Nem egyszerű reklamálni náluk !

" alt="

"> ,e vannak esetek ,hogy eredményes

" alt="

">
Most olvastam a játékszabályt. A játék szeptember 30-ig tartott utána 30 napon belül a sorsolás és rá 60 napon belül az értesítés. Az idő lejárt, de szerintem még március végéig van esély.
Hát igen,de ettől a cégtől csak ma érkezett meg a júniusi játékon nyert pampers arról nem is beszélve, hogy csak a fele 12 doboz helyett 6-ot küldtek.
milán74
már ideje lenne

" alt="

">
jojo mi is sokat beküldtünk, de semmi. Bár amilyen gyorsak szerintem még akár jöhet is értesítés.
Vásárolj JAR mosogatókapszulát és nyerj egy mosógépet !
2024.Júl.1- Szept 30.
Tőlük kapott vki értesítőt ?
A P&G értesítők erről a címről jöttek:
pgnyeremenyek@wonderduck.hu
és érdemes megnézni a Spam v. a Promóciók mappában is.
Folyt köv.:
Aldi - P&G
Nyerjen a minőséggel
K: 2024.10.01.
B: 2024.11.30.
Év elején mindig így van.
Most nézem, hogy milyen kevés aktív játék van az oldalon. Emlékeim szerint átlagosan olyan 70-80 szokott lenni, most meg össz-vissz 36 db van (amiből az egyik a Kinder, szóval inkább csak 35,5...

" alt="

"> )
Vombi!
Mi a pénzt hamar visszakaptuk, az utalvány meg csak remélem, hogy működni fog még, de nekünk a cipő kellene és fogalmam sincs, hogy merjek-e rendelni még egyszer.
Ugyanezt csinálta szóról szóra a balazskicks velünk is. Mondjuk én írtam h a raiffaisen bankhoz fordulok stb
Plusz felhivtam őket. Másnapra ott volt egy ugyanolyan utalvany. Az más kérdés h közben emelték az árakat. Szóval elég genyók
Nem tudhattam, nem írtad be a nyertesekhez.
Szóval folyt. köv.:
Próbáld ki a Pantene termékcsaládot!
(nem vásárláshoz kötött)
K: 2024.08.28.
B: 2024.10.10.
Sada !
Én ma kaptam éresítést az Everyday-től Pantene Emily in Paris ajándék csomagot nyert.
Nekünk értesítés jött a GLS tol még november végén, hogy csomagot rögzített a címünkre a p@g...azóta is függőben , de semmi értesítés nem jött a p@g től..
Össze írtam.
Ezekről a P&G/everydayme játékokról jöttek ma nyertesértesítések:
Tesco - P&G
Indítsd Frissen a Tanévet és Nyerj!
K: 2024.08.29.
B: 2024.10.09.
-----------------------------------------
P&G - Penny
“Nyerj a minőséggel”
K: 2023.10.17.
B: 2023.11.13.
-----------------------------------------
dm - Gillette
Nyerj a Gillette-tel a dm-ben!
K: 2024.10.31.
B: 2024.11.30.
Sziasztok!
Kapott már valaki nyereményértesítőt, aki játszott a Zöldülő játékkal, amivel a víztakarékos zuhanyfejet is lehetett nyerni? Csak arra emlékszem, hogy dec. végéig tartott a játék, de a sorsolás időpontját talán nem említették a jsz.-ba (vagy csak átsiklottam felette).
Köszönöm, ha válaszol valaki.
weber: én is várok még mastercard tesco e-utalványt, de sajnos nem jött ezidáig.

" alt="

">
2 kérdésem van.
Valaki kapott-e a napokban Tesco e-utalványt, vagy másnál is mély hallgatás van?(Mastercard játék)
Illetve hogy járt-e úgy más is a Balázs Kicks-szel, mint mi?
Megrendeltünk egy külső raktáron lévő cipőt több mint 1 hónapja, ráfizettünk az utalványra bőven, pár napra rá törölték a megrendelést, miszerint nincs raktáron. Azóta már többször küldtek sms-t, hogy már csak pár nap és megérkezik a rendelésed, ami kizárt ugye, a pénzt is visszautalták. Az ominózus cipő még mindig fent van az oldalon elérhetőként, de már 10.000 Ft-tal drágább lett. Nem tudnak egy e-mailt sem normálisan megválaszolni, az egész cég egy vicc. Nem tudom mit csináljak.
Kinder napi nyertes postacím adatbekérőt ma 10:45 körül sikerült beküldenem végre, a megjelölt utolsó, 5. napon. Eddig találomra minden nap próbáltam, de sosem sikerült. Mondjuk e-mailben elküldtem nekik a címemet a hibajelenség leírásával a biztonság kedvéért, de még nem is válaszoltak eddig, 5 nap elteltével sem.
Múltkor a Penny-től kértem egy nyugtaképet, mert hiányosan kaptam meg nyereményjátékokhoz vásárolt dolgokról a nyugtát, így nem lehetett a játékokba feltölteni. Tegnap, közel 30 nap után válaszoltak és küldték el, amikor a játékok már rég véget értek és már el is felejtettem az egészet. Magát a játékokat nem buktam be, mert sikerült a boltban egy normális vezetőt találni, aki viszonylag gyorsan visszakereste és új nyugtát készített nekem a rossz helyett.
Nagyon lassú sokszor a reagálás a hibákra, de a játékszabályzatokba bele szokták foglalni, hogy nem felelősek mindenféle hálózati, informatikai, technikai stb hibák esetén, sőt a játékszabályokat is megváltoztathatják a játék közben stb stb módon kivédik a problémákat.
Most ,nem ősz, de már majdnem😁
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások