Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 134 / 9334 oldal |
Sziasztok! Az "Egyébb" és a "Starrtolj rá" résznél is fenn van ,hogy Simple parkolással is lehet nyerni . Ezt sehol sem találom csak Autópálya matrica vásárláshoz kötöttet. Aki felrakta a parkolást legyen szíves tegye már ide a linkjét! Köszönöm!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Fáreó:e-mailt küldtek késő délután
A mosogatógép nyerteseket,meg általában a nyerteseket hogy értesítik elsőre, e-mail vagy telefon ,esetleg sms?
Rég nyertem már nagyot
" alt="
">
Rég nyertem már nagyot
" alt="
">
evrika
Ha nem írsz nekik, nem küldik??😯😯
Ez azért negatív.....
Ha nem írsz nekik, nem küldik??😯😯
Ez azért negatív.....
Nekem is működött, csak be kellett ütni a számsort, mert a scanner nem olvasta be vonalkódot.
bodzaszorp! Én 1et már beváltottam. Kb 1 hete. Rendes pénztárnál,ráadásul úgy,h mellé minden kupont,a %-ost és a cseréltet is elfogadta.
Valaki már írta hogy neki sikerült, másoknak meg nem. De akkor lehet ezért álltak le a kiküldésekkel, mert egyelőre azok sem működnek, amiknek kellene. Szép.
igen, próbáltam, de nem működött, ezért kérdezem
Miért, te próbáltad beváltani?
Tesco Mastercard 10 e Ft-os e-utalványt be tudta már váltani valaki?
A Sport szelet gyártása az első évtizedekben kézműves jelleggel, úgynevezett keretbe kenéssel zajlott: az elsimított, lehűtött lapokat csokoládéval vonták be, a darabolást húros vágóval végezték.
Tejszín fondant felhasználásával gyártották, vagyis tejzsiradékokkal tették lágyabbá az eredetileg ropogós, kemény alapfondant-t. A csokoládémassza kakaópor helyett magasabb kakaóvaj-tartalmú kakaópogácsából (pörkölt, hántolt kakaóbab-belső) készült.
Tejszín fondant felhasználásával gyártották, vagyis tejzsiradékokkal tették lágyabbá az eredetileg ropogós, kemény alapfondant-t. A csokoládémassza kakaópor helyett magasabb kakaóvaj-tartalmú kakaópogácsából (pörkölt, hántolt kakaóbab-belső) készült.
2013-ban 46 millió darabot adtak el belőle.
" alt="
">
Na, innen szép nyerni.
" alt="
">
" alt="
">
Na, innen szép nyerni.
" alt="
">2023-ban 2x is volt kódos játék, a 2024-es viszont tényleg blokkos volt, ez kevert meg.
anyoka
Egy rakás blokkot végig nyálazni nem ugyanaz, mint pár karton csokit újra kicsomagolni meg vissza.
Bár a fődíjért szívesen megtenném.
" alt="
">
Egy rakás blokkot végig nyálazni nem ugyanaz, mint pár karton csokit újra kicsomagolni meg vissza.
Bár a fődíjért szívesen megtenném.
" alt="
">Weber, visszavonom, igazad van...
Blokkot is elő kell keresni, szokszor nem 1-2 darabból álló kupacból...
Weber, ebben tévedsz! 2x volt játék...
Sada, te nem ?
Sada, te nem ?
De.
https://imprex.hu/sport-szelet-nyeremenyjatek-202
4-renovation-legyel-bajnok/
https://imprex.hu/sport-szelet-nyeremenyjatek-202
4-renovation-legyel-bajnok/
Nem.
Tavaly blokkos volt sada.