Szívesen!

" alt="

">
köszi
ez még nekem új volt
szilvi: én is 4 ajándékért állok sorban, és elég ha egyszer kattintasz rá az új üzenetet kijelző sárga csíkra.
Sziasztok!
Van valakinek Prizee-s esernyője?
Esetleg Pickwick pontokat tudnék adni érte.
Prizee-n ha több cuccért állok sorba elég egyszer megerősíteni?
Most néztem meg az adataimat a g2-n. Átrakott Francia o.-ba. A regisztrációnál pedig már nincs is Hongrie.... Pedig én is most akartam ajándékot kikérni.................................
A G2-ről kapott már valaki valamilyen postán érkező ajándékot? Azért kérdezem, mert én vettem még júniusban egy Malackás plüssöt, ami nem jött meg. Ezt már nem is várom. Csak az érdekelne, hogy érdemes-e ott görcsölnöm, postáznak-e egyátalán.
Szívesen.

" alt="

">
ildi80: köszi, sikerült

" alt="

">
Azért nem álltam be, hasonló okok miatt

" alt="

">

" alt="

">
Hugi: de jó Neked, irigyellek az Amok miatt. A pingvinért is beálltál? Az olyan nyomi, nekem nem tetszik.

" alt="

">
Ja, jött ide is, csak közben a párom elolvasta (amit nem szokott), meg még kapart is, azért volt a többlet foglalt bubz.
Tibiii, én ezt a levelet kaptam, és a sorból le is vonta az erre lefoglalt 14.9 Bubzot.
Hello Hugi71,
We are sorry to tell you that our services had to interrupt the Queue for which you had signed up.
You had joined the Queue for 1 Stamp Pen, worth 14.9 Bubz. This sum has been made available again in your Treasure Chest.
As a compensation, you will receive 19.52 Bubz.
Thanks for your patience and your understanding.
The Prizee Team
Viszont a vigaszdíj bubz tényleg jött...

" alt="

">
Szerintem vmi hiba van a prizeenél. 1. nincs az ajándékok között a pecsételős toll. Lehet hogy elfogyott, de erről szoktak levelet is küldeni, ami nem jött. 2. nekem sokkal több lefoglalt bubzot mutat a Cadeaux oldalon a kosár mellett, mint amennyi ajándékra most be vagyok állva.
Az Amok nekem két hét múlva elvileg meglesz

" alt="

">
Viki, elfogyott a toll, azért vágtak ki mindenkit, aki erre várt ( engem két néven is

" alt="

"> ). Csak azért elég idegesítő, hogy tavaly nyár óta ezért görcsöltem, és mikor már csak páran voltak előttem, vége...

" alt="

"> Viszont vígaszdíjként kaptam 19.75 bubzot

" alt="

">
Hugi71:

" alt="

">

" alt="

"> Engem nem vágtak ki ma a sorból, én plüss amokért állok sorba, kb. jövő karácsonyra (2009) meg is lesz.

" alt="

">
Marycsiga: nekem a click box sérülten érkezett sajna, de a cukor finom, nagyon pici doboz.
Marycsiga: sok apró színes cukor egy fémdobozban

" alt="

"> Ha kell, tudok nagyobb képet küldebni

" alt="

">
Engem is kivágtak ma a sorból

" alt="

"> Több mint 1 éve ( !!! ) álltam sorba a pecsételős tollért, és ennyi

" alt="

">
Tomtom,
a menüben: +coins, use findcodes, by findcodes, és ott oda írod a kódot, ahova szeretnéd, attól függ, hogy 40 coins-t, vagy 25000 findies-t akarsz érte.
Engem meg Prizee-ék megint kivágtak a sorból...

" alt="

"> Már alig lehet ajándékhoz jutni, a vitrinből nem igazán akaródzik semmi sem összejönni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások