ezek sajnos csak a sorsjegyes nyertesek. a könyvet a fa alá még sehol

Felrakták a nyerteseket név szerint:
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=59&cid=24924
Én is kaptam e-mailt Doba Évától mindkét megnyert fehérneműgarnitúra miatt. Nem vagyok elájulva a méretektől.
A többi nyereményről még semmi info.
Engem érdekelne fehérnemű, ha van valakinek felesleges.
Írd meg, mit kérsz érte? ( Parfüm nincs)
nekem is kicsi a 85B

azért is cserélném el a 2 db-ot egy parfümre!
Nekem is. Természetesen olyan méret nincs, amilyet én hordok... Nem tudom, hova vegyem fel a max. 85B-s fehérneműt... :-(
nekem is

Jött email a fehérneművel kapcsolatban. Méretet és színt kell választani.
Na igen, majd meglátjuk...

Felhívtam Doba Évát, hogy mégis hogyan zajlik majd ez a fehérneműs dolog? Hogy írnak-e e-mailt vagy az üzletben megmondják, milyet lehet választani, stb.?
Azt mondta, hogy úgy tudja, nem minden méretet gyártanak, de január elején kiderül, hogy miből áll a felajánlás. Akkor fogja felvenni a kapcsolatot a nyertesekkel.
"Örülök", mert én nem vagyok manökenalkat és gondolom rájuk gyártanak fehérneműt... Semmi baj a manökenekkel, de nekem nagyok a melleim (ilyenkor sajnos), és ugye arra nem vehetek fel pl. egy 75B-s melltartót... :-)
Majd meglátjuk, miért is küzdöttünk végül?! :-)
dandi
Honnan tudod, hogy fehérnemű nincs minden méretben?
Csak azért kérdem, mert én is nyertem, és velem még nem vették fel a kapcsolatot, de valahogy úgy képzeltem, hogyha fehérneműt nyer valaki, akkor csak megkérdezik a méretét...
szia Marty04
a visszaigazolásban írták, hogy minden nyertest értesítenek mailben.
De a kisorsoltak listája az NLC oldalon a nyereményjátékok-nyertesek listája c. oldalon található. Én még nem találtam ott eddig új listát.

A könyvet a fa alá nyerteseit hol lehet megtudni ? Tudja valaki ?

MIndenkivel felveszik a kapcsolatot - állítólag.
A fehérneműsök - köztük én - nem biztos, hogy el lesznek ragadtatva, mert valószínűleg nincs minden méret (de ez még nem biztos)...
Sziasztok.

Honnan tudom meg,hogy mikor és hogy kapom meg?;(
Hugi71
Megörültem hogy van itt új hozzászólás
Azt hittem osztják már a nyereményeket

Sziasztok.

Valakit értesítettek,vagy mélt küldtek-e a nyeremény átvételéröl?

Valakivel egyeztettek már ajándék kiszállítás ügyben?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások