SOS! Valaki tudna ajánlani olyan biztosítót, ahol a lakásbiztosításhoz lehet kötni kiegészítő egészség és baleset biztosítást???És nem az Allianz.
Köszi!!!
sada, eddig nekem is működött, de most beírták a szabályzatba hogy anélkül nem írják jóvá...
Már megoldódott, köszönöm szépen Erikának.
Nincs rá szükség, anélkül is működik a dolog.
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Tudna valaki küldeni nekem egy Fa-hűség programhoz tartozó füzetet, pontgyűjtőt?
Köszönöm szépen!
krysztasz! Várom válaszod!!!
jojó!
Köszi,írtam!

" alt="

">
trendy! Küldjed!!!ha még nem kaptál segítséget!
krysztasz! Í RTAM!!!!!!!!
Számítógéphez értő segítségét kérném abban,hogy átküldenék neki 2 laptop leírást és megírná nekem,melyikkel járnék jobban!Köszi ha írsz!

" alt="

">
5 pontnyi libero kódra lenne szükségem még ma.
Bakos Tímeát milyem telszámon tudnám elérni? Beszélni szeretnék vele, nem faxolni. köszönöm.
Sziasztok!
Keresek valakit akinek van PlayersClub kártyája és kölcsönadná, hogy kedvezményesen vásárolhassak a Playersroomban. Köszönöm!
snkvcz: szerintem Erika is a freemailt szokta legtöbbször nézni.Nálam sem működik az most
2-3 v. akár több embert keresnék akinek sok balatonszeletes csomagolása van, és licitálnánk együtt majd osztoznánk...
Sziasztok! Ha valaki ma vagy holnap korán jár valamelyik budapesti vagy Pest környéki Tescoban és lát a ma induló akcióban lévő Nikon fényképezőt, az írjon már, legyen szíves! Én ma nem találtam az egyik helyen, ahova be tudtam menni, a többi áruház meg nem vette fel a telefont, pedig sokáig és sokszor próbáltam.

" alt="

">
Köszönöm.
Nagyon szívesen

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások