nah keressük meg gyorsan így együtt! 1...........2...............3 könyvespolc!
a könyvespolc egy kiemelt aukció volt
Imre: beírtam egy tetszőleges szót, de az elsőnél nem volt semmi sem
az újak között vannak? mert nekem egy sincs meg

" alt="

">
A 3. az könnyű beírod amire gondolsz és az első!!!!!
ma én sem értem rá,így ha valaki tud segíteni a megfejtésekben,vagy rávezetésban,azt megköszönném

" alt="

">
teszveszen dualsimes mobil, dióbél, nike női sportcipő és határőrkabát MJudith84 néven!!!
Hát én 30 perc után csak a 3.-at találtam meg! Az összes kávéfőzőt megnéztem! Valaki tudna adni segítséget!!!!
Én a második, harmadikat megtaláltam. Az elsőt sehogy sem.
aki játszik a teszveszes játékkal attól kérdezném, hogy sikerült valakinek legalább egy nyerő aukciót megtalálni?
Vali50-nek nem itt láttam véletlenül a nevét?
13:38 - 14:45-ig karbantartás....
nekem sem mükszik
úgy látszik a játék bezavart
teszveszen idei gyönyörű friss dióbél 600 Ft/kg áron eladó.. MJudith84 néven
mi a baj a teszvesszel??

" alt="

">
teszveszen gubera478
140-es fiu ruhacsomag
Teszvesz
Kedves Felhasználóink!
Sajnos előre nem látható technikai okok miatt október 12-én a nyerő aukciókként megjelölt aukciók oldalain nem jelentek meg a "Nyerő aukció, kattints ide!" feliratok.
Ezért a nyereményjáték indulását 1 nappal el kellett halasztanunk. A játék indulásának új időpontja: 2009. október 13., 13:00.
A kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük!
Teszvesz nyereményjáték! Találd meg a nyerő aukciókat! A játék ideje alatt minden nap 3 aukciót megjelölünk TeszVeszen futó aukciók közül - ezek a nyerő aukciók. Az aukciók terméklapján egy kép jelzi ezt. Találd meg a nyerő aukciókat és kattints a "Nyerő aukció! Kattints ide!" feliratra!
A nyereményjátékban való részvételhez egy adott napon mindhárom nyerő aukciót meg kell találnod és be kell jelölnöd! Csak így vehetsz részt a sorsoláson.
Akkor nyerhetsz, ha miután megtaláltad mindhárom nyerő aukciót, azon a napon aukciót indítasz vagy licitálsz a TeszVeszen.
a coke-on feltöltöttem 2195 pontot, feltettem a zsibvásárra, krysztasz néven, 3000-ről indulva. Akit érdekel, nézzen be, köszi.
A teszveszen is krysztasz néven vagyok, ott nincs coke, ott más apróságok vannak.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások