bubus
nincs cimzett csak annyi,hogy Budapest 1755,Pf:42.ennyi
Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 136 / 143 oldal |
Mi a lauritzenes pontos címe? Pontosabban a címzettnek kit írtatok? (otthon van a zacsim)
szerintetek mikor érdemes feladni a lauritzenes játékra?,ma végre sikerült vennem.
ildicc: hát ez egyre érdekesebb. Kiváncsi leszek mi lesz a vége. Holnap hívom őket.
Viki, én - előrelátólag - a hatot hat néven küldtem be (lánykori, első név, második - mivel két keresztnevem van ), és így is csak három jött. A fiamé, párom fiáé, és nekem az egyik nem. Anyuékét viszont én is egy névre küldtem, kíváncsian várom, mi lesz...
Macskusz: mert egy készlet 6 tányérból áll, azt szerettük volna megnyerni. De ha nem adnak hatot csak 1 névre egyet, akkor egyék meg a tányérjukat, nem fogok több levest venni, már ígyis levesundorom van.
Na tessék! Az is baj, ha egy névre sokat adnak, meg az is ha mindenki egyet kap 

Ildicc: most nézem én is hogy azt írja hogy 1 db, tehát 1-1 db. Lehet hogy 1 névre csak 1 tányér jár? Milyen pofátlanság ez?
ildicc: mi az hogy 3 jött? Én 3-at az én nevemre küldtem be, 3-at a férjem nevére küldtem be és 1-1 értesítő jött a nevünkre. Gondolom nem akarták hatszor megírni ugyanazt, logikusak és spórolósak. Vagy rosszul gondolom? Szerintem 6 tányért nyertünk, te is és én is.
no, egyenlőre félöröm. Én is egyszerre, de külön borítékban adtam fel, mint Viki, és három jött a hatból... Még azt sem mondhatom, hogy a névsorban hátrébb van a Hegyi a Hegyinél... 

Köszi a választ 

Macs: igen, szombaton elsőbbségivel. Ja de nem egy kupacba hanem külön külön borítékban, de egyszerre.
Még egy kérdés.
VViki egyszerre küldted mind a 6-ot?
VViki egyszerre küldted mind a 6-ot?
macskusz: akkor keddre beért, még beleférhettél. Lehet hogy holnap jön az értesítőd.
várszegi viki, ildicc gratulálok
én csak egyet küldtem még a múlt héten, remélem azt azért megkapom
macskusz szerintem ne keseredj el, mert biztos nyertél, még csak most írtam be nemrég, nem küldtük olyan sokan!
én csak egyet küldtem még a múlt héten, remélem azt azért megkapom
macskusz szerintem ne keseredj el, mert biztos nyertél, még csak most írtam be nemrég, nem küldtük olyan sokan!

Mivel hétfőn vettem az akciós leveseket, így hétfőn, elsőbbségivel.
Macskusz: mikor adtad fel és hogy?
Köszi a válaszokat!
Nekem biztos nem jutott
Nekem biztos nem jutott

Lauritzen: marketing cég. igen a kékszalagos eredménye. Szeretném annak megköszönni ezúton is aki beírta a fórumba. Sokkal egyszerűbben, olcsóbban és gyorsabban jutottam hozzá így.
Bocs, mi az a Lauritzen? (futárcég?)
Ezek a mélytányérok a szalagos.képes forduló nyereményei?
Ezek a mélytányérok a szalagos.képes forduló nyereményei?