaki megy és ott jár megnézné nekem, valahová szavazással tudnám viszonozni.
1. Müllerben szeretném megtudni, hogy milyen árban vannak a Predasaurs börtön-szett DNS dínó játék és a meglepetés csomagos, a másik pedig a Carrera Go Hungaroring pálya.
2. Dm-ben mennyibe kerül a Kitekat 1,8 kg-os - mindegy milyen ízű - száraz macskaeledel eredeti áron?
Köszönettel.
Kettő kérésem lenne, ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném. Mindkét gyermekem folyamatosan beteg, aki cserélget velem, az már tapasztalta a folyamatos lemaradások miatt, ezért örülök, ha olyan bevásárlásokat el tudok intézni, amik a környékemen vannak, de két infóra most lenne a napokban szükségem, ha valaki megy és ott jár megnézné nekem, valahová szavazással tudnám viszonozni.
1. Müllerben szeretném megtudni, hogy milyen árban vannak a Predasaurs börtön-szett DNS dínó játék és a meglepetés csomagos, a másik pedig a Carrera Go Hungaroring pálya.
2. Dm-ben mennyibe kerül a Kitekat 1,8 kg-os - mindegy milyen ízű - száraz macskaeledel eredeti áron?
Köszönettel.
FB-on nem jön be a chat illetve nem jelennek meg a bal felső sarokban lévő kis ikonok (új ismerős, hozzászólás, üzi), illetve jobb oldalon sem kezdőlap, sem beállítások, sem kezdőlap.
Már kiléptem, visszaléptem, és a gépet is újraindítottam...
Ötlet?
Köszi!
Már kiléptem, visszaléptem, és a gépet is újraindítottam...
Ötlet?
Köszi!
Elhiszem, hogy mindenki borzasztóan szeretné saját gyermekét viszontlátni a Kinder dobozokon, de ez a topic akkor sem a
szavazós v.
kalapozó topic.
Sajnálom.
szavazós v.
kalapozó topic.
Sajnálom.
Kedves mindenki!
Beneveztem kisfiamat a Kinder arca versenyre hogy ő mosolyoghasson vissza a csomagolásról!Szeretném segitségeteket kérni,hogy ha valaki vesz 8db-os kinder csokit és a doboz belsejében lévő kódra nincs szüksége,az privát üzenetben juttassa el hozzám.Előre is köszönöm mindenkinek aki segit
" alt="
">
Beneveztem kisfiamat a Kinder arca versenyre hogy ő mosolyoghasson vissza a csomagolásról!Szeretném segitségeteket kérni,hogy ha valaki vesz 8db-os kinder csokit és a doboz belsejében lévő kódra nincs szüksége,az privát üzenetben juttassa el hozzám.Előre is köszönöm mindenkinek aki segit
" alt="
">Pandur,segítek,ha tudok! Miben segíthetek,írj!
Szeretném a segítségeteket kérni az actimel feltöltő videós nyereményjátékhoz.
Szerenék egy egy videót kérni .
Mit szeretnél érte cserében ?
Szerenék egy egy videót kérni .
Mit szeretnél érte cserében ?
Sziasztok !
Egyetlen kinder kódot szeretnék a nevezéshez!!!!
Mit szeretnél
" alt="
">
Egyetlen kinder kódot szeretnék a nevezéshez!!!!
Mit szeretnél
" alt="
">Már kaptam kinder kódokat. Itt is nagyon szépen köszönöm kedves fórumos társunknak.
Segítsen valaki! Szükségem lenne 2 kinder kódra (nevezéshez) Sajnos nálunk sehol nincs, ma 7 helyen jártam (tesco, 2 spar, 2 reál, 2 coop).
Ha megveszed, akkor az árát utalom, a csokit megtarthatod. Vagy 4 kódot adok vissza, amikor már nálunk is kapható lesz. Minden megoldás érdekel!
Ha megveszed, akkor az árát utalom, a csokit megtarthatod. Vagy 4 kódot adok vissza, amikor már nálunk is kapható lesz. Minden megoldás érdekel!
Tud valaki Nők Lapja előfizetési kedvezményről valahol?
Sziasztok!
Megvan valakinek a REJTVÉNYFALVA 2012/2 SZÁM?? Sörgős lenne, mert a beküldési határidő január 10.!!!!!!! Köszi előre is!Edus
Megvan valakinek a REJTVÉNYFALVA 2012/2 SZÁM?? Sörgős lenne, mert a beküldési határidő január 10.!!!!!!! Köszi előre is!Edus
pityesz,sajnos már próbáltam mindent de nem megy
timcsu a freemail vagy spambe teszi vagy pedig közösségis mapába
de ha be van kapcsolva az értesitő hogy kapj imélkét akkor onnan könnyen be tudsz jutni
de ha be van kapcsolva az értesitő hogy kapj imélkét akkor onnan könnyen be tudsz jutni
Újratelepítették a gépem és a facebookos jelszavam is törlődött,amit elfelejtettem.Tud nekem segíteni valaki,hogyan vehetem fel velük a kapcsolatot,ugyanis a regisztrált emailemre hiába kérek új jelszót,nem érkezik semmi.
Előre is nagyon köszönöm!
Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Decemberi Nők lapját keresek, azt amelyiken Schell Judit volt a címlapon. Egy kupont keresek belőle.
A segítséget előre is köszönöm
Decemberi Nők lapját keresek, azt amelyiken Schell Judit volt a címlapon. Egy kupont keresek belőle.
A segítséget előre is köszönöm
Látom topikot váltottatok.
" alt="
">
Nekem a rendőrségen és a biztósítónál is azt mondták, hogy majd akkor fogom tudni kivonatni az auót a forgalómból, ha lezárták (vagy mit csináltak) a nyomozást.
" alt="
">
Nekem a rendőrségen és a biztósítónál is azt mondták, hogy majd akkor fogom tudni kivonatni az auót a forgalómból, ha lezárták (vagy mit csináltak) a nyomozást.
Autó forgalomból kivonás (max)fél évre 2300 ft-ért - ismételhető akárhányszor. A kivonás alatt a (súlyadó) teljesítményadó szünetel - de a következő hónap elsejétől. A kötelező azonnal, de jelezni kell a biztosítónak.