Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 136 / 511 oldal |
1054 Hold u. 27
Helyes Törpi
el lehet olvasni?
Meg van a sorsolás helyszíne, kicsit messze van, de majd átgondolom addig, kiváncsi lennék rá az biztos.
el lehet olvasni?
Meg van a sorsolás helyszíne, kicsit messze van, de majd átgondolom addig, kiváncsi lennék rá az biztos.
A HOMÁR FOGYASZTÓK PANASZAINAK A LEVELEIT JELENTETI MEG!ÍRTAM A Theodorának egy nem túl kedves levelet én is.
Galeria
Szerintem nem fognak válaszolni, de nem is az a lényeg, hanem hogy gondolják át a szervezést.
Azért ha mégis írnak, majd jelzem.
Szerintem nem fognak válaszolni, de nem is az a lényeg, hanem hogy gondolják át a szervezést.
Azért ha mégis írnak, majd jelzem.
Mi az a homár?
Rea, hol lesz a sorsolás, mert azt nem találom

Nagyon jó
most én akkor nem is írok még nekik, megvárom visszahívnak-e, ha nem akkor viszont én is tollat ragadok.
Kiváncsi vagyok a válaszra és hogy mikor kapod meg?
most én akkor nem is írok még nekik, megvárom visszahívnak-e, ha nem akkor viszont én is tollat ragadok.
Kiváncsi vagyok a válaszra és hogy mikor kapod meg?
és ha nem csinálnak semmit ,akkor be kell írni a HOMÁR-BA,na azt tényleg sokan olvassák.
OK, már ment
Igen, köszi kiváncsi vagyok

Galeria, mailt. Átküldjem neked?
Ja, és még a szabályzat is vírusos, legalábbis a gépem talál ott valami vírust
Ani, mail-t írtál vagy levelet?
Ani, mail-t írtál vagy levelet?
Helyileg hol van a sorsolás?? Elvileg ki tudok szaladni, ha közel van
Ani a postára én is el fogok menni, de előbb megvárom mit mond a theo, aztán jöhet a levél, bár örülnék, ha találnánk valami megoldást. Nekem is az is elég lenne, ha az üres napokra beraknák a problémás leveleket és sorsolnának és utána már az előírtaknak megfelelően folytatnák a játékot.
Ani a postára én is el fogok menni, de előbb megvárom mit mond a theo, aztán jöhet a levél, bár örülnék, ha találnánk valami megoldást. Nekem is az is elég lenne, ha az üres napokra beraknák a problémás leveleket és sorsolnának és utána már az előírtaknak megfelelően folytatnák a játékot.
Na én írtam a theodorának, hogy talán jobban is tisztelhetnék a fogyasztóikat, és egy kis odafigyelés sem árt.
Azért a postának is írtam, még ha ebben nem is ők a hibásak, amúgy általában az elsőbbséginek mondott szolgáltatásukról megvan a véleményem. (Az az egy nap - ha hozzám érkezik küldemény - szinte mindig kettő.) Hadd dolgozzanak ők is. Legalább az ügyfelesek. (Szegények
)
Azért a postának is írtam, még ha ebben nem is ők a hibásak, amúgy általában az elsőbbséginek mondott szolgáltatásukról megvan a véleményem. (Az az egy nap - ha hozzám érkezik küldemény - szinte mindig kettő.) Hadd dolgozzanak ők is. Legalább az ügyfelesek. (Szegények
)Galeria: menjük együtt. 4-én ráérsz? 

hofi: máris egy hiba. Ha az akciós theon azt írja, hogy a feladás dátumát a játékszabályban pedig azt hogy a beérkezés dátumát akkor melyik a jó? 

Hol tartják, lehet én is odaugrom
Jövő héten elmegyek egy theo sorsolásra. Mert nem bírom cérnával ezt az izgalmat. 

Na, most jött el az idő, hogy alaposan átnézzem azt a szabályzatot.
Minya: jó kérdés. Utóbbi időben egyre több a példa rá, hogy mi elolvassuk ők meg nem.