Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 134 / 143 oldal |
Minket az nem érint, hogy a Lauritzen számlázási címe megváltozott, ugye?
Tányérok elkeltek.
2 knorr levesestányér cserére vár. Sport vagy Balaton sms-kód érdekel cserébe.
Nórika
A megoldás egyszerű: készíts kocsonyát. leves is meg nem is, annak meg jó a lapos tányér
A megoldás egyszerű: készíts kocsonyát. leves is meg nem is, annak meg jó a lapos tányér

VárszegiViki, írtam!
Nórika: ma hívtad őket? Mert még nincs fent a heti lista. Pénteki feladás?
El se hiszem: a 3.próbálkozásra összejött egy mélytányér
Még gyűjtenem kell a sok lapostányér mellé, különben laposból esszük a levest
Még gyűjtenem kell a sok lapostányér mellé, különben laposból esszük a levest

a Lauritzen egyébként 1 hetet elsumákolt.
az első hét a szept.12-i. A második a szept.19-i. A harmadik a szept. 26-i. Nekem szeptember 26-ára érkezett be a levelem és a nevünk a 2. heti nyertesekben van benne. No ez hogy lehet? Pedig az a 3. hét volt. Szeptember 23-án délután lett beírva a fórumra és akkor szaladtunk ezerrel bevásárolni belőle, ildicc is meg én is meg a többiek de az csak a 3. hétre érkezett be.
az első hét a szept.12-i. A második a szept.19-i. A harmadik a szept. 26-i. Nekem szeptember 26-ára érkezett be a levelem és a nevünk a 2. heti nyertesekben van benne. No ez hogy lehet? Pedig az a 3. hét volt. Szeptember 23-án délután lett beírva a fórumra és akkor szaladtunk ezerrel bevásárolni belőle, ildicc is meg én is meg a többiek de az csak a 3. hétre érkezett be.
A postafiókokat már reggel megpakolják, ez akár még rendben is lehet...
Nekem az a furcsa a tányér-képes játékkal kapcsolatban, hogy ha pl. bereirobiéknak a hétfői elsőbbségis beküldés jött be, hogy van az, hogy kedd reggel már tudják a nyerteseket??? Már kora reggel megkapják a postát??? Nekem az is elég fura volt, hogy amikor érdeklődtem, hogy nyertem-e, bemutatkoztam, és az alapján nézte meg(nem is kérdezte újra a nevem, pedig nem úgy írom, ahogy kiejtjük), és szinte azonnal rávágta, hogy nem 

Mi hétfőn du. adtuk fel a Lauritzenest és nyertünk. Igaz 4 borítékot küldtünk be, de csak kétszer van a nevünk. Így nem tudom, hogy jön-e mind a négy tányér vagy csak kettő. Majd kiderül.... De a hétfő elsőbbségi bejött.
szerintem találomra megy minden egyszer legalább össz 10et beatam esőbbségivel hétfőn és ne nyert vagy huzzák nem tudom de valami csalás kll benne legyen érdekes a medvénél hétfőn adtam fel simán és benne volt az első százban meg minden más játéknál annyira sok beküldő ennyire rövid idő alatt kicsit fura szeretnék náluk dolgozni
én postázóba dolgozom és van hogy egy vagy talán még két hetes postát kapunk hétfő rengeteg 200%munka kedd alig 20%mubka szerda-50% csüt 60% és pénteken mikor rövid na 80%.
ugyhog a posta sem megbizható!!!!!!!!!
én postázóba dolgozom és van hogy egy vagy talán még két hetes postát kapunk hétfő rengeteg 200%munka kedd alig 20%mubka szerda-50% csüt 60% és pénteken mikor rövid na 80%.
ugyhog a posta sem megbizható!!!!!!!!!
...csak hogy ne legyetek már túl lelkesek és optimisták a Lauritzenes játéknál - bár kicsit hosszú, de beírom a ma folytatott telefonbeszélgetésem "illetékes elvtársnő"-vel...
Feltettem a kérdést, mikor küldjem be a pályázatot, hogy legvalószínűbben nyerjek...
A válasza a csajnak:
Nem is tudja, hogy választják ki, talán a szombati bélyegző
mire én
-hogyhogy szombati? Arról volt szó, hogy a heti első 100!
a csaj
-hát, tényleg! Akkor talán a hétfői??
(hozzá kell tenni, már akkor azt is megkérdeztem, nyertem-e anyuék nevén a múlt héten, mert hétfőn adtam fel, elsőbbségivel, NEM nyertem!)
mire én:
-akkor hogy lehet, hogy a hétfői elsőbbségivel mégsem nyertem?
csaj:
-hát, nem tudom, nagyon sok beküldőnk volt. Talán, ha csütörtökön, v. pénteken adta volna fel..
Konklúzió (részemről)
Tehát, akkor mondhatjuk, hogy az lesz az első 100, aki szerencsés, és a levele az elsőként a kezükbe kerül?
csaj:
Nem, nem, mindenképp nézzük a bélyegzőt!
-mondok, jó, de melyiket???
csaj:
-hát, ezt nem tudom. Nagyon sok a beküldő. Végülis, valószínű, az nyer, akinek legalul van a levele a postafiókban...
No, erről ennyit...
Feltettem a kérdést, mikor küldjem be a pályázatot, hogy legvalószínűbben nyerjek...
A válasza a csajnak:
Nem is tudja, hogy választják ki, talán a szombati bélyegző
mire én
-hogyhogy szombati? Arról volt szó, hogy a heti első 100!
a csaj
-hát, tényleg! Akkor talán a hétfői??
(hozzá kell tenni, már akkor azt is megkérdeztem, nyertem-e anyuék nevén a múlt héten, mert hétfőn adtam fel, elsőbbségivel, NEM nyertem!)
mire én:
-akkor hogy lehet, hogy a hétfői elsőbbségivel mégsem nyertem?
csaj:
-hát, nem tudom, nagyon sok beküldőnk volt. Talán, ha csütörtökön, v. pénteken adta volna fel..
Konklúzió (részemről)
Tehát, akkor mondhatjuk, hogy az lesz az első 100, aki szerencsés, és a levele az elsőként a kezükbe kerül?
csaj:
Nem, nem, mindenképp nézzük a bélyegzőt!
-mondok, jó, de melyiket???
csaj:
-hát, ezt nem tudom. Nagyon sok a beküldő. Végülis, valószínű, az nyer, akinek legalul van a levele a postafiókban...
No, erről ennyit...
VárszegiViki
köszönöm szépen!
köszönöm szépen!

Nórika: nekem ezen a hét hétfőre érkezett, kedden feladtak egy értesítőt, szerdára megkaptam hogy nyertem. Tehát kedden már tutira tudják.
A Lauritzen-nél mikortól lehet érdeklődni, hogyha hétfőre küldtem be tányér-képet?
A héten nyert Knorr lapostányérokat általában mikor szokták hozni? Mondjuk jövő hét hétfőtől, vagy a hétvégén is van kiszállítás?
Sokadszori beküldésre megint semmi (lapostányér) - pénteki elsőbbségi feladással 

Szerintem ezen a héten sokan küldték hétfőn elsőbbségivel + hozzá az egész heti - lehet, hogy jobb megvárni a jövő hetet...
krysztasz
azt hiszem ma feladom simán ,remélem hétvégén jól dolgoznak a postán és odaér.Aki adott már fel az egy névre többet is küldött,és mindegyik nyert,?
azt hiszem ma feladom simán ,remélem hétvégén jól dolgoznak a postán és odaér.Aki adott már fel az egy névre többet is küldött,és mindegyik nyert,?