Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 136 / 175 oldal |
princess nekem 4/0, anyumnak 2/0
Princess 12/0
Princess 6/0
Én még soha nem nyertem sorsoláson, pedig sok mindennel játszok
" alt="
">
Max gyorsasági szokott néha bejönni, vagy ügyességi játék, de sajnos a nyereményeket az esetek felénél nem kapom meg.
" alt="
">
" alt="
">
Max gyorsasági szokott néha bejönni, vagy ügyességi játék, de sajnos a nyereményeket az esetek felénél nem kapom meg.
" alt="
">Princess 8 / 0 , Nestlé 24 / 0 , póker csoki 22 / 0 , Libresse 2 / 0 ,Dörmi 6 / 0. Semmi nem jön össze.
Princess: 6/0
" alt="
">
" alt="
">Sajnos én is bővítem a nyeretlenek táborát, a princess sem jött össze :-(
Fortuna már igazán gondolhatnál ránk is.
Fortuna már igazán gondolhatnál ránk is.
nekem is most írtak 8/0
" alt="
">
" alt="
">Nekem sem sikerült a Princess.. pedig úúgy bíztam benne.
Fortuna, most már gondolhatnál rám is.
Fortuna, most már gondolhatnál rám is.
Princess 5:0
" alt="
">
Pedig ebben nagyon bíztam, kezdem feladni...
" alt="
">
Pedig ebben nagyon bíztam, kezdem feladni...
dundibongo
Sok erőt,kitartást kívánok Neked,biztos jobbra fordul minden! Lehet,hogy rád vár most éppen egy jó kis fődíj!
" alt="
">
Sok erőt,kitartást kívánok Neked,biztos jobbra fordul minden! Lehet,hogy rád vár most éppen egy jó kis fődíj!
" alt="
">Dundibongo, akkor kitartást!
" alt="
"> sok erőt...
a lehetőségeidhez mérten (bár ahogy írod ez csekély) kell tovább játszanod, és előbb - utóbb be fog jönni.
Nekem ez az április, nem tudom ki hogy van vele, de nagyon lightosra sikeredett... írom a füzetben a nyereményeket, kicsit nagyobbacskát stb... az első három hónap szép volt, de hát a mostani hó... már várom a májust, hátha az a hónap több nyereményt tartogat nekem.
" alt="
">
Úristen, mit keresek az akik még nem nyert topikban
" alt="
">
" alt="
"> sok erőt...
a lehetőségeidhez mérten (bár ahogy írod ez csekély) kell tovább játszanod, és előbb - utóbb be fog jönni.
Nekem ez az április, nem tudom ki hogy van vele, de nagyon lightosra sikeredett... írom a füzetben a nyereményeket, kicsit nagyobbacskát stb... az első három hónap szép volt, de hát a mostani hó... már várom a májust, hátha az a hónap több nyereményt tartogat nekem.
" alt="
">
Úristen, mit keresek az akik még nem nyert topikban
" alt="
">Látszik ballábbal keltem
" alt="
">
" alt="
">Így van,most túlélj, azt majd élj!
" alt="
">dundibongo
Minden rosszban van valami jó is, csak meg kell találni.
És olyan nincs, hogy valakinek mindig rossz, a rossz után jönnie kell a jónak. Úgyhogy légy erőss, és tarts ki ebben az időszakban!
" alt="
">
Minden rosszban van valami jó is, csak meg kell találni.
És olyan nincs, hogy valakinek mindig rossz, a rossz után jönnie kell a jónak. Úgyhogy légy erőss, és tarts ki ebben az időszakban!
" alt="
">Aranyosak vagytok, de egy időre elég volt a kudarcokból
" alt="
">
sada
az az igazság, hogy mire kifizetek mindent marad 20ezer ft a gyerekek ruháztatására, kajára. Legalábbis eddig így volt. Most apósom betegsége ezt a 20 ezret is elviszi, így jó ha marad kenyérre való, bár volt már olyan, hogy 5 ft-ot úgy kellett összekotorni 20-án, hogy kenyeret tudjunk venni. Ma elköltöttem a maradék 1000 ft-ot ami volt. És hol van még május 5.?
netes játékok: az invitel felbontotta a szerződést így azt várom mikor jönnek kikötni a netet.
Ez van, de azért még mindíg bízom: lesz ez jobb is
" alt="
">
néha úgy vagyok vele, ha nem lenne a 2 gyerek kiszállnék az egészből
" alt="
">
Na ennyit a panaszkodásról
" alt="
">
" alt="
">
sada
az az igazság, hogy mire kifizetek mindent marad 20ezer ft a gyerekek ruháztatására, kajára. Legalábbis eddig így volt. Most apósom betegsége ezt a 20 ezret is elviszi, így jó ha marad kenyérre való, bár volt már olyan, hogy 5 ft-ot úgy kellett összekotorni 20-án, hogy kenyeret tudjunk venni. Ma elköltöttem a maradék 1000 ft-ot ami volt. És hol van még május 5.?
netes játékok: az invitel felbontotta a szerződést így azt várom mikor jönnek kikötni a netet.
Ez van, de azért még mindíg bízom: lesz ez jobb is
" alt="
">
néha úgy vagyok vele, ha nem lenne a 2 gyerek kiszállnék az egészből
" alt="
">
Na ennyit a panaszkodásról
" alt="
">
Muszáj!
" alt="
">
" alt="
">Paintuci
Pozitívan gondolkodsz!
" alt="
">
Igen, ez segít tolerálni a negatív hatású dolgokat/embereket.
" alt="
">
Pozitívan gondolkodsz!
" alt="
">
Igen, ez segít tolerálni a negatív hatású dolgokat/embereket.
" alt="
">Én azzal tompítom az agyam h. játszom... szóval fárasztom, energiám ide csoportosítom.... ha ezzekkel a játékokkal nem foglalkoznék, akkor több időm lenne az élet ügyes, bajos dolgaival foglalkozni... mint pasi ügy, mhelyi csetepaték....
mindig mondom ha nem játszanék, pár pasit meg "kinyírtam" volna...
ha nem játszanék 1-2 kollégát, kolléganőt "elástam volna az udvarod"
pár szomszédot megkergettem volna...
stb...
de mivel játszom, én ilyenekre ne érek rá.... ha kollégákkal gondom van, feállok, és azt mondom én nekem kell az energia másra... játékra... azt jó napot...
mindig mondom ha nem játszanék, pár pasit meg "kinyírtam" volna...
ha nem játszanék 1-2 kollégát, kolléganőt "elástam volna az udvarod"
pár szomszédot megkergettem volna...
stb...
de mivel játszom, én ilyenekre ne érek rá.... ha kollégákkal gondom van, feállok, és azt mondom én nekem kell az energia másra... játékra... azt jó napot...