Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 134 / 246 oldal |
Biztosíthatom, hogy a latte-val van a gond.
Szerintem nem a Latte-vel van a baj,hanem a felajánló cégekkel.Én például a Sarah Jessica parfüm nyereményről szinte rögtön sorsolás után kaptam e-mail-t,1 hétre rá pedig hozta a posta.
szőkebabu
Nem akarom a kedvedet szegni a Latte miatt, de én csak akkor örülnék, ha már meg is kaptam az újságokat
" alt="
">
Nem akarom a kedvedet szegni a Latte miatt, de én csak akkor örülnék, ha már meg is kaptam az újságokat
" alt="
">Én még mindig nem kaptam tőlük semmit, de most már a leveleimre se reagálnak, havonta 1-2-szer pedig elküldöm nekik, a nyertes listával együtt, de semmi.
" alt="
">
" alt="
">Csodálkoztam is rajta a ti tapasztalataitok miatt!
Nekem ez volt az első nyereményem itt
" alt="
">
Nekem ez volt az első nyereményem itt
" alt="
">Latte meg a piros pont.
" alt="
">
Neked mákod volt velük, ügyi vagy.
" alt="
">
" alt="
">
Neked mákod volt velük, ügyi vagy.
" alt="
">Tavasszal nyertem a lattén egy könyvet,amit nem kaptam meg.Ma ezt kaptam az érdeklődésemre:
KedvesXY!
utánajártam az ügyének, de sajnos rossz hírekkel kell szolgálnom.
Ön sajnos nem vette át anno a postán a kiküldött könyvet, ezért visszaérkezett hozzánk, így kisorsoltuk más nyertesnek. Ellenben mindenképpen szeretnénk Önt is kárpótolni, így fogadjon el tőlünk egy 3 hónapos magazin előfizetést.
Az alábbi magazinok közül választhat: Joy, Éva Magazin, Instyle, Shape"
Pirospont nekik
" alt="
">
" alt="
">
KedvesXY!
utánajártam az ügyének, de sajnos rossz hírekkel kell szolgálnom.
Ön sajnos nem vette át anno a postán a kiküldött könyvet, ezért visszaérkezett hozzánk, így kisorsoltuk más nyertesnek. Ellenben mindenképpen szeretnénk Önt is kárpótolni, így fogadjon el tőlünk egy 3 hónapos magazin előfizetést.
Az alábbi magazinok közül választhat: Joy, Éva Magazin, Instyle, Shape"
Pirospont nekik
" alt="
">
" alt="
">
Tavasszal nyertem a Joy újsággal egy Wella hajápolási csomagot, azt igérték, hogy 3 héten belül küldik. Ez sajnos a múlt hétig nem történt meg, pedig 4-szer telefonáltam és mindig azt mondták, hogy postázzák a csomagot.
1 hete küldtem egy dörgedelmes e-mailt a játékot bonyolító IKO New Media Kft.-nek, amiben ecseteltema problémám.
Másnap felhívtak telefonon, és közölték, hogy sajnos az a csomag már nincs meg, de esetleg elfogadnék-e helyette mást?
Választhattam Braun hajszárító vagy Braun hajsütő közül, a hajsütő mellett döntöttem.
Ma csengetett a postás és hozott egy nagy csomagot, melynek tartalma hajsütő, 3 db újság (Joy, Éva, Instyle) és egy bocsánat kérő levél!
A hajsütő LCD kijelzős (nagyon jó) és értéke 12.000 Ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Wella csomag olyan 3.000 körül lehetett, úgyhogy megérte várni és reklamálni.
Nagyon örülök, hogy van még rendes cég aki komolyan vesz minket, és belátja ha hibázott.
1 hete küldtem egy dörgedelmes e-mailt a játékot bonyolító IKO New Media Kft.-nek, amiben ecseteltema problémám.
Másnap felhívtak telefonon, és közölték, hogy sajnos az a csomag már nincs meg, de esetleg elfogadnék-e helyette mást?
Választhattam Braun hajszárító vagy Braun hajsütő közül, a hajsütő mellett döntöttem.
Ma csengetett a postás és hozott egy nagy csomagot, melynek tartalma hajsütő, 3 db újság (Joy, Éva, Instyle) és egy bocsánat kérő levél!
A hajsütő LCD kijelzős (nagyon jó) és értéke 12.000 Ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Wella csomag olyan 3.000 körül lehetett, úgyhogy megérte várni és reklamálni.
Nagyon örülök, hogy van még rendes cég aki komolyan vesz minket, és belátja ha hibázott.
Most meg ide írok.
" alt="
"> Ide szívesebben, mint a negatívba.
" alt="
">
Néztem gyakran a szavazást (utoljára délelőtt)a Suzukis képem miatt, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sokan szavaztok rám!
" alt="
">
Sőt...
Még egy öröm!!
Az eddig turbó sebességgel vágtázó, a mezőnyt toronymagasan vezető kis huszár ELTŰNT a galériából!
" alt="
">
Igaz, hogy felbukkant hirtelen egy másik nagyon igyekvő emberke, azaz kettő, hiszen a vezetéknevük ugyanaz, de talán ha kis huszár kipottyant, lehet, hogy nagy buzgalmukban ők is így járhatnak.
Hajrá Magyar Termék!!! Neked szurkolok!
http://www.magyartermekharsona.hu/hu/galeria
" alt="
"> Ide szívesebben, mint a negatívba.
" alt="
">
Néztem gyakran a szavazást (utoljára délelőtt)a Suzukis képem miatt, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sokan szavaztok rám!
" alt="
">
Sőt...
Még egy öröm!!
Az eddig turbó sebességgel vágtázó, a mezőnyt toronymagasan vezető kis huszár ELTŰNT a galériából!
" alt="
">
Igaz, hogy felbukkant hirtelen egy másik nagyon igyekvő emberke, azaz kettő, hiszen a vezetéknevük ugyanaz, de talán ha kis huszár kipottyant, lehet, hogy nagy buzgalmukban ők is így járhatnak.
Hajrá Magyar Termék!!! Neked szurkolok!
http://www.magyartermekharsona.hu/hu/galeria
dundi, a közintézményeket akadálymentesíteni kell, ez előírás. Csak nincs rá pénz, általában pályázatokon nyerik, ahol megcsinálják.
De így sem könnyű a kerekesszékkel. Múlt héten voltunk az osztállyal Bp-en (tömegközlekedéssel). A Természettudományi Múzeumban nagyon szuper a lift
" alt="
"> A járdaszegélyekkel sem volt gond, de a villamos nem egy leányálom, szóval nagyon vegyes még a kép! Segítség nélkül el sem lehet indulni ...
De így sem könnyű a kerekesszékkel. Múlt héten voltunk az osztállyal Bp-en (tömegközlekedéssel). A Természettudományi Múzeumban nagyon szuper a lift
" alt="
"> A járdaszegélyekkel sem volt gond, de a villamos nem egy leányálom, szóval nagyon vegyes még a kép! Segítség nélkül el sem lehet indulni ...Van a faluban egy tolószékes ember. Sokszor jár a postára, szinte mindíg összefutok vele ha ott járok. Szegény mindíg a posta elött ül és vár, hogy észre vegyék, kijönnek a postások, és intézik neki a pénz felvételt, telefon feltöltést stb., mert két hatalmas lépcső van amin úgye nem tud felmenni.
Ma jártam a postán és csináltak tolókocsisok számára feljárót
" alt="
"> Persze, biztos a kismamákra is gondoltak, bár olyan kicsi a posta, hogy babakocsi nem nagyon fért el benne
" alt="
">
Ma jártam a postán és csináltak tolókocsisok számára feljárót
" alt="
"> Persze, biztos a kismamákra is gondoltak, bár olyan kicsi a posta, hogy babakocsi nem nagyon fért el benne
" alt="
">Írtam a Pannontejnek a Karaván sajton lévő kódok miatt, ugyanis nem tudtam jól leszedni, pedig óvatos voltam. 1 héten belül válaszoltak, és küldtek másik kódot, meg 2-szer 6 db poháralátétet (Medve sajtos, Karaván sajtos) és matricákat. Udvariasan és gyorsan kezelték a problémámat.
Köszönöm.
Köszönöm.
nem tudom hova írjam, de nagyon jólesett ezért ide fogom: köszönöm mindenkinek aki a teszveszen körülnézett a cuccaim között, még akkor is ha nem vásárolt
" alt="
"> Kívánok nektek a jövőben is sok szép nyereményt.
" alt="
"> Kívánok nektek a jövőben is sok szép nyereményt.Az MKK könyvesboltjában - nagyon rendesek az eladók, minden könyv kifogástalan állapotú, és gyorsan el tudtam költeni :-)
jaaaaa, köszi
" alt="
">
hát érdekes játék ez így
" alt="
">
" alt="
">
hát érdekes játék ez így
" alt="
">a napi 101-ik beküldő 10000-et nyer, a heti 750.-ik beküldő pedig 100000ft-ot.
Az összes Auchanban van mostmár.
Csak azért mert minden nap kérdezték itt hogy van e olyan nap mikor meglett a 100
" alt="
">
ugyan nem tudom mi a jelentősége, mert nem játszom vele...
" alt="
">
" alt="
">
ugyan nem tudom mi a jelentősége, mert nem játszom vele...
" alt="
">az tuti,vitték,mint a cukrot
" alt="
">
" alt="
">legalább meglesz a napi 100 táska nyertes
" alt="
">
" alt="
">