Createam és Tesco!
Ma hozta a postás az általam már régebben keresett stresszoldó kiskacsákat, amik a tavaszi Tesco üzletsor roadshow keretében voltak nyerhetőek. Mivel sem cserélni, sem venni nem tudtam, ezért írtam nekik. Válaszoltak pár napon belül, s ma megérkeztek a kacsák:-) Hatalmas boldogságot okozott a kisfiamnak, amikor kinyitotta a borítékot, s meglátta benne a fejjel rendelkező kiskacsákat. Azt hiszem, ma este egy fél órával korábban kezdjük a fürdést :-)
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 136 / 246 oldal |
Holnap délelőtt jön a Bueno csomagom, előbb hívtak,hogy jó-e az időpont.
Lehet, hogy már írtam róluk, de akkor ismét szeretném megdicsérni az Axelspringer-eseket. Sokszor nyertem már az általuk, náluk szervezett játékokon és mindig hamar és precízen küldik a nyereményeket. Nincs kavarodás, sosem kellett még telefonálgatnom nekik.
Csak így tovább!!!
Csak így tovább!!!
Nagy pozitív a Dörmi futárnak, aki ma a XVIII. kerületben járt.
" alt="
">
Itt olvastam, hogy nem szeretnek telefonálni, mert a saját zsebükből megy, ő pedig telefonált, mert a csengetésre nem ment ki senki!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++
" alt="
">
Itt olvastam, hogy nem szeretnek telefonálni, mert a saját zsebükből megy, ő pedig telefonált, mert a csengetésre nem ment ki senki!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++
Musu-nak (musu.hu) egy hatalmas nagy piros pont, és köszönet jár.
Nagyon kedvesek és aranyosak voltak. A nyereményemet külön az én méretemre, és kedvenc színeimre szabták. Mindenben kikérték a véleményem, és még ki is postázták, az amúgy személyesen átvehető nyereményt. Nagyon szépen köszönöm.
" alt="
">
Nagyon kedvesek és aranyosak voltak. A nyereményemet külön az én méretemre, és kedvenc színeimre szabták. Mindenben kikérték a véleményem, és még ki is postázták, az amúgy személyesen átvehető nyereményt. Nagyon szépen köszönöm.
" alt="
">én is abban reménykedtem, de sajnos, nem az nyereményjáték mániámhoz igazították a bolt berendezését
" alt="
">
" alt="
">nálunk is fog nyílni valami Joker csemege,az azt hiszem Coop tag és izgulok,hogy kiírós legyen
" alt="
">
" alt="
">mary hívtalak, minek voltak antennát szerelni, ha még sem vagy elérhető?
" alt="
">
de igazad van, túl szép lenne
" alt="
">
" alt="
">
de igazad van, túl szép lenne
" alt="
">törpi
" alt="
">
Még ki sem nyitottak és ezt kérdeztem tőlük, le is döbbentek, hiába no ......
de nem, viszont nem wc papír blokkjuk van, számomra az is öröm
" alt="
">
" alt="
">
Még ki sem nyitottak és ezt kérdeztem tőlük, le is döbbentek, hiába no ......
de nem, viszont nem wc papír blokkjuk van, számomra az is öröm
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
nem dundi vagyok,de szerintem nem
" alt="
">
az már túl szép lenne
" alt="
">dundibongo: szkenneres a pénztárgép?
Ma újra megnyitott a faluban a Coop bolt
" alt="
">
20 év után végre történt vele valami, ugyanis a rendszer váltás óta kézről-kézre járt, mindenki lehasználta egy kicsit, jellemző volt rá a kicsi választék, de az nagyon drágán
" alt="
"> De most nem magánszemély vette meg, hanem a Coop
" alt="
"> Látszik is rajta: hatalmas választék, elérhető áron, és végre belül is szép. Nem kell naponta 20 km-t autóznom egy bevásárlás miatt!
" alt="
">
" alt="
">
20 év után végre történt vele valami, ugyanis a rendszer váltás óta kézről-kézre járt, mindenki lehasználta egy kicsit, jellemző volt rá a kicsi választék, de az nagyon drágán
" alt="
"> De most nem magánszemély vette meg, hanem a Coop
" alt="
"> Látszik is rajta: hatalmas választék, elérhető áron, és végre belül is szép. Nem kell naponta 20 km-t autóznom egy bevásárlás miatt!
" alt="
">Nagyon szívesen !!!!!!!! kell még valakinek átküldöm.
Kincs:nagyon köszi a segítséget!!!
glücklich
Tescoban nem voltál? Mert akkor találkozhattunk volna.
" alt="
">
Tescoban nem voltál? Mert akkor találkozhattunk volna.
" alt="
">Ma egymás mellé parkoltunk a Mogyi képviselőjével. Miután pont tegnap ettem a kakaós nápolyiból, új termékük/ megvásárolták a Bácskait/, és ezt elmeséltem neki, ezekután megajándékozott kulcstartóval, két toll- lal.
Ma szülöknél voltunk Ózdon. Két maxi coop is útba esett. Végre csak jót tudok mondani a coopról. Volt játékos termék abból is ami a kevencünk, kiírós blokk, akciós árak! Ráadásul eredeti ár feltüntetve, mellette kedvezmény, blokkolva jó áron!
Minden coopnak ilyennek kellene lenni!!!
Bp coopnak van mit tanulni vidéken, mert itt több mint ciki!!
Ja, és jó sok felé blokkoltattam, kedvesen megtették nekem, meg is köszöntem!
Így most van jó sok finomságunk, és jó sok blokkunk. Ráadásul anyukák is pár napja nekünk vásároltak.
Minden coopnak ilyennek kellene lenni!!!
Bp coopnak van mit tanulni vidéken, mert itt több mint ciki!!
Ja, és jó sok felé blokkoltattam, kedvesen megtették nekem, meg is köszöntem!
Így most van jó sok finomságunk, és jó sok blokkunk. Ráadásul anyukák is pár napja nekünk vásároltak.
Ma megkaptam a Revalid hajkrémet a Rossmannban.Nagyon rendik voltak.
Én igyekezni fogok!!!
" alt="
">
" alt="
">