Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 136 / 182 oldal |
Lassan 2 csoport lesz. Aki semmit nem nyert, meg aki sokat. Egyre többször ugyanazok nyernek, akik már nyertek. Ma is több duplázás van. Mintha 1-szer nem is lehetne nyerrni.
Csatlakozom.
Van aki szinte minden nap nyer valamit, de akad aki naponta is többször.
Van aki szinte minden nap nyer valamit, de akad aki naponta is többször.
Csatlakozom Zsu21-hez. Én sem vagyok telhetetlen, csak egy irinyó-pirinyót szeretnék már nyerni! :-)
Ma is kapartam, de ma sajnos nem sikerült! Megyek aludni! Valószínűleg én már nem játszok többet ezzel a játékkal! Holnap karácsonyi nagytakarítás, sütés és pakolászás vár rám!
Szóval megelégszem az eddigi ajándékaimmal: Fél éves Nők Lapja előfizetés, Babicsek Bernát Tangó-harmonika CD, Egy falat olaszország könyv!
Mindenkinek sok sikert a további játékhoz!
Szóval megelégszem az eddigi ajándékaimmal: Fél éves Nők Lapja előfizetés, Babicsek Bernát Tangó-harmonika CD, Egy falat olaszország könyv!
Mindenkinek sok sikert a további játékhoz!

nekem mindegy lenne csak már lenne valami

Már 38!
Én is egy fehérnemű szettre vágyok!
Én is egy fehérnemű szettre vágyok!
Szombaton öregebb leszek
Szórhatnának mondjuk egy szexis fehérneműt nekem
Szórhatnának mondjuk egy szexis fehérneműt nekem

Szerintem szombatig kiszórják a nyereményeket, hogy az ünnepek alatt ne legyen probléma, mint másfél héttel ezelőtt.
Észrevettétek hogy napi szinten egyre több a nyertes? Ma már 37! Eddig 35 volt a maximum! Érdekes!
Én újra írtam és az angyalokkal is "üzentem".
ja, úgy én is "nyertem" 10-én, de engem még nem értesítettek, hogy kapok lapelőfizetést
pedig már olvastam itt a fórumon, hogy akik 10-én nyertek, azokat már értesítették. Azért még várok, hátha... 
pedig már olvastam itt a fórumon, hogy akik 10-én nyertek, azokat már értesítették. Azért még várok, hátha... 
Kb. két hete 3 nap alatt hatszor "nyertem". Egyszer sem kerültem fel a listára. Végül fél év Nők Lapja előfizetéssel kárpótoltak. Ennek is örülök, de az eredetieknek még jobban rültem volna.
ördöglakat: dehogy értrem félre
mvincze: köszi a gratut! Szurkolok, hogy Neked is összejöjjön valami!
Én is kaparok már a játék kezdete óta, és eddig ez az első nyereményem. Gratulálok minden nyertesnek! Akik még nem nyertek, azoknak pedig kitartás! 
mvincze: köszi a gratut! Szurkolok, hogy Neked is összejöjjön valami!
Én is kaparok már a játék kezdete óta, és eddig ez az első nyereményem. Gratulálok minden nyertesnek! Akik még nem nyertek, azoknak pedig kitartás! 
Moncsi87: félre ne értsd, tényleg örülök
, hogy nyertél, csak folyamatosan feltünik, hogy délutánonként megváltozik a lista. Hajnalban 2 óráig ültem a gép előtt és Nicika volt az első, utána jött egy fehérnemű és akkor mentem aludni. Tegnap ugyanígy került délután a lista elejére a mosógép.
, hogy nyertél, csak folyamatosan feltünik, hogy délutánonként megváltozik a lista. Hajnalban 2 óráig ültem a gép előtt és Nicika volt az első, utána jött egy fehérnemű és akkor mentem aludni. Tegnap ugyanígy került délután a lista elejére a mosógép.Egyébként gratulálok. A sor végére szokta tenni általában. Én sem szerepeltem még rajta, sajna, csak figyelem.
most nyertem, amikor beírtam. Igen, a lista elején van. Mondjuk én még nem figyeltem, hogy hova szokta tenni az új nyerteseket, mert eddig nem nyertem semmit 

Gratulálok minden nyertesnek.
A lista most jelentősen módosult. Hatan kerültek hirtelenjében a nap elejére.
A lista most jelentősen módosult. Hatan kerültek hirtelenjében a nap elejére.
moncsy, mikor nyerted? A lista elejére került.
végre!!!! versace parfüm tesóm nevében!!! 

Egy falat Marokkó cimű könyv