Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 137 / 891 oldal |
Bal CTRL+SHIFT általában beválik.
Nem sürgős! Hartai Alexandra mail címét tudja vki? Vagy ha olvasod, írj, kérlek!
bocsi
" alt="
">
" alt="
">marycsiga
köszi, bár nem volt ott az EN-Hu, de kiindulásnak jó volt az infó
köszi, bár nem volt ott az EN-Hu, de kiindulásnak jó volt az infó
snkvcz
ha jól emlékszem a monitor jobb alsó sarkában az óra mellett van olyan,hogy Hu vagy EN arra katt és ott kell állítani.
ha jól emlékszem a monitor jobb alsó sarkában az óra mellett van olyan,hogy Hu vagy EN arra katt és ott kell állítani.
tudna valaki segiteni, hogy a gepen hogyan lehet visszaallitani a billentyuzet nyelvet magyarra? Az y es a z helyetcserelt es nincsenek ekezetes betuim.
Nem túl nagy?
Segítenétek, hogy ez pontosan mit jelent:
Mail quota exceeded- ezzel jött vissza egy mail-em.
Előre is köszönöm!
Mail quota exceeded- ezzel jött vissza egy mail-em.
Előre is köszönöm!
Írok!
" alt="
">
" alt="
">Lukovszkiné Németh Éva e - mailját szeretném kérni.
Köszönöm !
Köszönöm !
trendy
Köszönöm a segítséget.
Köszönöm a segítséget.
szucsiani!
Megírtam e-mailben.Szerintem elrontották egyébként,de kitotóztam!
" alt="
">
Megírtam e-mailben.Szerintem elrontották egyébként,de kitotóztam!
" alt="
">Segítséget szeretnék kérni a Pharmaton kvíz 7. kérdéssorának utolsó kérdésével kapcsolatban. Tudna valaki segíteni, aki játszik vele?
Végre feltöltötték a Fa-ra a pontjaimat. Mutatom a kisfiamnak a rollert, azt mondja, ez neki nem kell, mert lányos-lila-rózsaszín. Aki kapott már rollert, van fiúsabb változat is? Lehet választani másfélét? És milyen minőségű, bírja a strapát?
A régi ajándékok közül a törölköző, milyen? 50X100cm-es-t írtak az oldalon, az olyan kéztörlő méretű, vagy nagyobb?
A régi ajándékok közül a törölköző, milyen? 50X100cm-es-t írtak az oldalon, az olyan kéztörlő méretű, vagy nagyobb?
Köszönöm
" alt="
">
Nem tudom, hogy blokkja van-e? Már vagy két hete hozta, csak beraktam a fagyóba,mivel lejárat előtti volt, és ma vettem elő. Azért megkérdezem..
" alt="
">
Nem tudom, hogy blokkja van-e? Már vagy két hete hozta, csak beraktam a fagyóba,mivel lejárat előtti volt, és ma vettem elő. Azért megkérdezem..
hofi!
www.nyerjapapaival.hu
itt megtalálod a részleteket.
ha nyertél kérik a blokkot is meg a matricát,
postán kell elküldeni
www.nyerjapapaival.hu
itt megtalálod a részleteket.
ha nyertél kérik a blokkot is meg a matricát,
postán kell elküldeni
Ha Pápai akkor ez:
http://www.nyerjapapaival.hu/
http://www.nyerjapapaival.hu/
Egy ismerősöm a sparban dolgozik, hozoztt nekem féláron Páoai sütnivaló kolbászt, volt rajat kód,amit beküldtem és nyert. A főoldalon viszont nem találom a játékot
" alt="
">
Segítene valaki, hogy milyen játék ez?
" alt="
">
Segítene valaki, hogy milyen játék ez?
Valaki tudja, hogy Rossmanó kártyával aktuális akciós termék vásárlása esetén csak egyet adnak akciósan vagy többet vehetek? (webáruházban csak egyszer számolja fel a kedvezményt, pedig nekem több kellene egy termékből) köszi a segítséget
Keresek valakit,aki szokott a Német ebay-ről vásárolni.A legjobb budapesti lenne.Kellene venni pár dolgot.Sajna nem tudok németül.Ha esetleg inkább olyan van,aki az Angolról vásárol,az is jó !