A debreceni Metroban is van kódos Tento wc papír.
És még akciós is. 24 tekercs 990 Ft.
Tesco, Keszthely, szombaton
JACOBS 3in1, JACOBS 2in1 kóstoltatás és két termék vásárlása esetén, minimum 700ft értékben Jacobs bögrét kapsz ajándékba, 1000ft vásárlásnál citromsárga Jacobs feliratú pólót vihetsz magaddal haza.
Bezár a Quelle, nagy leárazások vannak. Érdemes megnézni! www.quelle.hu
Spar/porcelános elindult, Supershop kártyára duplán adnak.
Cora:
táblás Milka: 168 Ft
Air Wick freschmatic: 1479 (dm-ben készülék nélkül 1.379)
DM-ben:
Váltson be 2009. október 15. és 22. között legalább 50 active beauty pontot, és az infopult egy 10% vásárlás végösszegi kedvezményre jogosító kuponszelvényt nyomtat.
A kuponszelvény 2009. október 31-ig váltható be!
Mammutban októberben akciós hétvégék
Mammut II. Overland(?) sportboltban 3000,- ft-ért régi hátizsákod beszámítják, ha újat vásárolsz
A Cora áruházakban 2009. október 16. és 2009. december 24. között, minden 2000 Ft-os vásárlás után bélyeget adunk Önnek a pénztárnál. (2000 Ft után egy, 4000 Ft után kettő bélyeg jár...)
Ragassza a bélyegeket a gyűjtőalbumba! Mutassa be a pénztárnál az Ön által kiválasztott terméket és a gyűjtőalbumot, hogy élhessen a kedvezménnyel!
6 db összegyűjtött bélyeg után kedvezményes áron Öné lehet egy kerámia füles zománc edény vagy egy Arcuisine sütőtál.
2009. december 24. után már nem jár bélyeg a vásárlás után, de a bélyegalbum 2010. január 31-ig még beváltható.
Vegyen részt az "Együtt az óvodákért" promócióban a Tchibo üzleteinek segítségével is! Öné lehet egy Tchibo Exclusive 250 g őrölt, pörkölt kávé mindössze 1 forintért*, ha 3500 Ft értékben választ a 60 éves matricával megjelölt termékek közül a Tchibo bármely üzletében. Az így kapott kávé vonalkódjának beküldésével szavazzon, és segítse hozzá kedvenc óvodáját a nyereményhez!
Arena Plaza, Budapest, Kerepesi út 9.
Árkád, Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 11/1.
MOM Park, Budapest, Alkotás u. 53.
- Tescoban Zewa hosstesek voltak - 3 garantált ajándék közül kaptál , volt 100-as dobozos papírzsepi, 6x10-es papírzsepi, nedves törlőkendő
- Tesco - Bebea, de nem tudom mit adtak
- Cota - TUCC keksz, notesz adtak, hasonló a Sportszeleteshez, de sárga
- Milli - kis bögre
Ezekhez nem tudom, hogy mennyit kellett volna vásárolni érte, Zewánál elég volt 1db. 8 -as is
Régi helyett újat:
www.saturn.hu/ajanlat/szorolap.html
Zewa 16-os Tescoban is 1099 Ft
evimamzika, annipanni
Így jár, aki nem figyyeli a főoldalt.
Kedd óta fenn....
Nekem tetszik a gyermelyi tányér.A baj,hogy én csak a pénztárnál tudtam meg az akciót,mert nem volt katalógusom,így 10 tésztánál 3 tányért kaptam,pedig 4-en vagyunk....
malév akció ismét - 2 napig - pl. Prága 2 nap 13200,-
http://www.malev.hu/ajanlataink/hihetetlen
a zsolnai lapostányér amúgy nagy méretű, nem desszerttányér
corában 3 db gyermelyi tésztához 1 db zsolnai tányér jár- gyermelyi gabonamintás
citi kártyával, ha 2 hónapban havi 60e-t költesz, 6e a végén visszajár
Intersparban 3 Balaton szelet mellé a negyedik ingyen jár a vevőszolinál blokk ellenében. Vagy az is lehet hogy 4 mellé az ötödik, már nem emlékszem.
A Coop- ban 3 sport szelet vásárlása esetén Sport szelet trikót adnak ajándékba, ha 5 darabot veszel a tornazsákjukat. Az új terméküket promotálják.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások