timcsu a freemail vagy spambe teszi vagy pedig közösségis mapába
de ha be van kapcsolva az értesitő hogy kapj imélkét akkor onnan könnyen be tudsz jutni
Újratelepítették a gépem és a facebookos jelszavam is törlődött,amit elfelejtettem.Tud nekem segíteni valaki,hogyan vehetem fel velük a kapcsolatot,ugyanis a regisztrált emailemre hiába kérek új jelszót,nem érkezik semmi.
Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Decemberi Nők lapját keresek, azt amelyiken Schell Judit volt a címlapon. Egy kupont keresek belőle.
A segítséget előre is köszönöm
Látom topikot váltottatok.

" alt="

">
Nekem a rendőrségen és a biztósítónál is azt mondták, hogy majd akkor fogom tudni kivonatni az auót a forgalómból, ha lezárták (vagy mit csináltak) a nyomozást.
Autó forgalomból kivonás (max)fél évre 2300 ft-ért - ismételhető akárhányszor. A kivonás alatt a (súlyadó) teljesítményadó szünetel - de a következő hónap elsejétől. A kötelező azonnal, de jelezni kell a biztosítónak.
Igen, jan.1-től az ideiglenes (!) forg.ból kivonás napjáig fizetni kell.
Önkorm. adóiroda kiszámolja majd, hogy mennyit, vagy a fél évit befizeted és utólag jóváírják, de nem te, hanem az iroda dönti el, hogy melyik változat él nálatok.
Ráadásul nem vonattad ki tavaly, így erre az évre is be kell fizetned a súlyadót. szvsz.
sürgősen keresek pepsi termékről blokkot 21.27-én vásárolt vagy 012.01-én vásároltat!!!
Van köztetek töri tanár??? Vagy olyan valaki aki nagyon ért az új Alaptörvényhez...
Szeretnék valamit kérdeni.
Köszi!
szeretném megkérdezni, hogy a pampes pontgyűjtéshez mit kell feltölteni és hol találom?
Határozott fellépésű... 85kg alatti hölgyet, urat keresünk...

" alt="

">
Az történt h. átmentem az exhez mondta foglaljak helyet... és a kisebbik székbe ültem véletlen... ami 85kg-ig kalibrált, és mondanom se kell mi történt...

" alt="

">
Szerintem még a szomszédok is ezen röhögtek... velem együtt...
Blokk megvan, 6 hónap gari van hozzá... bár szerintem a gyártónál kell jelentkezni, de ex azt mondja vigyük az üzletbe vissza.... én nem vihetem mert kiröhögnek...

" alt="

"> (85kg) ex meg félős... nem határozott... szóval 9000ft a szék, 3000-t adnánk ezért a segítségért... az üzlet Csepelen van pont a ház előtt... Csepel Pláza közelében 1-2 megállóval hátrébb..
Érdekesek ezek székek... én örököltem a mhelyen egyet kb. 15 éves szék, és kutya baja, az utána gyártott székek még a kollégáim alatt is törnek... így én már mondtam nekem ne rendeljenek széket... felesleges...
köszönöm a telefonszámot

" alt="

">
Aloe vera gélről (amit inni kell), van valakinek valami tapasztalata?
Nagyon szépen megköszönném..., fontos lenne.
szerintem töltsd fel, mert akkor még esetleg jóvá írhatják, de ha nem töltöd fel akkor biztosan nem, és nem is tudsz majd mit kezdeni vele. Habár reménykedem abban hogy megmarad az oldal továbbra is.

" alt="

">
heny76
nem tudom, viszont minden blokkot feltöltöttem, majd meglátjuk hogy mire elég, mit írnak jóvá, aszerint rendelek. Gondolom 31-én még lehet rendelni.

" alt="

">
ha valakihez most megy a futár(Maggis) kérje már el a telefonszámát nekem,mert fel szeretném hívni,mert szerintem lemaradt csomagom,köszi.
Sziasztok!
Aki játszik a Finish-sel attól kérdezném, hogy van még értelme feltölteni blokkot, mikor írják azt jóvá, ha év végéig tart a játék, vagy én tudok rosszul, hogy dec. 31-ig van a hűségprogram? Mi van az addig is feltöltött és még jóváhagyásra várókkal vagy ugyan így az ajándékrendelések jóváhagyásával?
Köszi a választ.
SOS szeretnék kapcsolatba kerülni Vitális Etelkával. Valaki tudja tf számát vagy e címét? Köszi!
Előnyugdíj pontos feltételeit hol tudom megnézni? Fontos lenne.
Köszi!
Köszi, és hol tudom megnézni? Mert nem találom..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások