Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 135 / 284 oldal |
Én kedden 8-10 ig fogod küldeni 10 kódot ha lehet ne nagyon küldjetek be köszi

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
ipodos vil.zöld=olyan vil.zöld mint az ipodos tavalyi akciós volt.
broáfka vagy vhol?
broáfka vagy vhol?
ndorka szerintem ha már az illető szól akkor szóljon már az ország összes kis zugába. A falvakba, kisvárosokba, nagyvárosokba. Tóparton, folyóparton, vízesésnél. ...egyéb helyeken tartózkódóknak.
(csak viccőtem)
Láttam új akciós cocát..... Vip jegyet lehet nyerni a Beach Housra, meg Sziget napi jegyet 20 percenként mindezt. Gondolom ilyen kódós küldős, jó időben. Olyan ipodos vil.zöld kupakos. A részleteket sajna nem tudtam elovasni mert sietnem kellett.
(csak viccőtem)
Láttam új akciós cocát..... Vip jegyet lehet nyerni a Beach Housra, meg Sziget napi jegyet 20 percenként mindezt. Gondolom ilyen kódós küldős, jó időben. Olyan ipodos vil.zöld kupakos. A részleteket sajna nem tudtam elovasni mert sietnem kellett.

Én holnap reggel 4-6-ig próbálkozom
Ezzel a beírással kezdődött ez a topic 150 oldallal korábban....
Ezen már én is gondolkodtam, akkor szólok, hogy csüt. (=péntek) hajnal 2 körül ismerőseim nagyobb adag kupakkal fognak próbálkozni.
Jó lenne, ha több kupakkal játszik valaki egyszerre, beírná a fórumba, mert akkor a többség nem akkor küldi be a saját kódjait. Így mindenkinek nagyobb esélye lenne.
balu
miután hívtak h nyertél, mennyi idővel utána intézkedtél a komm.os szolgálatnál? és azt mondták h kihozzák neked a telcsit? és a nyertes listán rajta van a neved?
miután hívtak h nyertél, mennyi idővel utána intézkedtél a komm.os szolgálatnál? és azt mondták h kihozzák neked a telcsit? és a nyertes listán rajta van a neved?
Persze, nem adom fel, most gyűjtöm a kupakokat
Tegnap találtam egyet, remélem még nem küldték be
Tegnap találtam egyet, remélem még nem küldték be
köszi Ditke!
Még ne add fel! Hátha megelőlegezi neked a pepsi a névnapodra!!
Még ne add fel! Hátha megelőlegezi neked a pepsi a névnapodra!!

Zsani28
Gratulálok!
Sajna mire az én névnapom lesz vége a játéknak
Gratulálok!
Sajna mire az én névnapom lesz vége a játéknak

Rendes ez a pepsi!
Épp a névnapomon (13.-án) sorsolt nekem egy telefont.
Épp a névnapomon (13.-án) sorsolt nekem egy telefont.

Broáfka én a telekommunikációval beszéltem és nem a futárral
És mondta kiküldik és ha nincs kupak nem kapok telcsit de ahogy látom van remény 
És mondta kiküldik és ha nincs kupak nem kapok telcsit de ahogy látom van remény 
Gratulálok az új nyerteseknek és persze a régieknek is! 

-Balu-
De ha Te már azt mondtad nekik a telefonba, hogy nincs meg a kupak, akkor már ki sem szállítják neked.
De ha Te már azt mondtad nekik a telefonba, hogy nincs meg a kupak, akkor már ki sem szállítják neked.
A coca-cola labda szállítóleveléhez hozzá van csatolva a futárnak /GTR/ egy boríték abban leregasztva visszi vissza a kupakot , ha elfelejti elkérni és úgy adja oda a labdát akkor bünti/ Hogy milyen nem tudom/. A Byrex futár nem is tudott róla, hogy pepsikupakot kéne visszavinnie, én hiába akartam oda adni nem kellett neki.
hogy küldted be azt a 6 kódot? pl: 10 percenként egy kód vagy egyszere mindet?
Délután játszottam 2-4 között.
ja én fél 3 kor küldtem be 4 kódot de sajna nem nyertem
Nekem a tegnap nem jöt be,...valaki nagyon ráhajtott a hajnali időpontra....