Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 136 / 269 oldal |
Kedves Magdolna! Ezt jól összefoglaltad! Pontosan így érzek én is. Minden jót Neked!
sada!
Az utolsó két mondatod a legfájóbb...
üdv
Az utolsó két mondatod a legfájóbb...
üdv
Maszk és szerencse legyen Veletek is!
" alt="
">
Kevesebb a játék, de ami lehangolóbb:
Kevés az ütős nyeremény.
" alt="
">
A legtöbbel több a macera, mint amennyit ér.
Alig van, ami lázba hoz.
És én sem veszek már meg minden "kutyagumit" csak azért, mert játék van vele.
Hol van már a Nestlé öröklakás, v. a cba/coop havi több autója,
az óránkénti mobil vagy napi tv, és...
hol van már az ifjúság.
" alt="
">
Már semmi sem olyan, mint régen.
" alt="
">
" alt="
">
Kevesebb a játék, de ami lehangolóbb:
Kevés az ütős nyeremény.
" alt="
">
A legtöbbel több a macera, mint amennyit ér.
Alig van, ami lázba hoz.
És én sem veszek már meg minden "kutyagumit" csak azért, mert játék van vele.
Hol van már a Nestlé öröklakás, v. a cba/coop havi több autója,
az óránkénti mobil vagy napi tv, és...
hol van már az ifjúság.
" alt="
">
Már semmi sem olyan, mint régen.
" alt="
">Bort, búzàt, békességet... 😁
Páran írták beszéltük valóban zavaró lehet, hogy ugye egy címen lakunk pityivel és itt beszélgetünk.
Ha azt szeretném ha lássátok mit mondok neki otthon, be kell írnom. Hogy oldjam meg. Amúgy nem is mindig egy helyről netezünk, még este sem. Mert néha délutános vagyok.
De jó akkor ezt nem csináljuk.
Sőt tudom sokan akkor boldogok ha én nem vagyok. 😁
Mint egy eső felhő ami elmegy és derűs lesz a napod. 🌞
Úgyhogy ennek örömére beíratkozom egy tánc és illemtanra. 😁
Hátha fogyok egy kicsit.
Erre meg még annyit tudunk mondani vkik milliókat örökölnek otthonról, mi rossz genetikát. 😁
Ennêl még lehetne rosszabb is betegen születés stb.
Fbre nincs ráhatásom ha zavar amit csinál, vedd le a kovetest, töröld, végső esetben tiltsd le. Ő trolkodik. Politizál. Stb...
Nem mondhatom meg mit tegyen mit nem.
Én fbn nem hinném, hogy zavaró, vicces kêpek videók. Pár kép rólunk. Ha zavar szintén azt tudom mondani, hogy törlés, tiltás. Stb...
Itt sem tilthatom meg mit tegyen, csak megkérem rá.
Sajnálom a Monster dolgot. Kétszer nyertem közel ugyanazzal a verssel, egyszer nem.
Megnéznêk szívesen egy ilyen zsűrizést.
Sajnálom Vágási Feri tényleg őszintén.
Nagyon minimálisat fogunk beîrni.
Bevallom sok játékban én már nem hiszek.
Nem hinném sok esélye van mondjuk a cerbonának.
Pláne a maxonnál.
Meg ez a sok hangszóró, fülhallgató, szandál nem hoz lázba. Kulacs és társai.
Itt az ideje vmi mással foglalkozni. Persze a jó játékokkal azért majd játszunk.
Maszk, és szerencse legyen Veletek. 😘
Páran írták beszéltük valóban zavaró lehet, hogy ugye egy címen lakunk pityivel és itt beszélgetünk.
Ha azt szeretném ha lássátok mit mondok neki otthon, be kell írnom. Hogy oldjam meg. Amúgy nem is mindig egy helyről netezünk, még este sem. Mert néha délutános vagyok.
De jó akkor ezt nem csináljuk.
Sőt tudom sokan akkor boldogok ha én nem vagyok. 😁
Mint egy eső felhő ami elmegy és derűs lesz a napod. 🌞
Úgyhogy ennek örömére beíratkozom egy tánc és illemtanra. 😁
Hátha fogyok egy kicsit.
Erre meg még annyit tudunk mondani vkik milliókat örökölnek otthonról, mi rossz genetikát. 😁
Ennêl még lehetne rosszabb is betegen születés stb.
Fbre nincs ráhatásom ha zavar amit csinál, vedd le a kovetest, töröld, végső esetben tiltsd le. Ő trolkodik. Politizál. Stb...
Nem mondhatom meg mit tegyen mit nem.
Én fbn nem hinném, hogy zavaró, vicces kêpek videók. Pár kép rólunk. Ha zavar szintén azt tudom mondani, hogy törlés, tiltás. Stb...
Itt sem tilthatom meg mit tegyen, csak megkérem rá.
Sajnálom a Monster dolgot. Kétszer nyertem közel ugyanazzal a verssel, egyszer nem.
Megnéznêk szívesen egy ilyen zsűrizést.
Sajnálom Vágási Feri tényleg őszintén.
Nagyon minimálisat fogunk beîrni.
Bevallom sok játékban én már nem hiszek.
Nem hinném sok esélye van mondjuk a cerbonának.
Pláne a maxonnál.
Meg ez a sok hangszóró, fülhallgató, szandál nem hoz lázba. Kulacs és társai.
Itt az ideje vmi mással foglalkozni. Persze a jó játékokkal azért majd játszunk.
Maszk, és szerencse legyen Veletek. 😘
Szegény, kár... 😢
Közben Bálint gazda is meghalt. De legalább szép kort élt.
Közben Bálint gazda is meghalt. De legalább szép kort élt.
Paintuci
hasnyálmirigy rákról tudok
hasnyálmirigy rákról tudok
https://index.hu/gazdasag/2020/06/18/az_uncle_ben_s-n
ek_annyi_svajcban_mar_a_negercsokot_ostromoljak/
megérett az emberiség a pusztulásra
ek_annyi_svajcban_mar_a_negercsokot_ostromoljak/
megérett az emberiség a pusztulásra
na tessék s mikor kell ledolgozni
https://ripost.hu/kompost/kozeleg-a-vilagvege-a-t
udosok-megfejtettek-a-riaszto-joslatot-2458380/
https://ripost.hu/kompost/kozeleg-a-vilagvege-a-t
udosok-megfejtettek-a-riaszto-joslatot-2458380/
Benedek Tibor mibe halt meg, mert nem derül ki az îrásokból.
Sada már alszik holnap felkel, és erőteljes billentyű használattal îr majd emailt Neked is nekem is... Véged...!!!!!!!
Én 8-10ig szuszokálok az asztalomnál. Kérem ezt figyelembe venni.
Előző (kettővel) lejjebb lévő írástól én elhatárolódom. 😁
Én 8-10ig szuszokálok az asztalomnál. Kérem ezt figyelembe venni.
Előző (kettővel) lejjebb lévő írástól én elhatárolódom. 😁
Ezzel az írással a pokolra fogsz kerülni... Na ne baj megyek Veled!
Az az a Pride ahol a fiatalok nem is tudják miért nyomulnak ott? 😁
Az az a Pride ahol a fiatalok nem is tudják miért nyomulnak ott? 😁
ne legyen tűzijáték, de ne legyen pride se!!
"semmisenelegyen"
a mani meg van rá az egész semmi másról nem szól, csak, hogy a polgi más cégek zsebeit akarja tömni...
s az ,hogy ki milyen politikai nézeteket vall, vagy kit utál, ki kinek hisz, s nem hisz... ez csak a magukat demokrata ellenzéknek mondók számára megengedett, aki picit bírálja Karácsony ténykedését ( s 40 + akármennyi , milliókat a semmiért zsebre tevő brigádját ) csak narancsos, hülyefideszes lehet, míg aki nem ért egyet a kormánnyal, csak is bAllib..
" alt="
"> ez a R...T NAGY BAJ!!
"semmisenelegyen"
a mani meg van rá az egész semmi másról nem szól, csak, hogy a polgi más cégek zsebeit akarja tömni...
s az ,hogy ki milyen politikai nézeteket vall, vagy kit utál, ki kinek hisz, s nem hisz... ez csak a magukat demokrata ellenzéknek mondók számára megengedett, aki picit bírálja Karácsony ténykedését ( s 40 + akármennyi , milliókat a semmiért zsebre tevő brigádját ) csak narancsos, hülyefideszes lehet, míg aki nem ért egyet a kormánnyal, csak is bAllib..
" alt="
"> ez a R...T NAGY BAJ!!
Annyira működik a liberalizmus mint jelenség a balra tekintgetőknek... Csak egy dolgot nem tudnak kezelni, elfogadni, mert a liberális világnêzet az elfogadás egyik alapja, ha más a politikai világnézet... Na az gáz, azt nem bírják. 😁
Csak azért nem változott mert nem balra húz mint mondjuk Te... Hanem leül gondolkodik próbál számokkal érvelni... És jól mondja sorolhatnánk mit igen, mit nem csinált ki kicsoda Budapesten ami a Tiéd is mint kiderült.
Nem sokat változtál az elmúlt 5 évben.
" alt="
">
" alt="
">Többek között azért mert Tarlós 210-ben 251 milliárdos adóssággal vette át a városvezetést. Demszky nem építtette meg a 4-es metrót, bár 15 évig ígérgette, és nem újíttatta fel a 3-ast, ezeket Tarlóséknak kellett megvalósítani. Továbbá Európa legavultabb tömegközlekedési járműparkját hagyta hátra. Bp. csatornahálózata is aggasztó állapotban volt, Tarlósék 400 kilóméternyi vezetéket pótoltak, és felújították a BKV járműállományát. Margit-sziget és a Széll Kálmán tér felújítása, hat budapesti fürdő korszerűsítése, a Mol-Bubi kerékpárkölcsönzés bevezetése, az 1-es és 3-as villamosvonal hosszabbítása, tízezer fa ültetése. A választás után kezdődött volna a Lánchíd felújítása aminek a tervét már jóváhagyták, és az anyagi forrás is biztosított volt. Már 8 hónapja tartana a felújítás, ha nem akadályoztátok volna meg ebben!
Róla:
https://bit.ly/3ecrBJm
https://bit.ly/3ecrBJm
48...
...és ráadásul Benedek Tibor is meghalt. 😞 Ilyen jó sportoló, helyes fickó. 47 évesen???? 😟😦😔
Igen ez valóban elgondolkodtató.. a fesztiválok elmaradnak de tüzijatekozni lehet... ott nem számít a tömeg. 🤔
A hídat pedig már réges rég el kezdhették volna javítgatni...
...és bizony előfordul sok helyen gyereknek nincs cipője, meg szerény karifa se, de ital cigi van. 🤔
A hídat pedig már réges rég el kezdhették volna javítgatni...
...és bizony előfordul sok helyen gyereknek nincs cipője, meg szerény karifa se, de ital cigi van. 🤔