Apropó, negatív tapasztalat, a Globus online játékon nyert valaki ?
Még a márciusi nyereményemet sem kaptam meg, hogy az áprilisiról ne is beszéljek, több emailt írtam, de válaszra sem méltattak, ma felhívtam őket, csak hápogtak, hoyg nem kapták még meg a termékeket, meg egyébként is csomagolóanyagra várnak, de az is lehet ám, hoyg már elküldték, majd utánanéznek.
Két óra elteltével visszahívtak, hogy másfél hete postázták a nyereményt (ha igaz lenne is, elég késve jutott eszükbe, március óta

, kérte a nevem-címem, és szentül ígérte, hogy utánanéz, mi lett a csomaggal.
De magamon kívül még legalább 5 embert tudok, aki szintén nem kapta meg ezt az elvileg feladott csomagot, akkor most hogyan higgyem el, hoyg ő másfél hete postázta???
Dühös vagyok, órákat szórakoztam ezzel a játékkal, a szervezője meg tojik az egészbe nagy magasságokból, most sincs kint még májusi nyerteslista, az előző havi nyereményeket se adták ki - mi a fenének csinálnak játékot, ha sz@rnak az egészre???
Unileveréktől nem ez az első nyeremény, amit benyelnek, a páromnak az Axe Click nyereményét nem adták oda, mert valami összekeveredett az adatbázisukban és adott név mellett más emilcím szerepelt, "természetesen" nem a névhez tartozó embernek adták oda, hanem az emilcímhez tartozónak, hiába írkáltuk az emileket, hoyg ezt ellenőrizzék le, egy idő után még csak nem is válaszoltak
Unilevert mától bojkottálom, a seggem tele van velük.
Gyerekek, front van, hoyg így felhúztam ma magam? Eddig jól tűrtem, de ma rohadtul felháborodtam