Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 136 / 892 oldal |
krysztasz! Várom válaszod!!!
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
jojó!
Köszi,írtam!
" alt="
">
Köszi,írtam!
" alt="
">trendy! Küldjed!!!ha még nem kaptál segítséget!
krysztasz! Í RTAM!!!!!!!!
Számítógéphez értő segítségét kérném abban,hogy átküldenék neki 2 laptop leírást és megírná nekem,melyikkel járnék jobban!Köszi ha írsz!
" alt="
">
" alt="
">5 pontnyi libero kódra lenne szükségem még ma.
Roni74, szívesen.
letti
köszönöm szépen
köszönöm szépen
Roni74, +3630 / 829-9712
Bakos Tímeát milyem telszámon tudnám elérni? Beszélni szeretnék vele, nem faxolni. köszönöm.
Sziasztok!
Keresek valakit akinek van PlayersClub kártyája és kölcsönadná, hogy kedvezményesen vásárolhassak a Playersroomban. Köszönöm!
Keresek valakit akinek van PlayersClub kártyája és kölcsönadná, hogy kedvezményesen vásárolhassak a Playersroomban. Köszönöm!
snkvcz: szerintem Erika is a freemailt szokta legtöbbször nézni.Nálam sem működik az most
2-3 v. akár több embert keresnék akinek sok balatonszeletes csomagolása van, és licitálnánk együtt majd osztoznánk...
Sziasztok! Ha valaki ma vagy holnap korán jár valamelyik budapesti vagy Pest környéki Tescoban és lát a ma induló akcióban lévő Nikon fényképezőt, az írjon már, legyen szíves! Én ma nem találtam az egyik helyen, ahova be tudtam menni, a többi áruház meg nem vette fel a telefont, pedig sokáig és sokszor próbáltam.
" alt="
">
Köszönöm.
" alt="
">
Köszönöm.
Nagyon szívesen
" alt="
">
" alt="
">Köszi a gyors választ. Márta
rakosine!Match!
Az Alaska játékhoz kerestem a kukoricarudakat. Az Auchan, Tesco, Spar, CBA nem árul ilyet. Tudja valaki, hol lehet kapni? Köszi Márta
Keresek vkit, aki a 7. kerületben lévő Király u-ból el tudna hozni nekem egy csomagot.
Alaska játék!ezt a választ kaptam:
"..elfogadjuk a 6 azonos csomagolást is"
"..elfogadjuk a 6 azonos csomagolást is"