Miért kell egymást bántani nyeremény miatt??? Sosem fogom megérteni. Én tudok örülni más örömének is, mi ritkán nyerünk, de sosem irigylem mástól ha neki sikerül, ilyen az élet is...van aki szerencsésebb, van aki kevésbé...
Na most ezért lehet engem is támadni

" alt="

">
Múltkor azért ment a rinya mert kértek személyit lásd gösser
.
Szerencsére nem kell hasonlókhoz folyamodnom, anélkül is van éppen elég blokkom….
De te nyilván tudod, hogyan is kell csinálni!

" alt="

">
Személyesen vettem részt nyilvános sorsoláson, ott mondták….
igen jelica, hozzáadjuk, ami kitalált fake neveken nyertél, a képszerkesztett blokkokkal
pont anyóka tudja legjobban hány pályázatot fogadott egy játék

" alt="

">D
hahaha
életében nem engedték még olyan gép közelébe se, ahol nyereményjátékot futtató rendszer volt, nemhogy a pályázatokat számát kötötték az orrára

" alt="

">
Ok.
Mindez engem hol érint ?
Sehol sem nyertem lánykori néven, meg anyukámén sem…
Szomorú, hogy mindenki összemos mindent, ha nem a saját neve van a listán!
Szerintem az lenne a legtisztább, ha a személyazonosság tisztázásához kérnének legalább egy igazolványt.
A legtisztább a lakcímkártya lenne - az egy háztartásban nyerhető nyeremények miatt. Különben ezt hogy ellenőrzik? Bemondásra?
Csak azért mert olvastam már játékszabályzatban, hogy maximalizálva van az egy háztartásban nyerhető nyeremények száma.
anyoka, ha annyira ellenőriznék a feltöltéseket (feltöltőket), akkor nem lehetne egy személynek annyiféle (leánykori, asszony többféleképpen írva) névvel nyernie.

" alt="

">
veszkó
1-3 blokknak óriási mázli kell.
Egy 3-4 hetes játékra bemegy 3500-5000 pályázat, úgy, hogy napi 1, heti1, meg 1 fődíj van.
Ha óránkénti van, ott bemegy ugyanez a mennyiség 2 nap alatt is.
Egy magyartermék játékon pedig 35-50.000 pályázat is, mert sokáig tart..
Ezt egy szervező cégnél dolgozó hölgy mondta.
Ahogy azt is, hogy amúgy ellenőrzik is őket és semmi sem olyan “laza” mint itt sokan gondolják.
Hjajjj, visszaolvastam az elmúlt pár napot, megint elment a kedvem az egész nyereményjátékosditól.....
én meg a játékonkénti 1-2-3 blokkom
örülök, hogy évente van néhány nyereményem
Ugye az összes többi családét számolgatni fogjátok / nyílvántartjátok ?
Nyugodtan hozzá lehet adni még párat…

" alt="

">
Most csekkoltam le és az eddig elfogadott, kiírt nyertességek a két családnál a következő:
Hő-Ma =14 x 10 e ft
Ró-Fa = 13 x 10 e ft
A Márka 3*5 millióját nem számlára, hanem kártyára utalják.
Ez már elég nagy pénz ahhoz, hogy kocsi vagy lakás vásárlásához használja fel vki, de ezeket nem lehet kártyával fizetni.
1 milliót könnyen elvásárolgat az ember kártyáról, de 15-öt -megfontoltan!- már nehezebb.
Kár..
De azért így is elfogadnám.
Bocs kevertem a 8-10 métert, 8-10 blokkolással... de még 8-10 blokkolás sem annyira gáz, mondjuk az önkiszolgáló kasszánál...
...és ezt miért szerinted? Miért gyanús a 8-10 blokkolás? Azt gondolják így könnyebb lopni esetleg????

" alt="

"> Nem értem...

" alt="

">
Már megszoktam, hogy furcsa tekintetek figyelik utamat a bejárattól a pénztárig, mert szokatlan módon fizetek/blokkoltatok.
Meg sem lepődök, hogy alig 8-10 métert haladok a polcok között, és megszólal a hangosbemondó: "Kérünk egy biztonsági kollégát a kameraszobába!"
ezt a színjátékot el se kell olvasni

" alt="

">
küldjed inkább tovább, addig is csend van

" alt="

">
Ahogy eddig láttam a vásárlásaim során:
Ahol kicsi az elpakoló hely, ott általában kidobják rögtön a kukába a blokkot, ha nem veszed el automatikusan ÉS nem is kéred. DE! Kidobás előtt megkérdezik, kéred-e.
Ahol nagyobb az elpakoló hely, ott láttam már, hogy halmozódnak az otthagyott blokkok. Aztán ha van a pénztárosnak ideje, akkor kidobja őket egyszerre.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások