encica
A Coop boltok nem a Coop tulajdonai. Ahány bolt, annyi tulajdonos.
Ugyanez van a Reál-nál vagy a CBA-nál is.
Csak bizonyos feladatokra (beszerzés, reklám, stb.. ) szövetkeztek.
Bp is a legtöbb coop, nem coop! az árakat sem tartják!
Én két év alatt találtam egy coop coopot, bár az árak még ott sem teljesen stimmelnek, de majdnem, és beazonosítható!!
Egyébként kiváncsi lennék, ha elmennék Ongára, és vásárolnék akciós terméket az mibe kerülne, tutti nem az akciósárba, attól még a coop raktáráruházban is többért vettem bp!! Akkor mivel játszanak... A többit nem írom le, van tippem, de nem akarok ötleteket adni!!!
Csak időnként menének lenne Ongára, és ellenőríznék, mi kell 199, vagy 239 ft-ba?!
encica
Nem minden coop-bolt a coop cég tulajdona.
Egy kisbolt is köthet szerződést a céggel, akkor csak a coop hálózatába tartozik, de ugyanúgy saját a beszerzés, felszerelés-finanszírozás, csak a többi terméke mellett coop sajátmárkást is kell tartania,meg a coop-akciókat is alkalmaznia (ezt vagy megteszi, vagy nem, amint tapasztaltuk).
Nálunk se írja ki a termék nevét a coop pénztárgépje, és szomorú lennék ha nem fogadnák el a blokkjaim...
Ongán valszeg nincsenek plázák így a sarki coopban vásárolnak sokan... sokmindent...
..és hiába kerülnek felülre az Ongai pályázatok, sorsolás előtt kiszorják a földre és összekeverik, majd különböző helyről húznak....
(voltam sorsoláson) bárki mehet...
Van igazság abban amit pityesz ir,de szerintem a pénztárgépet nem a boltos veszi,hisz ő csak a coop cég alkalmazottja
csak a kiírós gépek blokkjait fogadná el a coop??
képzeld,van kis hazánban millionyi kis település, ahol olyan mély szegénység van, hogy a boltos örül ha a villanszámlát kitermeli nem hogy uj pénztárgépet...
meg valoszinű csak ez az egy bolt van a faluba így naponta ott veszik meg...
termelni a pályázatot igy elég huzosan lehet de ha már rá forditották az idejüket...
Gondolom Ongán nem írja ki a termék nevét a pénztárgép. Így némi együtt működéssel minden blokk nyertessé tehető, sajnos!
Örülnék, ha vagy a pénztárgépet cserélnék le a kornak megfelelőre, vagy csak a kiírós gépek blokkjait fogadná el a coop.
Egyébként egyes települések, nem csak Onga gyakrabban szerepelnek a nyerteslistákon, bár lehet, hogy a szegénység miatt többen játszanak, de már arra is gondoltam, hogy a posta miatt az ő leveleik kerülnek a kupac tetejére.
Nem állt szándékomban senki tiszteséges játékost megbántani, néha én is nyerek, bár anyagi ráfordításaimhoz képest keveset. Nem vásárlós játékkal meg ritkán játszom, mert arra nincs időm.
Egyébként van itt ongai?
Paintuci
azt kiszámoltam az ujjamon

" alt="

">
ezt nem értem: "állitólag egész Onga húzza a száját már egy ideje...Bár lehet tényleg "csak annyi " hogy 3 jegyű."
3jegyű pályázatot küldenek, azaz 100-tól felfelé...
Én ezt nem értem

" alt="

">
Tankörtársam ismeri őket...ő is Ongai...állitólag egész Onga húzza a száját már egy ideje...Bár lehet tényleg "csak annyi " hogy 3 jegyű.
Rizsaska
3 számjegyű pályázatot.
Én sose nyerek semmit, sehol se

" alt="

">
snickers óta semmi...Coop azt hittem bejön...9/0...
Mit tudhatnak az Ongaiak?

" alt="

"> ....fura
Köszi, Magdalin.Aranyos vagy.Szerencsére csak ajándékcsomagot vesztettem, a bicóért fájt volna a szívem...
Gabbci, ne legyél szomorú, én 2 csomaggal jártam ugyanígy a legelején!
Most szintén 2 Garnier blokkom van amin 999.-Ft van és nem tudok vele játszani.
Szuper, mert az Auchanban is úgy van hogy minden vagy 999.-Ft vagy 499.-

" alt="

">
Ne add fel, sokáig tart a játék, van még esély, csak oda kell figyelnünk!
Szomorú vagyok, nyertem egy Garnier csomagot...És mégsem, mert csak egy hajlakkot vettem, holott tudtam, hogy 1000 forint -ért kell vásárolnom...
Sajna csatlakoznom kell az előttem szólókhoz. Sehol semmi,de semmi!!Nagyon elkeserítő és már lassan kiábrándító ez a sok semmi.
Se coop,se princess

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások